36

леля Пена си дрънка.

преди 3 години

Още като пуснаха учениците и беше ясно ,че се гони бройка ,уж психика уж друго ,но беше ясно, че момента не беше подходящ , тъй като още тогава заболяваемостта се виждаше ,че отново тръгва нагоре. Със децата беше умишлено ,няма начин тези хора да не знаят какво правят . Идват избори и е добре да гласуват само твърдите ядра , които са мотивирани и уплашени да не им се развали хаира ,страха е едно от нещата което ще спре много бъдещи гласоподаватели,засега нещата се движат по точния план.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59А загиналите от глупостта, макар и не тяхната, къде и кога да ги почетем?

34

Тук има

преди 3 години

много странни, маниакални хора. Ако нещо не им харесва - пълно отрицание, макар че ще избоде очите. Добре беше малко да се ограмотите относно статистиката и как се правят предвижданията. Напр., ако не се вземат някакви много радикални мерки, в началото на април, точно за изборите, починалите от Ковид ще бъдат около 13 хил. Изчиленията показват, че средната възраст на починалите досега е 64 год., а не 74 (колкото е средната продължителност в България) Т.е. 9-10 години средно отнети от живота!

33

Анонимен

преди 3 години

Вироса свърши. От утре в механата на агнешко с червено вино. Йееее!

32

Анонимен

преди 3 години

Вторник сутринта - над 2000, макар и с известно натрупване от почивните дни. От 19 януари, когато беше статистическото дъно благодарение на мерките, растем, отначало бавно, в последната седмица по-бързо. До началото на април - 3500-4000. На всеки хиляда, за съжаление има средно по 45 жертви. Направете си зловещата сметка сами. И си помислете чия е вината

31

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Отговорете на Кака Бара, търсите съвет от старшинката ли? Не спете по оперативките, калпазани!

30

Анонимен

преди 3 години

Не ходете по кръчми, а отидете на Шипка. Уважете паметта на загиналите за свободата на България

29

Кака Бара

преди 3 години

Позаинтересувайте се от книгата на Питър Мей "Карантина" Тенкс!

28

Истукан

преди 3 години

И какво като са ваксинирани, пак ще ги съобщите същите, че са болнин от covid-19.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Стадото чака на опашка да го боцнат, само че нема ваксини :)) Виждаш ли как Бойко мисли за нас, даже си искал (неговите) парите обратно, измамили го с доставката....:)))

26

Анонимен

преди 3 години

може и да не ви чипирст но ще си седите само в Бг то без ваксина. Администрацията на Байдън вече готви тая изненада за европейците.Занзибар ви чака. Само че пеша ще идете

25

Анонимен

преди 3 години

Масова НЕваксинация означава само едно - пълен провал за плана на Борисов.

24

до Кака Бара

преди 3 години

хайде оправи си това което си намислила да кажеш. Тотална боза е

23

Нито капка

преди 3 години

нито доза за фалшивите им вируси.Нали масовата кръвна група О боледувала леко. Тя затова е масова.Нали имало генетични особености, които подтискали действието на вируса.Значи за вируса се знае достатъчно.Значи логично е да се изследват хората за предразположеност, а не да се загробваме с дългове за десетки години и да си инжектираме всякакви химии с неизвестно действие.Да, ама няма да има печалби за някои. Всички са в едно. Медии, политици, фармацевтични, комуникационни фирми, програмисти.

22

до Свиленски

преди 3 години

какво е казал или не казал някой е все тая ,важно е кой взима деббилските решения за кръчмите баровете фитнесуте моловете и училищата, развъдници на заразяването, а се сещаш че не е фигуранта твой

21

Свиленски

преди 3 години

жалкия фигурант каза че такъв вирус няма

20

Анонимен

преди 3 години

Вирусчето добре направи, хората се организираха да ходят на планина (когато е хубаво времето), там си пийват и ядват, както и оплюват....но е сред природата :))Сега пак на масичка да покажат някакъв статут, дето на никой не му пука :)) Разбирам все пак, требва да се избиват комплексите за малоценност некъде :)

19

Анонимен

преди 3 години

До КаняТипиченТъпАнар си...

18

Кака Бара

преди 3 години

Хе-хе., *** милички, как става така че вирус в пъти по-заразен от нещастното грипче се мъчи на вълнички, утихва, пак започва плавно да се перчи и така според шефовете ви завинаги ще ни "тормози"? Ще кажете ли защо по-малко заразното недоносено грипче за няма и 2 месеца избухва мощно и ни разболява, после логично се оттегля, а кака му вещица Коронка се лиготи? Логично отговорче?????

17

Анонимен

преди 3 години

И аз мисля, че вироса е фалшив като кацането на луната.