31

Анонимен

преди 3 години

Падането на акциите не означава загуба на пари. Нищо не се е свило, след като след няколко дни ще тръгне нагоре. Продаването на акциите на ниска цена - това е загуба.

30

ВГЗ

преди 3 години

Що не му харесват вече теслѝте, много са дървени ли?!?

29

РЕПТИЛ

преди 3 години

Утре ще спечели 50 милиарда, другата седмица ще изгуби 40 милиарда и така докато пукне. В Империята на Злото тези знаци нямат никакво покритие от преди повече от 50 години когато Де Гол им прати хартийките и си поиска златото за тях. След това сатанистите му спретнаха първата цветна революция. През 90-те години дадоха на агента си Copoc алгоритма на революциите и той проведе такива в Източна Европа, че и в арабския свят. В Китай се усетиха и бързо оправиха проблема с протестиращите.

28

Анонимен

преди 3 години

Бреей,много разхвърлен човек,да си загуби парите!

27

Анонимен

преди 3 години

Новина от понеделник.Актуални сте.Няма спор.

26

ECONOMIX

преди 3 години

Бил загубил ? Вие добре ли сте ? Това са виртуални знаци , кфи пари , кфи пет лева ?

25

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА според теб колко е, я обясни!

24

дедо Ташунко

преди 3 години

Пожелавам на това човешко недоразумение да загуби всичките си пари, защото са откраднати от беднотията по света. Пожелавам му клетвите на болните и гладните да го стигнат!!! Бог бави, но не забравя!

23

До 9 и другия

преди 3 години

И вашите бизнеси да са подкрепяни от Държавата - В случая е САЩ - даже да построите завод за цели проводници и никой да не ги купува пак акциите ще ви изстрелят при милиардерите. Типичен случай на държавен капитализъм. Т.е. държавата прави някого милиардер в САЩ. Не слушайте приказките за лека нощ как там богатите ставали с много труд богати. Справка: Тръмп

22

Тук има гений

преди 3 години

Според него биткойнът бил "поскъпнал с шест хиляди долара" за последното денонощие, така че Мъск пак си оправял играта. В коя вселена бе, съчинител? Само за последното денонощие котировките на биткойна паднаха с повече от 7%, а за последната седмица - с 15% спрямо максимума. Поклонниците на св. Илончо сте като всички останали сектанти, имате си свой свят.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Ти тесла ли караш?

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Самият илон Мъск се чуди как има толкова глупацио, че да му купуват ***.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Tesla се кара не от рапъри, борци, собственици на бизнес подарен от партията майка, а от професори, ръководители на успешни бизнеси, финансисти, брокери, учени и лекари. Ако това са глупавите хора, миячите кат тебя сиг. са мноо умни, наи тай?

18

Анонимен

преди 3 години

До 9Обясни ни тога, колко е оценката на компанията Тесла според теб :)

17

Анонимен

преди 3 години

Илон Мъск е гений, успява да продава боклyци на глyпаците и добре го прави. Заслужава си милиардите, глyпаците си го получават и всичко е точно, цари справедливост.

16

Анонимен

преди 3 години

Поредната тема в стил "финанси за непросветените" ...

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12 Прав си.В известен смисъл някой Вуйчо на село, който има 50 овце, 20 крави и 100 дка собствена земя която да я обработва със собствени машини и тесли, е богат поне колкото Мъск...

14

Анонимен

преди 3 години

Всичко извън развой и прогрес трябва да се облага с огромен данък 99,99 % В полза на обществото ,бедните,науката

13

За сведение

преди 3 години

Вижте, ако Мъск е загубил само за един ден 14 млрд, НЯКОИ ДРУГИ хора са ги СПЕЧЕЛИЛИ!Така че...ми е през оная работа.

12

Анонимен

преди 3 години

Не ги разбирам тия милиардери... милиардер, пък кешовица йок... притежава някакви акции за сто милиарда, дето ако се опита да разкеши само 10% от тях и останалите 90% ще струват колкото тоалетна артия....Да не говорим че тия 100% от акциите посмъртно няма кой да му ги купи. *** се води милиардер...