82

Читател

преди 3 години

Е нетърпимо е относително понятие, това което е нетърпимо за едни е търпимо за други. И тъй като всеки гледа само себе си нещата са пълен хаос. За съжаление предстоят много трудни месеци за хората с възрастни близки.

81

Анонимен

преди 3 години

Бе Кунчев ти мислиш ли , че теб някой ще те пита? Ще цункаш за пореден път идна ръка и ще хвалиш нещо което е абсурдно и глупаво, но саво така оцеляваш.

80

Анонимен

преди 3 години

Темпът на нарастване беше нисък в продължение на един месец, но от десетина дни темпът е висок като през ноември 2020 година. Остава неясно защо щабът на Борисов работи с данни от преди месец.

79

Анонимен

преди 3 години

Лъжат че ваксина на русия щяла да бъде одобрена от ЕС след 3:месеца ,искат да продават ментето на Зенека

78

Един.

преди 3 години

Знаете ли къде да ви затворят...?

77

бедния българин

преди 3 години

мерките и заповедите са поредните хварчащи листи.. Игралните зали от 19.00 до 7.00 работят с капацитет 100 % ченгилите идват и пият кафета, никакви мерки никакви заповеди нв важат

76

Анонимен

преди 3 години

И кога се очаква ситуацията да стане нетърпима? За изборите ли или преди това?

75

Преди

преди 3 години

4 дена си направих антигенни тест - антитела под минимум - на следващия ден се ваксинирах - вече тези новини за коронавирус просто ми минават покрай ушите - чувството е невероятно.

74

Ген. Мутафа

преди 3 години

Така е скъпи ми Кунчев като ме засърбят топките нетърпимо се почесвам

73

Това

преди 3 години

Което каза една сутрин по ТВ беше, че издават и сега сертификат с QR код на тези, които го ваксинират, т.е. всичко е било отдавана само са чакали удобния случай!

72

Анонимен

преди 3 години

Ако ситуацията стане нетърпима не знам вие къде ще се криете, кунчев.

71

Анонимен

преди 3 години

Вече Кунчовци-мунчовци съвсем го подкараха през просото.Значи, "доказва се,че при спазване на правилата,работата на хотелите и заведенията не създава допълнителен риск"И в следващото изречение: "но ако ситуацията стане нетърпима,ще прибегнем до ново затяганеСлед като хотелите и заведенията НЕ СЪЗДАВАТ риск,ЗАЩО ще ги затваряте?! Оплели са се като патета в кълчища-и в думите си,и в действията си,и най-вече-в напъните си да играят по свирката на Оня, дето в кухата му хралупа се гонят бръмбари

70

Шопо

преди 3 години

Знаем ,бе Вуйчо! Приготвили сме се за 31 март!!!

69

Анонимен

преди 3 години

Вчера, руснаците, които създадоха новата ваксина Вектор (съ на втория етап от тестването) казаха, че при създаването на тяхната ваксинъ са се стремили да създадът Траен и Дългосрочен Имунитет._____Всички създатели и производители казват това!Въпросът е дали след дълъг период от ваксинирането, ще се докаже съществуването на имунитет - траещ през целия дълъг период.Иначе са търговски приказки.

68

Предизборно

преди 3 години

Предизборна тактика на Бойко и гербаджийската дружинка. Един месец преди изборите отваряме всичко и като тръгне броят на заболелите нагоре затваряме пак и по ТВ се говори само за коронавируса.

67

Анонимен

преди 3 години

Като ситуацията стане нетърпима и да затегате, и да не затегате, все тая, заразата ще е плъзнала навсякъде!

66

Жалко...

преди 3 години

Няма да участвам на изборите ....Много жалко.....

65

Хайде върви им

преди 3 години

вярвай на такива, днеска отварят, утре затварят, мутренска работа!

64

въй, малеее...

преди 3 години

CBS News COVID: Study Reveals California Variant Responsible For Half Of All Cases In StateWorrisome coronavirus variant now linked to half of cases in California-------------Сега съ появи нов Щам - Калифорнийски!Мъ, вече станаха твърде многу, ве!Май есента пак съ очертава "затягане?!Вчера, руснаците, които създадоха новата ваксина Вектор (съ на втория етап от тестването) казаха, че при създаването на тяхната ваксинъ са се стремили да създадът Траен и Дългосрочен Имунитет.

63

Анонимен

преди 3 години

Нищо няма да въведете.Идват избори и след тях може и да няма щаб понеже може да се гласува да бъде разпуснат.