12

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Браво, тъкмо Началника ще има повод да се изцепи след два-три дни, че са ваксинирани 80000 души с.................52800 дозички!

11

Астра Шебека

преди 3 години

Айде на опашките, камиона с банани пристигна!

10

До Амчъкистанец

преди 3 години

Да ти *** У ycтeнцата, ако искаш яж!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Четвъртата турбо ковид вълна ще бъде разпалена от фигурант - близача руменрадев ветото - прокремълски тиранин, за който човешкият живот няма никаква стойност! Оставка, съд и затвор за мръсника румен радев.

8

Христо Христов

преди 3 години

Мен одеве трима афганистанци как ме ваксинираха...

7

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

6

сминдух енд чесън

преди 3 години

Бойкооо ,къде е опашката?Сега пък да не свърши зелената боя за коридора.

5

Въпрос

преди 3 години

Какво значи фаза едно,две,три,четири,пет,зелени коридори!?Къде има легенда с пояснения щото нищо не разбирам!Какви са тез фази бе?

4

факт

преди 3 години

Не искам отровни вещества. Да спре продажбата на нежелани продукти като тези фалшиви ваксини. Екзекутирайте публично всички политици и престъпниците. Българите спасиха Константинопол от арабските орди, сега ще спасим света от сатанинските отрови.

3

мен

преди 3 години

додха ли тия с аромат на горски плодове? аз тях чакам

2

Анонимен

преди 3 години

Отивам да се реда на опашка. Това го мога.

1

Дедо Бил Гейтса

преди 3 години

Горките лабораторни гризачи разкатаха им фамилията , не е истина!