29

Анонимен

преди 3 години

белина бре! Лудото куку-пипи си го каза! Кой няма водка и ракия- да пие белина!

28

До 32

преди 3 години

НЕ. НЕ Е ТАКА. И ДО СЕГА ИВЕРМЕКТИНЪТ СЕ ПОЛЗВАШЕ ДОРИ ЗА ДЕЦА. АМА ТИ ОТДЕ ДА ЗНАЕШ, КАТО СИ ШМА.ТКА??!

27

шмatka

преди 3 години

До Лекар А бе, ти добре ли си? Ами ,че ивермектинът е лекарство от ветеринарната аптека за лечение на животни от парaзити и др болести! Ба си ненормалния народ дето се лекува от бов с какви ли не бок,луци и си ш,*** ваксини за тоя дето кл,,ати дърветата!

26

Анонимен

преди 3 години

90 % от новите професори не стават за нищо...............само титли и фукане, без знания!!Навремето, аз какви професори и доценти имах..............за жалост повечето от тях са покойници!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Фармацията отдавна не са само наука, но и политика, търговия, бизнес, пари и т.н.!!!

24

скептик

преди 3 години

Проф.Гетов като известен фармацевт с високи административни постове не може да говори друго,освен положители неща за ваксини,препарати и пр.На него за това му плащат-да рекламира продуктите на фармацевтичните гиганти.Но е странно как загърбва факта,че всички тези ваксини и пр. не са преминали необходимите изпитания и най-малкото не е морално да ни използват като опитни мишки.Ето-признаха,че Израел получава най-много ваксини и предоставя данни на Пфайзер за резултати.Значи-експеримент с хора!

23

рпг-7

преди 3 години

Унгария е използвала т.нар. възможност за национално решение за руската ваксина и могат да я прилагат само и единствено на територията на страната. Принас вариант за солови акции няма, заяви проф. Гетов.------------Щоту Бат Боику е многу Послушен!!!Затова "Секретарите" и "Комисарите" на ЕС, както и от посолството на САЩ у Софията многу го хвалят!!!Ми даа...

22

Лекар

преди 3 години

Лично аз препоръчвам не готовия препарат а именно на тази аптека защото се изготвя в специализирана лаборатория а не на конвейер и е супер пречистена.Досега не са наблюдавани странични ефекти!!!

21

Анонимен

преди 3 години

До До лекарПреди пускането на препарата Хювемекти имаше само една аптека в София която правеше и все още прави ивермектин-"Ерудита".Влизаш в сайта,има телефонен номер,звъниш,казваш колко килограма си и те ти звънят когато е готов,обикновено за един ден.Те са свързъни с лаборатория,която е на една пряка от тях и там го приготвят.Отиваш първо до аптеката с рецепта от лекар и след това до лабораторията да си го вземеш.Дозата е две капсули.Дозировка-за лечение 2Х1 през 24 ч,за профилактика-през 72

20

До 22

преди 3 години

Това, че брат ти е такъв, не значи, че всички са като него !

19

Аз

преди 3 години

Предлагам всички демагократи да го откажат, заради партийния си и политически имидж !

18

Нямте ли срама

преди 3 години

Няма оригинални дипломи в бг.всичко е на принципа под маса.Лично аз съм виждал как барт ми слага уиски в куфарче на дипломиран професор.Даже и не ходи на изпит

17

До лекар

преди 3 години

И други хора се излекуваха с ивермектин. Между тях Тодор Батков и кметът на Ямбол. Добре е да пишете как лично сте го приемали и за колко дни? Колкото повече инфо - толкова по- добре. 10 табл. от 3мг - 30лв.

16

Анонимен

преди 3 години

А бе ,коктейлът с руското име ще ви излекува по-бързо всичките там измислени професори ,доценти и други отвързани , дето само будалкате хората , за да сте хубави на управниците !

15

алергичен

преди 3 години

Уфффф... начи, само като чуя вече "професор", "академик" или нещо подобно получавам обриви по кожата!!!

14

Лекар

преди 3 години

"Хапче" против корона вируса има и се казва ивермектин!!!Според последна инфовмация над 4 млрд!!! души на планетата са приели ивермектин.Той не убива директно вируса но блокира основния протеин с който последния влиза в клетката като по този начин му пречи да се репликира.Оставен извън клетката вируса е абсолютно безпомощен и бива атакуван от имунната система която едновременно го унищожава и създава хуморален и клетъчен имунитет!!!Като боледувах от ковид-19 аз се лекувах с ивермектин!!!

13

Д-р Снагълс

преди 3 години

Между другото протоколите "лечението" убиха стотици хиляди и за този геноцид ще се пише някога в неподправената човешка история

12

Хасан Вакссинатора

преди 3 години

Професоре, ние с моя учител Мустафа Каракоч можем да осирурим незабравим "коктейл" на всички амбицирани палавници. Да живеят иновациите в лечението и ваксинацията! Да се свети името ти, Ковид!

11

Анонимен

преди 3 години

Имунна памет, клетки, антитела - ама много ги разбират учетните тези неща, дебатира, пелтечат в спорове и накрая - пълен провал с клетките и паметта и антителата. Вируса решил друго, слагай намордниците.

10

Анонимен

преди 3 години

Те и да го пусната, ама повечето не сме нито президенти, нито имаме парите на Тръмп за да си го позволим.