49

Citizen

преди 3 години

Добре де какво е нападнахте жената. Всеки има право на мнение. В много неща е права и за егото, и за нарцисизма защото действвително се преврърнахме в свръх кисели консуматори искщи всичко сега и на момента. Въпроса с ваксините е друг, тук вече всеки преценява сам за себе си. Хората ги е страх защото бавно и постепенно започнаха да налагат нововъдения и норми които са ни чужди. Хората ще се противопоставят това е повече от нормално. Ако се съгласяваме сляпо с всичко ще сме стадо, не НАРОД.

48

Без мен

преди 3 години

Да, мила госпожо, била сте нарцис, май-май още сте, да допуснем, че се стремите към преосмисляне на самовъзприятието си и към душевен прелом ... ама трябва ли всички ние да се лишим от пълноценно общуване, от образование, от медицинска помощ, от доходи, за да преживеят таквиз кат вас некъв нравствен катарзис?

47

Анонимен

преди 3 години

За съжаление не един и двама психолози са участвали в скрояването на пандемичния сценарий. Едни ни плашат, други - оказва се - ни убеждават колко полезна може да ни бъде ненормалността.Да са живи и здрави. Анито да знае, че преди тая статийка съм я уважавала.

46

Анонимен

преди 3 години

Смъртта е грозна и страшна. Човек по-добре да не се е раждал.

45

До 59

преди 3 години

В момента живеем в най мракобесните времена на човечеството . Дори през средновековието на тъмните векове хората са живеели по добре и по щастливо от сегашното наше поколение .

44

Анонимен

преди 3 години

Това е самата истина. 75 мирни години България нокога не е имала преди. Никое поколение НЕ живяло по-добре от нашето! Никога, никъде. По е и в тази цивилизация! Вместо да оценим какво имаме, всички се опшакват, меънкат и все нещо не им стига! Това е то ЕГО. Все недоволно!

43

Анонимен

преди 3 години

Не й се сърдете на Анито. Завършили е психология в България, където всеки може да завърши, а всеки трети наистина завършва в някакъв момент от живота си, мухахаха.Има сигурно 3-4 психолози, които стават, и сред тях няма жени, за съжаление. За психолозите в България психологията е На Кафе с Гала. Никакъв професионализъм, крайно беден анализ, направо несъществуващ, съчетан със съмнителни източни практики и какви ли не други буламачи. А, да, и голяма доза нарцисизъм. Пари и слава, никаква наука.

42

Шопо

преди 3 години

Ани Владимирова всъщност е една неудачница...

41

до ПИТЪР

преди 3 години

Петър, предполагам, че говорите нормалността, за която ни готви Agenda ID 2020.Можете да си прегърнете тази нормалност и да си стоите там, където сте.Ние, БЪЛГАРИТЕ, харесваме истинската нормалност, не дигиталната й имитация. Та, това е Вашият проблем и той е сериозен...за сега. Като Ви имплантират чипа ще се кротнете и ще започнете да копаете криптовалута за по-умните от Вас. Наздраве за Българите!

40

Питър

преди 3 години

България никога няма да се "оправи" и да стане "нормална" държава, в която хората да живеят нормално. И не заради Боко и отвратителната му шайка. А заради това, че вече няма критична маса, искаща нещо наистина нормално... Територията ще опустее за известно време, а българите по света ще са все така ограничени, свадливи и ***, или ***, вдигащи наздравици из фейсбук в петък вечер.

39

Питър

преди 3 години

Жената говори за това какво става по света, а не във вътрешността на външния ***, в каквото се е превърналана България бе, ***.... Допреди две години давах мило и драго за България, пусках край ухо цялата простотия на съотечествениците, казвах си, че променят ли се условията, българинът ще стане нормален човек.... Е, дойде 2020 и разбрах, че не само това е загубена кауза, а че всъщност нещата (т.е. българите) са много по-зле, отколкото някога науката е предполагала.

38

ПСИХОИДЕОЛОГИЯТА!

преди 3 години

Глупостите на Ани относно опита й да обясни защо не искам да се ваксинирам подлагат на сериозно съмнение останалите неща, които споделя, въпреки смислеността на някои от тях.Да ми казва някой, че не искам да се ваксинирам, защото не искам да съм свободна, е абсолютен профанизъм. Когато психологът стане идеолог, загуба на време е да го слушаш.

37

Колко положително...

преди 3 години

По-малко хора познавам, които вкъщи научиха и се развиха в нещо ново при многото свободно време.Повечето пият от скука, гледат спорт колкото има, ровене във фейсбук, четене на новини, други безделнически занимания.От Ноември работя дистанционно. Депресии ме хващаха Дек-Ян от еднообразието всеки ден. Добре че се затопля времето и вече 13-14ч излизам с кеф на разходка, че бръмвам цял ден вкъщи.

36

Станко Гочев

преди 3 години

Стига глупости...виж картините ха Станко Гочев...

35

Истината

преди 3 години

Психоложка е сино казано.

34

anonimen

преди 3 години

gotina macka

33

Пандемията

преди 3 години

Показа колко много о.ли.гофрени има на такава малка територия.НОЩ и пригласящите им ми.сирки успяха да накарат стадото да се страхува от сянката си!

32

психо-дръжка

преди 3 години

Изолацията не донесе личностно развитие, а личностна деградация. Не може цял ден на един стол и това да ти е работата, личния живот и забавлението. От леглото до хладилника на бюрото и пак така. Превърнахме се в *** роботи. А тая психо-ложка говори само клишета.

31

анонимен

преди 3 години

Психоглупости госпожо! Нищо не се е променило в съзнанието на нарцисите! Те пак са си същите, влюбени в себе си и семействата си! Бедните станаха по-бедни, а богатите нарциси, по-богати! И продължават да грабят, да мачкат и унижават останалите! Те могат да пътуват до близки и далечни дестинации и не ги интересува, че тези които са работили за тях, едва оцеляват!

30

Имагинерно

преди 3 години

Анче,споко,жено.Измислици ,премислици и ала-бала си казала горе-долу.