79

Анонимен

преди 3 години

Do 84 Отворко, ти гледай у нас как се мизерства, а руснаците не ги мисли,че и бензинът им е евтин, и отоплението, и газта и тока, че и другите цени. Точно при Путин заплатите и пенсиите им се вдигнаха в пъти, а консумацията на месо в Русия е 75 кг на човек годишно, а колко е в България - 20 кг по-малко

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92"Внасяше се истинско първокласно ароматно кафе на зърна - арабика, бразилско, анголско и т.н. Сега такова ароматно кафе трудно ще намериш"Малоумието на русофилите е надминато само от пословичната им наглост. В България през Комунизма НИКОГА не се е продавало свободно кафе. Както казах, кафето беше от ЛЕБЛЕБИЯ. Тъй наречения "марципан" нямаше също НИЩО ОБЩО с марципана и така нататък.

77

Анонимен

преди 3 години

Да, ама нямаше банани и тоалетна хартия и не можехме да бегаме на запад да миеме улиците да изкарваме евро, по точно марки.

76

Анонимен

преди 3 години

До 93 Анонимен Какво кафе от леблебия ти гони кухавелницата фашизоидна? Внасяше се истинско първокласно ароматно кафе на зърна - арабика, бразилско, анголско и т.н. Сега такова ароматно кафе трудно ще намериш

75

ручахте жабета 30 г.

преди 3 години

Ако подлените 30 години в България беше мизерия, чакайте да видите какво ви чака следващите 30 години западно партньорство!

74

Европейски ценности:

преди 3 години

Робство, колониализъм, инквизиция, марксизъм, национализъм, национал-социализъм, концлагери, фашизъм и все нови и нови ценности като хомосексуализъм, трети пол, еднополови бракове, осиновяване на деца от еднополови двойки.

73

Анонимен

преди 3 години

А след 30 години американско партьорство и ЕС какви кафеварки измисли България. Или проузвежда само черноработници и пpocтитутки за запада?

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87"А България след 30 години американско парнтьорство и демокрация какви кафеварки е измислила?"Какви "кафеварки" бе, *****? В България до 89та НЯМАШЕ ИСТИНСКО КАФЕ. "Кафето" на комунистите беше от ЛЕБЛЕБИЯ. Хахахахахахахаха. Мизерии такива.

71

Анонимен

преди 3 години

Абе за всичко е виновен Хитлер, той е мразел всички, а европейците не са фашисти, те дори не са знаели за Хитлер по това време, дошъл от чужбина един чужденец в мустачки и направил поразиите, но те не са знаели.

70

северомакедонец

преди 3 години

До Мирко Иванковски Вие сте най-новия народ по тези земи. Тези претенции най-много в Сърбия да влезете официално ( иначе още сте си в Югославия).

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74"А когато чужди посланници тачат някого той определено е защитавал техните интереси, а не на страната си. От това по ясно послание - здраве му кажи"Съвецката опорка за външния враг се изтърка преди десетилетия, другарю. Руснаците МИЗЕРСТВАТ, при "спасителя" Путин.

68

Анонимен

преди 3 години

А България след 30 години американско парнтьорство и демокрация какви кафеварки е измислила?

67

Анонимен

преди 3 години

Понеже били много развити в ЕС днес ходят с намордници по улиците, хората за затворени по домовете си и ще могат да се движат само със сертификат за ваксиниране, докато в Русия всичко е отворено и животът тече нормално.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81Горкия, спри да пазаруваш от разни гаражи, или нямаш кинти за хубавата храна?

65

1

преди 3 години

До Анонимен 73"А България след 30 години демокрация и западно партньорство какво произвежда което да става за нещо, освен черноработници и пpocтитутки за западна Европа?"Всичко, като почнеш от софтуер за световни гиганти в най-различни области, минеш през машиностроене и индустриални изделия за автомобилната и електронната промишленост, минеш през леката индустрия като мебелопроизводство, и се стигне до лека и хранително-вкусова промишленост и то в реална конкурентна среда.

64

Анонимен

преди 3 години

магазините са пълни с 10 ки видове млеични продукти направени от палмово масло и колбаоси в които не е сигурно доли има и 20% месояжте и пийте със здраве те децата никога не са виждали нито истински кашкавал нито сирене да не говорим за кренвирш на времето никой не копуваше по-малко от половин килограм защото бяха истински сега копуват на бройки- затова и е пълно

63

Анонимен

преди 3 години

Хитлер просто е бил една откачалка който е имал малко късмет, а еропейците не са фашисти, те просто не са знаели за Хитлер, когато са му дали Чехия и когато са го направили човек на годината на списание Тайм, когато са му дали да провежда Олимпийските игри в Германия, те просто не са знаели за него, европейците не са фашисти.

62

Анонимен

преди 3 години

Понеже били много развити друзята, та без никой с пръст да ги пипне се сгромолясаха 90та година.До сега една кафеварка не са измислили.

61

Молотов-Рибентроп

преди 3 години

Пакта за ненападение между Русия и Германия е подписан на 23 август 1939 година.Към споразумението е приложен таен допълнителен протокол за определяне границите на областите от взаимен интерес в Източна Европа в случай на териториално и политическо преразпределение".До 1989 г. от съветска страна съществуването на протокола се отрича, макар че копие от него е направено публично достояние след нареждане на президента на САЩ Хари Труман.

60

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевНемцов имаше едно култово изказване, в което казваше , че на 10 километра от Москва хората нямат канализация и май е бил прав, даже и сега!На 10 километра извън София сега няма дори и хора.