5

до 4

преди 3 години

Ясно че послъгват за битовите крушки, но това беше малко по-специфично-едни осветители за оранжерии, всичката електроника да не е в роса и кал, освен да е надеждно трябва и определен спектър на светлината. Същото е с разни музеи, изложбени зали..

4

Анонимен

преди 3 години

"...и се оказа, че в по-голямата част има разминавания м/у документи и реално..."Личат си от далеч, като прочетеш "0,04А" на крушката, пък ти я пишат 11W - сам се сещаш че някой от двата надписа лъже... и едва ли изкуствено ще занижават амперите, тъй че приемаш че са повишили ватовете. И с прости сметки - хоп, около 8 вата ти е крушката,, със загубите. LED-a ти отдава в общия случай 60 лумена на ват, значи имаш около 480 лумена. А на опаковката пише 650...

3

Анонимен

преди 3 години

Скоро се занимавахме с един проект за осветление и се оказа, че в по-голямата част има разминавания м/у документи и реално излъчваната светлина. Обявени едни параметри за светопредаване- реално по-лоши, мощности по-ниски...и др. Изобщо чудя се, дали някой дава сертификат след изпитания или направо вярват на китайците каквото пишат и готово. В нашият случай не беше проблем, защото купихме по едно у-во, тествахме и купихме каквото ни трябва. Безопасността е друг болен проблем, но карай да върви!

2

hgfdh

преди 3 години

*** експерти са най-добрите експерти ! Смях !

1

Анонимен

преди 3 години

Никой производител на каквото и да е не се е загрижил клиента да пести - неговата задача е Как да го излъже за да си купи новия му боклу , продукт исках да напиша.