31

Анонимен

преди 3 години

Преди озборите - Да , виж след изборите ще последва пак затваряне ....то и ФъндъХова вдигна билета на 1.60 след изборите, не Не преди изборите !

30

Слави Трифонов

преди 3 години

ваксинирайте се бе паникори

29

Българин

преди 3 години

Това е геноцид срещу българския народ!

28

Losho ide

преди 3 години

Broiat an zarazenite riazko shte se namali sled izborite Klikata an tikvata shte povishava iskustveno broia an zarazenite - dosta izgodno za gerb I taka oshte to Sega zapochvat manipulirane an izborniat procesNai dobre e da se prqsne tikvata

27

Анонимен

преди 3 години

да изметем това недоразумение мухобойко

26

Анонимен

преди 3 години

98 учители починаха. Какво ще разхлабват?

25

Анонимен

преди 3 години

До две седмици ще напълним болниците и като почнем да мрем по стълбите пак ще затворят жалко за жертвите

24

мак

преди 3 години

Хуквайте по кръчми и дано не ви оскубят с надути цени. На Шипка е опасно, но в кръчмите вирусът вече не припарва.

23

министъра

преди 3 години

за какво си я сложил тая маска , нали си ваксиниран?

22

Анонимен

преди 3 години

Нелогичност и непоследователност в действията на правителството. Не е на добре. Пета поредна седмица сме с покачваща се заболеваемост, нивата са като през октомври 2020-всички знаем какво последва 1 месец по-късно.

21

Анонимен

преди 3 години

Мда. Ваксинираме една шепа хора и разпускаме режима. На фона на покачваща се заболеваемост.

20

Анонимен

преди 3 години

Заразените повече с всеки изминал ден, ваксини няма, скоро няма и да има, тия се разпищолиха и отвориха всичко. Ще бием всички рекорди по заболеваемост и смъртност до 2, 3 седмици. Жалка история-хорото го води един ментално увреден човек с изключително нисък интелект, а след него подскачат цяла орда професори, които така са му се навели, че се чудиш кое им е главата, кое з.д.и.кът!

19

?

преди 3 години

Ваксини нЕма - разхлабване има.*** ги разбери тия мал'умници

18

Анонимен

преди 3 години

Oтварят точно когато не трябва!

17

Анонимен

преди 3 години

5.Точка 6 се изменя така:6.Провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, конкурси,обучения, тимбилдинги и други обществени мероприятия в присъствена форма се допуска при използване на 30% от капацитета на помещението, в което се провеждат, при спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 м., носене на защитни маски за лице, хигиена на ръцете, редовно проветряване на всеки час и дезинфекция.

16

Не извратен тип

преди 3 години

Ама то това в половин Европа,а нещо самостоятелно което не е спусната като решение ?

15

Анонимен

преди 3 години

Оваряме, затваряме, маски, локдауни.....Тези "мерки" нямат нищо общо с вируса. Това е политика, а не здравеопазване. Разберете го. И не тичайте като оФце да се ваксинирате, защото тези ваксини не са минали през достатъчно клинични изпитания и никой нищо сигурно не знае за тях. Четете, гледайте филми и се образовайте без да вкарвате политическите си пристрастия.

14

Логично

преди 3 години

Логично е народа да започне да си връща свободите и правата. Само в Европа и то най-вече на Запад се правят примитивни неща уж за защита на народите. Всъщност никой не иска нищо от тях. Просто да си отидат.

13

Срам

преди 3 години

Как не ги е срам тези учени хора да бъдат ръководени от примитив като Борисов. Все пак трябва да имаш и достойнство. Утре примитива ще си замине,а клеймото че си бил негов раб е за цял живот. Ваксини няма,заразените се увеличават, смъртност е сред най високите процентно в света,но управляващи разхлабват мерките. Нима не ви събуждат воплите на умрелите по ваша вина?

12

Анонимен

преди 3 години

Вече никаква логика не можеш да хванеш. Всичко е абсолютно хаотично.