20

Гост

преди 3 години

Цените на лекарствата ги определя Министерството на здравеопазването чрез списък , който дава на всеки 15 дни на НЗОК . НЗОК е САМО изпълнител на волята на МЗ, НАДЗОРЕН СЪВЕТ, ПОЛИТИЧЕСКИЯ КАБИНЕТ...

19

Дост

преди 3 години

В случая с болница Лозенец мирише на застрахователна измама. Лев инс изпраща застраховани на обширни профилактични прегледи които са скъпи. За да избият парите пишат, че са постъпили по пътеки.

18

Анонимен

преди 3 години

А тн Правителствена болница, дето Спасов краде с гигантски размах вече 26 години кога!?--

17

Карайте наред

преди 3 години

Където и да бутнете, все ще изскочи заек. И здравната каша за цените на лекарствата. На свободна продажба по-ниска цена, по касата 2-3 пъти завишена. Пациентът плаща по-малко, но държавата плаща много. Цял списък от лекарства мога да ви напиша.

16

Анонимен

преди 3 години

Ot gerb majat na fandakova ima skap 4asten kabinet v sofia koi go proverava kolko vsima na pazient v 4asnia mu kabinet kak se o4ita pred dana4nite v bg fandakova otgovara sa nesakoni butki i soarta na 16 g mom4e tok neinata daschera i roda njama da hi hvsbe visat gi s darjavna kola i schofior bg narod plaschta ubitito mom4e ot tok go njama nikoi ne e v satvora saschto boko ne se namesi geschev kade e giranov osadiha li go ne

15

Анонимен

преди 3 години

Охо, я го проветете тоя лекарРазследван е за документни измами, неистински дипломи...Отдавна е клиент на Прокуратурата

14

Анонимен

преди 3 години

Съпругата на този лекар е активист на БСП

13

Анонимен

преди 3 години

5 г. затвор!!!

12

Не

преди 3 години

Не е дал пари на ГЕРБ и ВМРО.Тива е причината да го махнат.Иначе във всички болници яко се краде и парите отиват в партийните каси на ГЕРБ и ВМРО.

11

ВЪПРОС

преди 3 години

Къде е Главния Прокурор Гешев ?В България ли е ?Издирват ли го от Интерпол ?

10

Анонимен

преди 3 години

Не, не ! Това е техническа грешка. Тези във Велинград не могат ли да грешат като колегите си от Правителствена болница?Какъв свят си сътворихме, а и за децата си - не е истина!

9

отвратен

преди 3 години

А няма ли да връща парите и влиза в затвора !! Дкога е ги съдят само условно когато убиват хора !!

8

Анонимен

преди 3 години

Др Чекмеджиев се е разсърдил, че няма проценти от болницата.

7

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен "Че то всеки директор на болница този НЗОК. Това му е основната дейност. В свободното си време рекетират пациенти....."Велинград ровнали и намерили, че те го бяха нарочили от лятоска още тоя директор! И го го глобили 27 000 лева! Въпроса с главно В е: ще ровнат ли и ако да кога във ВМА, Пирогов, Александровска?! Щото от бившата Правителствена в Лозенец подмириса за около 400 000 лева засега!?

6

Анонимен

преди 3 години

Че нали това му е работата, да отчита дейност, за която да му платят и така да има пари за заплати и за сметките за ток. Консумативите си ги купуват пациентите.

5

Доктор

преди 3 години

Ами, какво да ги правиш комунистите - те могат само това- да крадат , да мамят , да правят далавери , ноооо , винаги с чужди пари , т.е. с нашите пари !

4

Анонимен

преди 3 години

Че то всеки директор на болница този НЗОК. Това му е основната дейност. В свободното си време рекетират пациенти.....

3

Анонимен

преди 3 години

Осъдени кога? Той сега с тези парички ще почне на частно.

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ТО ДА Е САМО ТАМ С МЕД ДА ГО НАМАЖЕШ

1

Дарвин

преди 3 години

Че те всички от бялата мафия са така!Като погледнах в интернет личния ми лекар е написал че ме е лекувал от 100 болести без да съм стъпвал при него и на мое име "лекува" индийците като после делят парите!Емил Денчев от ГЕРБ!