32

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Ето затова сме зле в България - защото политиците разчитат само на туризма, а в туризма управляват занзибарци....

31

222

преди 3 години

Аз съм от хората,на които не се препоръчва да се ваксинират.Явно ще трябва да забравя какво е това да отидеш на почивка,екскурзия и каквото още се сетите.Най добре да ида да се гръмна,че ще е по лесно.Ако това не е дискриминация,здраве му кажи.

30

zanzibaro

преди 3 години

Елате в Занзибар. Всичко е чудесно. Няма никакви проблеми. Хайде народе към Занзибар ! Всичко си има.

29

Барба Ганьо

преди 3 години

С такива *** на чело , никъде нищо няма да тръгне и стане като хората ...

28

Гледай ти какъв

преди 3 години

институт имало.И сигурно е на държавна издръжка.А дали имаме институтза изследване "ефекта на пеперудата"(маха с крилца в Китай и ставаураган в Сан Франциско)?Искам да се запиша в такъв,да защитя професура.А-а,надали е възможно,по-лесно ще бъде да искам да стана президент набългарската лунна колония.

27

БГ

преди 3 години

Нашето море е много по-хубаво, но не и в този сезон...

26

Анонимен

преди 3 години

Българското море отдавна е една близка като разстояние и мнооого далечна като привличане дестинация за мен....

25

Занзибар

преди 3 години

Ние сме в Занзибар!и тук четем Днес.бг, има интернет-ковид няма!няма маски, тестове искат само като си тръгваш, та ние останахме...Правиш ПСР тест, но ти го дават резултата на 4-я ден! Отрицателен.Авиокомпанията не го приема...Добре, че тук е хубаво и имаме пари!Има и евтини места, но със забележки...Така,че като свършат Ковида, ваксинациите и лакдауните - може и да се приберем!

24

Анонимен

преди 3 години

Сатанистите ще ходят в Гърция.Верните на Бога души ще намерят решение защото Той ги води.

23

Анонимен

преди 3 години

Като чуете "зелено"(зелена енергия,зелени коридори и дестинации и т.н.) знайте че е свързано със сорос и световното правителство в сянка. Трябва да сме нащрек за всички "предложения" относно т.н. глобално затопляне които идват от същото място.

22

Анонимен

преди 3 години

То на персонала по БГ не му е проблема във ваксината, а в първите 7 години.

21

Анонимен

преди 3 години

Да, за съжаление и аз приключих с българското море след миналото лято. Пълно безобразие беше, нямам думи.. Гърция, здравей!

20

Пази, Боже!

преди 3 години

Кой ви иска негативните емоции? Ходете, където ви душа сака и ви е кеф! Защо трябва да се изпълва с негативизъм ежедневието ни? На който му се ще Гърция, Турция, Танзания / Занзибар друм и нека му е маг!

19

Анонимен

преди 3 години

Защо да ходим на българското море без никаква хигиена и мерки за да ни заразят ли? Не и не!!!Ей я Гърция зелена дестинация, чисто и безопасно!

18

абибег ов

преди 3 години

Всички работещи в заведенията да имат ковид пасторти и да ги представят на клиентите. Също да правят всяка седмица пср задължително. Иначе няма да им стъпим!

17

Анонимен

преди 3 години

''Зелени дестинации'' НЕ, мерси.

16

Чети внимателно

преди 3 години

Румен Драганов: Къщите за гости са касички, изпрани са милиони.==Измамници от Великобритания ще атакуват българските курорти. Те ще съдятхотели за заразяване с коронавирус. Затова предупреди Румен Драганов отИнститута за анализи и оценки в туризма._______________Те толкова за разбития Туризъм днес !!

15

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

Винаги хората ще предпочетат ГЪРЦИЯ..ВИНАГИ..ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ!!!ТЪРСЕТЕ СИ Балъците на Запад.Пияни Тинейджъри...и Друсащи се бедняци...от Соц.лагера.За Персонала- Пенсионерки.20 %> другото е :крадливи Украинки,*** и от Молдовата....Това ви е Бъдещето...

14

Анонимен

преди 3 години

Гладна кокошка просо сънува!Хората били "зажеднели "да пълнят гушите на родната мутрокрация! Алоооооу,това може и да почне да се случва,ама къде 2025 - 2027 година,дотогава ви чакат ГЛАДНИ ПОСТИ!

13

Анонимен

преди 3 години

Тоя убавец да не лае месеца,ами да се стяга и да почва да връща парите на клиентите си за не осъществените почивки!