138

Анонимен

преди 3 години

Кунчев е турчин със фес и отродник яничар с бяла престилка.

137

Анонимен

преди 3 години

Спокойно еврогейтаци.Не се напъвайте .Ние и без да сме на Шипка в умовете и сърцата си , за 3-ти март знаем на кого да благодарим .На това учим и децата си и техните деца .Щом си мислите ,че квичейки нещо ще промените - успех.

136

Зозо

преди 3 години

Сан Стефано е една руска залъгалка, заради която платиха с живота си стотици хиляди заблудени българи в следващите години. Няма вече кой да слуша руските лъжи. Руските прасенца искат никога да няма силна България на Балканите.

135

Слава

преди 3 години

Шипка-забранена за гербави и псевдопатриоти!!!Да живе България!!!

134

reni

преди 3 години

Porednata gnusotija na strahlivcite!

133

Анонимен

преди 3 години

Важното в никога да не се забравя колко зли гaдини са турците

132

Анонимен

преди 3 години

Руската матрьошка пак ли ще размахва юмрук на българите от Шипка?

131

Активист на БСП

преди 3 години

Генерал Радев-кошмарът на Борисов!!!

130

Анонимен

преди 3 години

Отменят честването в услуга на мутрите. Тясно партийният интерес на ГЕРБ срещу интересите на България

129

Анонимен

преди 3 години

Всеки който обобщава българите за нещо негативно, описва себе си. Факт

128

Бесепар

преди 3 години

Генерал Борисов е кошмарът на дубайския Фигурант

127

Как така

преди 3 години

Фигурантинът нема да има възможност за още едно опело на Голям Празник. Нема да ги има и миризливите протестъри да хвърлят яйца.

126

Очаквашесе

преди 3 години

Този долен......РазБойко миналата година не само ,че не поднесе цветя на героите ни на Шипка,ами направи посещеное в Турция и в знак на признателност се поклони и целуна турския флаг! Този раптuл е за затвор

125

Активист на БСП

преди 3 години

Генерал Радев-кошмарът на БОРИСОФФ !!!

124

Анонимен

преди 3 години

Произведено от герба,до къде стигнахте !!!значи отваряте на 1 март ресторантите ,отворихте молове които хора са на 50 см от един от друг ,а празника забранявате ,предатели гадни

123

Kit Chelin

преди 3 години

Оказва се, че по важно за Герб е да се отворят ресторантите и баровете отколкото да се чества нашия национален празник. Да, болестта е коварна и всеки може да се разболее, но да забраниш честването на 3 март на Шипка си е политическо решение и няма нищо общо със опазването на здравето на хората. Ако управляващите мислеха за здравето трябваше да затворят около Коледа и Нова година големите хранителни и нехранителни вериги, където се събираха стотици хора и смъртността се увеличи драстично.

122

Магаро

преди 3 години

Пред кошлук тв има протест.Поканени са във връзка с 3 март-Харо Мустака и Пекинската патица.Дрънчат кофи,та пушек се вдига!

121

на 3-ти март 1878 г

преди 3 години

не се предвижда създаване на България, а точно обратното - разширяване на Русия на Балканите - да сте чували за Руско-Дунавска Област? А чували ли сте за Задунайска губерния? Може би сте чували за Балканса област в рамките на Руската империя?Е те затова се пише в Сан-стефанското споразумение, ако сте го чели бе неграмотници! То точно затова Сан-стефанското споразумение не е било издадено на български езика а само на руски, турски, английски и френски. Защото българите са били руска собственост!

120

ако 3-ти март 1878 г

преди 3 години

се е осъществи, то нямаше да има България, а днешна България щеше да бъде част от руската империя и щяхме да сме нещо като волжките българи - татарите на балканите.Така вашите патриотарки изцепки показват, че сте пълни невежи по българската история или сте русофилски мекерета или платени тролчета на този сайт, който е създаден от бивши морски офицерчета (агенти и досътрудници на ДС/КГБ) да обслужва руските интереси у нас.

119

Джаро

преди 3 години

Попе, тука има един нищоправещ фигурант. Елате да си го вземете бее