22

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирала ли се е тази другарка, че е в рисковата група?

21

:-)

преди 3 години

Следвайки логиката на глупостите, които всички говорят илиса следното:Петима на 100 се разболяват след ваксинация...Според статистиката в българия са се разболели 4% от населението или 4 на всеки 100. Така казано имаме по добра успеваемост от Оксфорд и Пфайзер :-)Заливате ни с предположения, гадателства и прогнози на всеки 30 секунди - спрете се.Същата дама ден след откриването на английската мутация каза, че тя е позната в България от Април.

20

Знаем си

преди 3 години

В България няма нищо неочаквано ;-)

19

Анонимен

преди 3 години

И тая не е в листите ,но още може да я пуснат ,голямо натягане,

18

?????

преди 3 години

ТАЗ ДРУГАРКА КОЙ НОМЕР КИЛОТИ НОСИ , А ???

17

Бойха ЦаротБолгарски

преди 3 години

Добре, че беше "пандемията", че да си видите и професорите;))) Секи ден ви вада по един нов професор! Бааа, тоя умен народ болгарският, що професор е навъдил, кат шишенца в аптека, наредил ги! Професор, професор, от умен по умен, *** на, Простият гато е мин. председател, сите умни са равняват пу мени! А ся де, кайте *** ли съм, язе, хм?! Вие, па като сте умни, да не сте мин. председатели?!;)))

16

няма вирус

преди 3 години

Никакъв вирус няма. Вирус имаше в Китай като биологична атака срещу тях но китайците бързо го унищожиха. Театърът по света се разиграва от няколко алчни и самозабравили се милиардери в сферата на фармацевтиката. Всичко е една огромна световна измама

15

Анонимен

преди 3 години

ваксинираха ни с Пфайзер..дали ще има втора игла?РЗИ Варна днес не работеше.дали ще провалят ваксинацията изобщо?то остана да отидем на датата на която ни викат и да е затворено като днеска!!!!!! ама Герб. това е.

14

АнонимеН

преди 3 години

ПРОФЕСОРИ С ИЗЛЪЧВАНЕ НА ПРОДАВАЧКИ В КОЛБАСАРНИЦА

13

До Гошо

преди 3 години

Прав си. Само е за мотика осми номер.

12

Анонимен

преди 3 години

Като я гледам тая тлъстюга е от рисковите групи. Дали се е ваксинирала, или чака "да й дойде реда".

11

генетик

преди 3 години

Ех..............че грозна тая професорка...............освен това не е и никак умна.................но в България сега лесно може да станеш професор.................стига да знаеш малко езици и да се ровиш в западната литература.............все ще измислиш нещо за една дисертация!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Гуцанка,да не се опитва да разсъждава по нещо което едва ли и е познато,ами да вземе да обясни като как изчезнаха грипните вируси които съпътстват с нас от хиляди години?

9

биохимик

преди 3 години

Ваксините не са ефективни срещу новите мутации на коронавируса.............тая професорка нищо не разбира!!!

8

Анонимен

преди 3 години

И тая професорка.......................хаха..................аз навремето какви професори имах в университета................ новите професори..................80 % от тях за нищо не стават!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Първо,никой не знае колко са и колко ще бъдат ефективни ваксините срещу новите мутации,които ще стават все повече във времето,така че всяко едно твърдение за Процентна Ефективност на същите е БЕЗСМИСЛЕНО!

6

Анонимен

преди 3 години

На въпрос какво означава една ваксина да бъде 95 % ефективна, тя заяви следното: Това не означава, че от 100 души 95 няма да се разболеят, а 5 ще се разболеят. Това означава, че всеки един от ваксинираните има шанс 95 % да се предпази.Ko ? Hеee !

5

Бау

преди 3 години

жената не е красива, но е доста умна. Предполагам предпочитате да питате някой модел на бельо :D Красавците ми те ...

4

Гошо

преди 3 години

ей това се казва яка българка!

3

SS

преди 3 години

Тая в контакта ли е бръкнала ?