74

Тия убийци

преди 3 години

пак избиха мирни хора. Света ще се обърне срещу вас.

73

баба мара

преди 3 години

тези идио=ти зорлем ще подпалят света нарочно го правят за да провокиратиран които има да им връща да се махат от сирия и ирак и да оставят хоратада живеят в мир не стига че ни пуснаха вируса сега и бомби ще ни хвърлят

72

Анонимен

преди 3 години

Имат ли още кули близнаци :))) няма ненаказано добро !

71

Анонимен

преди 3 години

Байдън помага на приятеля си Путин да стъпи на крака,след ерата на Тръмп!За последния месец Русия е спечелила 6 милиарда долара от високите цени на петрола!

70

Анонимен

преди 3 години

Oil was $36 a barrel when Biden took office. Now it's over $60 a barrel. In just 30 days.

69

ББ

преди 3 години

Президента Байдън е обединителят на САЩ,всеки отнел живот на гражданин на САЩ....всеки предал САЩ,всеки налагащ беззаконие и несправедливост...е враг на САЩ...с нас който иска...Бог да пази САЩ...и Кралицата!!!

68

ББ

преди 3 години

До Ястребителятза ква злоба бре...Народа ни е толкова толерантен...престъпно толерантен...живеем в глобален свят....които не се чувства у дома..свободно може да отиде да бере ягоди за господари плащащи му да си купи "джипка"...ама за бензин нямате...Народа на Апостола сме...децата на Хан Аспарух...Цар Борис...Цар Симеон...земята българска с кръв е платена...и с кръв можете ни я отнемете...Бог да Пази България!!!Политиците са мафия!!!

67

Анонимен

преди 3 години

До Русия=ПсихиатрияКогато американският F-22 лети в Сирия, един Су-35 го възсяда и го снима, онзи без даго усети! Има снимка. Забраниха на Рапторите полети, когато Су-35 са в небето!Ти си за "кукувичето гнездо"! Там всекидневно ще те обгрижват едни санитари с дълги...престилки! Ще хареса, вярвам!

66

Ястребителят

преди 3 години

До 75Бааси и злобата у кривФодзурллатото създание амджъкаазлийско балканско! А бе гьотверенчо, цели 500 години те храних и поих, вардих и множих, и сега за "благодарност" квичич и грухтиш срещу ръката, дето те е хранила и галила бе свФиньо буллгаропитекскка! Племето му неблагодарно, гадно и гладно буггарашко! И буллгаракът с лаййняния си нумит задТник тръгнал да критикува личната хигиена на турците! Вай анам вай вай вай вай ... ананъ ешеклер сиксин, еми!!

65

Анонимен

преди 3 години

До ЯстребителятКюрдите са арийски народ, потомци на древните мидийци и живеят хиляди години в родните си земи! Докато не дошли грабителите-завоеватели селджуки! Грозни и противни, побързали да облагородят племето си с лидийци, ликийци, кападокийци, гърци, славяни, сирийци, араби. И султаните им - задължително с чужда кръв! И единствената им добра войска - йеничери, и те откраднати деца от чужди народи!

64

Анонимен

преди 3 години

До ЯстребителятПиташ - отговарям! Келяви се и крастави! Само с едно чифте да гръмнете, ще си го върнем като през 1912 г! Само дето ние не колим сополиви чоджучета, докато на "храбрите османлии" това им е любимо занимание! Кажи на комшийката си да си ощави онзи космарлък, това е баш по вашему, бок! Да не се загубиш в него!

63

Анонимен

преди 3 години

"Руският министър на външните работи Сергей Лавров заяви, че САЩ са уведомили Москва за ударите няколко минути преди началото. Той определи този срок като недостатъчен"Ахахахахахаа. Той определи този срок като недостатъчен ... само не е казал за какво.Не е бил достатъчен срока, за да може главорезите в Кремъл да предупредят терористите. да бягат. Наистина, кофто е да обещаеш на ислямски терористи, че ще им даваш информация за да са на сигурно и така неприятно да те изненадат!Хахахахахаха

62

Щерю

преди 3 години

Всяка война през последните два века, пряко или косвено, касае ционистките интереси на Израел и е свързана с тяхната мания да построят Третия храм в град Йерусалим...

61

Анонимен

преди 3 години

Еей започна Байдън да лекува света от толкова лошия Тръмп..

60

Анонимен

преди 3 години

Без война, няма кинта в джобчето.Огънят трябва да се поддържа.

59

Анонимен

преди 3 години

До БГ ПатриотНа новата си териториална придобивка нашите приятели и съюзници намериха Съветски космически апарат от 1971 година.

58

Анонимен

преди 3 години

Байдън е издал заповед за ликвидация на всички бази на Иран на територията на Сирия и Ирак. Така че това е началото. В ликвидацията на базите на руския съюзник в Сирия ще помага и Израел. Русия не може нищо да помогне на Иран за да не я изгонят и нея от Сирия, затова само ще гледа и ще си натиска парцалите.

57

БГ Патриот

преди 3 години

Покрай суматохата по изборите забравихме да поздравим нашите приятели и съюзници американците с новата им териториална придобивка - планетата Марс!

56

Анонимен

преди 3 години

Интересното в случая с г-н готвач Пригожин и неговите *** е това че заповедта за арест е от 16.02.2018 година, но г-н агента Тръмп не и е давал ход до този момент.

55

Анонимен

преди 3 години

В списъка за арест от ФБР влизат членовете на фабриката от *** т.н. "Агенция за интернет-изследвания" и други медии принадлежащи на г-н Пригожин. Това са следните другари:Джейхун Насими Асланов, Анна Богачева, Мария Бовда, Роберт Бовда, Михаил Бурчик, Михаил Быстров, Ирина Каверзина, Александра Крылова, Вадим Подкопаев, Сергей Полозов, Глеб Васильченко, Владимир Венков.Колко ли ще е наградата за главата на Путин? Мисля че няма да е повече от 5000 долара.