336

Реалист

преди 3 години

Вече се появи един сайт, който дава 1 милион долара на този който научно сам докаже съществуването му. Автора не трябва да е анонимен и да се позовава на чужди материали.

335

Аньо Нименов

преди 3 години

Познавам много готини, кадърни, велики лекари, но никой от тях не заема директорско място. Най-вероятно това право е отредено за хора, които лесно могат да се откажат от обществено-приетите принципи в името на нещо друго.

334

Анонимен

преди 3 години

да се радваме, че не сме по зле, тъй като света познава и по лоши пандемии (испанския грип)

333

Военен брокер

преди 3 години

Имало един нормален в елита на България.Честита Баба Марта професоре.

332

не вярвам

преди 3 години

Не вярвам на индивид, който изгони Чирков и обсеби рожбата му. Разпространява небива лици за да си оправдае парите и да го галят руснаците по главицата. Жалко е ....

331

Края на дните...

преди 3 години

Вируса не излезе толкова "качествен" колкото очакваха теа дето го поръчаха. Човешкия вид излезе корав.Сага ще пробват с трета световна или див фашизо-комунизъм като изземат имотите на хората.Почва се -чстните съдии могат да ви вземат имота ако имате дълг и не знаете за него без проблем още от сега.Викате нямам дългове ?Имате, имате -технически паспорт имате ли ....

330

ДДРОнег

преди 3 години

И на тоз' звездите му говорят !!!Въз основа на какви доводи заявява, че вирусът е създаден в лаборатирия - че бил сложен - "Има много неизвестни около този вирус - не е ясно защо при едни пациенти засяга едни органи, а при други - съвсем различни."С подобни доводи през средновековието са изгаряли хора, които не разбират !!!

329

пияница мистик

преди 3 години

До тулупСега чакаме да напишеш чиповете във ваксината на Бил Гейтс с какво се захранват, с кой модел на Windows работят, както и за кемтрейлс, Рептилите, Масоните, Илюминатите и напоследък забравеното от вас, слаб0умниците оръжие HAARP с което американците промениха климата и предизвикват земетръси :))) Оххххх, леле майко, ще умра от смях

328

пияница мистик

преди 3 години

Леле, вярна излезе приказката: "Като се гледам какъв съм инженер, по-добре да не ходя на лекар" :)))

327

Дядо Петър

преди 3 години

Ако все още съществуваше ВАК (Висша атестационна комисия) на тоя би трябвало да му отнемат професоратурата.

326

тулуп

преди 3 години

всички знаем, че е лабораторно създаден. лаботарорията в ухан е на бил гейтс. ваксината едната пак негова..............и к,во сега?

325

Анонимен

преди 3 години

Защо всички гнусари са в ГЕРБ ?

324

фОКС мЪЛДЪР

преди 3 години

Не само че е изкуствено създаден, ама май му помагат да се разпространява, знам за семейство в голям наш град, които бяха много наплашени от пандемията от месеци не са излизали от къщата си, нямат контакти, от вкъщи си работят, фанатично дезинфекцират всичко от външният свят и накрая пак ги пипна вируса, изкараха си го и сега са добре, по важното е че съм чувал и за други подобни случаи. Нямам идея как става това, може би трябва да погледнем към небето. Истината е някъде там !

323

Анонимeн

преди 3 години

До OMG_LuckerИ как точно очакваш да контролират един непознат вирус, от който на докторите им настръхнаха косите, че не реагира адекватно на лечението или мерките, както останалите вируси ? Много ясно. че ще е с малки стъпки и натрупване на опит. Няма да ги оставят като в Китай да се натръшкат, а после рязко да изчезнат.

322

Анонимен

преди 3 години

ААА, сетила се Мара да се побара след година и половина чак, ние това от кога го повтаряме, а този си е чесъл мъдите през това време

321

Анонимен

преди 3 години

Кой кво иска да верва и да му се внушава. Заблудата винаги е ходела по хората, по животните - никога.

320

Анонимен

преди 3 години

Разбира се че е, планирано и внимателно изпълнено, за да се контролират хората, и за да се подчинят икономически, най-вече. Те дори не си пожалиха своите - сатанинския холивуд сгъва сергията, увеселителните им паркове са пред фалити, музикалната индустрия също. Ако могат и искат да жертват толкова верни слуги, в лицето на холивуд, дисни и подобните им педфилски мрежи, представете си какво за нас са подготвили.

319

Флекс

преди 3 години

76 000 лева заплата .Ето това е сигурно. Всичко друго е Дрън Дрън .

318

Анонимен

преди 3 години

Ама разбира се, че е биологично оръжие! Ако това е вярно, то сигурно Путин го е произвел в същата лаборатория, в която е създал и Новичок!

317

Анонимен

преди 3 години

Пак няма да се ваксинирам