17

Анинимен

преди 3 години

За 3 месеца са ни превели 400лв Кое е рискованото бе, да оживеем ли? Рискувате да оцивеем?

16

Срам

преди 3 години

Симидчиев ще е депутат от мутрите на Манолова

15

Анонимен

преди 3 години

В самото начало, когато имаше 10 болни, затворихте цялата държава ! Сега болните са над 1000 за ден отваряте всичко !!!!!Ясно беше, че целта е съсипване на икономиката и разпределяне на едни средства и влияние между шепа хорица с продадени душици...

14

Инспектор

преди 3 години

Рисковано е разбира се,изхвърлиха ли гранясалото олио ?

13

:-)

преди 3 години

Със зеленя коридор не съм пререждал никого. На 43 съм отидох и чаках на опашка. Стотина човека и нито един на 60 не видях. Няма как да съм прередил човек, който не е бил там, и на мен не ми се редеше.

12

Анонимен

преди 3 години

С една дума, каквато и криза да са захващали управляващи в нашата държавица, сме го докарвали до национална катастрофа, като се почне след 1878 г. та до ден днешен, все назад, все по-зле и винаги прецакани , недолюбвани и подигравани от Европа!Да се чудиш как въобще все още оцеляваме, та да тичаме да си избираме все по-п.р..сти, крадливи и неграмогни политици!

11

Анонимен

преди 3 години

Тия най после Каза истина

10

Симидчиев

преди 3 години

...обяви, че НЕ Е КАНДИДАТ ЗА ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ, НО НЕ КАЗВА ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е????????!!!!

9

Батко

преди 3 години

Ей, този пак изпълзя от дупката си! Голямо лакейче! Смешен е до безумие! Имунитет се създава не само с ваксината, но и след преболедуване!

8

Анонимен

преди 3 години

Докторе за Бойко е важно да спечели изборите ,друго не го интересува !? Той не е ли психочно болен за освидетелстване докторе

7

Анонимен

преди 3 години

Е колко пък яко ще се мре? Лицемери съсипаха идните поколения за да опазят старците. Откачена работа. Какво ще стане след 20-30 г като възрастните ще са преобладаващото население, децата ни ще работят по 20 ч на ден да ги изхранват ли?

6

АнонимеН

преди 3 години

НА ТОВА И КУТИЯ КИБРИТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОВЕРИ ТА ЩЕ СЕ ПОВЕРИ ВЪПРОСА СЪС ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА!!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БОРИСОВ СЪКРАТИ ПАРИТЕ НА 4-ТИ КИЛОМЕТЪР И СА ГО ИЗПИСАЛИ МНОГО ПРЕЖДЕВРЕМЕННО!

5

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА КАЗА, ЧЕ ВАКСИНИТЕ ВСИЧКИ БИЛИ БЕЗВРЕДНИ!КАЗА, ЧЕ ВАКСИНИ НЕ МОЖЕЛИ ДА ЗАРАЗЯВАТ С КОРОНА ВИРУСИ КАЗА, ЧЕ ТЯЛОТО ПРАВЕЛО ПО-ЛОШ ИМУНИТЕТ ОТ ТОЗИ КОЙТО СЕ ПРИДОБИВАЛ ОТ ВАКСИНА ПОРЕДНАТА ГЛУПОСТ!!!

4

NB

преди 3 години

Яко ще се мре....................каза ви го един генерал и професор...............вие му се смяхте.....................ей сега ще се убедите, че е бил прав човека!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Toя на на чия листа е водач за за изборите?

2

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

В Израел заболеваемостта си остана висока, а ваксинационната кампания зацикли, щом стигнаха до възрастта под 60 г.Но те поне започнаха ваксинацията от възрастните. У нас я започнаха от натегачите и калинките, а като дойде ред на възрастните, пуснаха и всички останали на общо основание, за да създадат дефицит. Целта явно не е здравето на възрастните хора, а чиста проба предизборен PR.

1

Анонимен

преди 3 години

Сатрапа Борисов вече отсече че и 3000 нови болни да има маха мерките и пуска зелените коридори.Само че зелените им коридори водят до прием в болниците.И.диоти гърбави.