289

Анонимен

преди 3 години

На българина няма никакъв шанс да му дойде акъла! Само "дебелия"го оправя! Нали гоним 70% с имунитет за да го спрем. Като изчакате на сега имунизираните да им намалеят антителата и евентуално да се ваксинирате след това, кога ще ги стигнем тези 70%? На овце да им подариш демокрация! Едната пада в дерето и всички след нея. Следват я, няма спиране!

288

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 311Ама ще ти припука когато родителите ти са на стълбището на болница, или не можеш да си поемеш дъх! Тогава всеки ще ти е виновен. Майка ми се ваксинира. Не ходи като "живите мъртви". Не чуства разлика. Същата си е. След няколко в болницата в тежко състояние и няколко трупа на 60 годишни, нещо барчетата в село се изпразниха и престана"да им се живее". Затвориха се по къщите. Няма РЗИ да ги гони, нито полиция. Всички "свободомислещи"марш на 3-ти март на Шипка!

287

Анонимен

преди 3 години

До: Варненка (номер 303)Е да, ама хем ти казват че е така, хем че е онака!Схващаш ли хипнозата?Номерът е да се шашнеш, за да се кандишеш да се ваксинираш (за да си вземат някои господа комисионните).Ето, това е номерът!

286

Анонимен

преди 3 години

Пука ми на жилетката кой е ваксиниран!!!Оставете хората да живеят и дишат свободно!!!

285

Анонимен

преди 3 години

Не искам да е ваксиниран..Свободен и щастлив да е

284

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера защо сервитьорите трябва да са кастрирани.

283

Анонимен

преди 3 години

До 306И защо бойкот,който е заразен да си стои в къщи,не да заразява колеги и клиенти. Единствено теста показва болен ли е или здрав.Но и за самия персонал е важно да е здрав и спокоен и нищо не пречи да се ваксинира,ако има ваксини ,де.

282

До 304

преди 3 години

И кой ти каза че ваксинираните разпространяват зараза,ако имат антитела?Пишете алибализми!То така би следвало всички ваксинирани с други ваксини,бцж,морбили,хепатит да са разпростеанители на зарази.Я стига дезинформация!Точно ваксините спират епидемиите!

281

Анонимен

преди 3 години

Тотален бойкот на фирми задължаващи работниците да се ваксинират!Да му мислят тези на държавна ясла. На тях не можем да помогнем.

280

Mitio

преди 3 години

Ваксинираните хора си остават преносители на вируса, какъв е смисъла от тази петиция. Какъв е смисъла на тази статия, аз защо ли пиша се питам. Е.и учи е.и учи еиии, вие не гледате да се научите.Айде ... да му мислят тези дето остнаха в татовината.

279

Варненка

преди 3 години

Нали и ваксинираните пренасят вируса? Нали и те трябвало да продължат да насят маски по тази причина? Ваксината пази ваксинирания, а не околните.

278

Анонимен

преди 3 години

Ми по тази логика да ваксинират и касиерите в хранителните магазина, а? Що за глупост? Ваксинацията трябва да е доброволна, толкова неясноти има около тези ваксини. Престанете да тормозите хората. Не държа персоналът да е ваксиниран, аз също не съм. Свободата преди поробването от Америка и Европа.

277

Анонимен

преди 3 години

Аз също ще се ваксимирам. По документ.

276

Shark

преди 3 години

Ама като че ли много държите да съсипете бизнеса на заведенията, нали така?? Не ви ли минава през ума, че няма да имат персонал, ако задължат ваксинацията.

275

ТЪПОТИИ

преди 3 години

Който го е щубе, нали ще е ваксиниран, какъв е проблемът тогава? Явно тук целта е на всяка цена да се набият ваксини на колкото се може повече хора!!!

274

Хаха

преди 3 години

По същата кретенска логика...Ваксиниран ли е клиента?

273

Сата НАТО

преди 3 години

Аз в рестотант с ваксинирани сервьори няма да вляза. Това би бил ресторант, притежаван от фашисти.

272

Анонимен

преди 3 години

Абе, зомбита, стига сте говорили простотии. Никой не ви кара да ходите по заведения. А ако отидете, нали ще сте ваксинирани. Или това ви притеснява? Тогава се маскирайте и не излизайте от кошарата. Там ви е мястото. Овце!

271

Анонимен

преди 3 години

Рано или късно ваксините ще станат задължителни ,НО ще се въведе поетапно, за да не се усетят покорната рая...

270

Анонимен

преди 3 години

Който го е страх да не ходи на заведение, не да дава акъл уплашен за жалкият си мизерен живот!