51

JJIvanov

преди 3 години

Warnings CLimate change after white radioacitvie scanners../led xenon halogen laser/ИМА остра реакция на охраната на ХИмалаите срещу движение на хора с включени бели скенери.. ВКЛ "БЕЗУМНИ " АЛПИНИСТИ според острата реакция..ТЕЗИ оръжия се ползват от недопустими врагове за трайно декодиране на слънчевата ни система подават следящи ...

50

JJIvanov GEolog

преди 3 години

Експерименти с включени бели скенери от пешеходци и велосипедисти се ОКАЗА че се ползват АВТОМАТИЗИРАНИ СИСТЕМИ ЗА СЛЕДЕНЕ НА НЕДОПУСТИМИ СЪЩЕСТВА ЗА ЗЕМЯТА..Вероятно ползват чрез холограмно обсебване АМЕРИКАНСКИ И ДРУГИ САТЕЛИТИ С ИНСТАЛИРАНИ ХОЛОГРАМНИ ОРЪЖИЯ>>>

49

JJIvanov Geolog

преди 3 години

ЗАСЕГА ЕДИНСТВЕНО АВТОМОБИЛИТЕ НА ГАЗ с традиционни жълти фарове са БЕЗВРЕДНИ ПРИ ДВИЖЕНИЕ...Всички автомобили вкл ЕЛЕКТРОМОБИЛИ с монтирaни бели високо вредни радиоактивни скенери вкл ЛЕД,xenon,halogen lazer се СЛЕДЯТ ОБЕМНО С ЦЕЛ ЛИКВИДАЦИЯ заради тежки увреждания на биосферата..НА снимката следят обемно ОпАСЕН ВРЕДИТЕЛ...активирали са милиарди АНОМАЛНИ ЗОНИ вкл BLACK DEAHT ANOMALOUS ZONES...

48

Пилето

преди 3 години

Тесла са некачествени кочини. Илон е бъдещ клошар ако не си изтегли парите от Тесла.

47

...

преди 3 години

От 100 години обяснявам, че Гейтс няма 100 млрд, Безос няма 200млрд, Мъск няма 176млрд. На толкова се оценява дялът им от компаниите, които ръководят. Ако решат да си продадат дяла я всемат 1млрд, я не. Това е истината. Най-богатите хора на планетата са Арабите щото като кажат 20млрд имат предвид ИМАМ 20 млрд в банката, в злато и в имоти. Това са истински 20млрд които можеш да похарчиш!

46

ПроСоТо

преди 3 години

е,"Иизи ком,иизи гоу"....ЦЯЛАТА "система" на съвременния "капитализъм" е основана на..."ПЯСЪЧНА ОСНОВА!А тя /системата/ е:-НЕПРЕОДОЛИМ НАГОН КЪМ БЪРЗО и лесно забогатяване!Мераклията за богатство не ще и да помисли за евентуалните обрати на Съдбата...А те идват!..Рано или късно...та както се изразява "Проповедника":-.."Суета на суетите!..Всичко е суета и гонене на вятъра"..

45

Станко Гочев

преди 3 години

Само на картините на Станко Гочев не пада цената...

44

Анонимен

преди 3 години

В деня в който каже че ще продаде дори една акция на фирмата си и ще загуби още 15млрд

43

Анонимен

преди 3 години

До popa ot razgrad - така е, трейдерите обаче печелят реални пари! разград и далече от земята, подалече отколкото е от мар(К)с!

42

Анонимен

преди 3 години

росскосмос е най-печелившата компания, колко $млрд. откраднаха от нея и още сущесвует! гасударственая фирма, путин очаква от нея да фръкнат на марс/и енгелс/.

41

Анонимен

преди 3 години

Печатницата на долари не спираза това са голяма сила

40

popa ot razgrad

преди 3 години

това са виртуални пари...има ги, ама ги няма...с две думи, празни приказки...

39

Анонимен

преди 3 години

жив да го оплачеш тоя мисир

38

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не ми дреме за тоя

37

Анонимен

преди 3 години

Не може да загубиш нещо, което не си имал.

36

А сега сериозно

преди 3 години

До Анонимен 36Писал си общи приказки, въпреки отчасти вярни. Сток Маркета обаче се движи по очаквания в икономиката и те не засягат само Мъск, а в предния си пост съм обяснил.

35

Анонимен

преди 3 години

"Загубил" е милиарди дето никога реално не ги е имало, безмерно раздутите цени на акциите на Тесла все някой ден ще се върнат на реалната си цена.

34

А сега сериозно

преди 3 години

Не само тия двамата са загубили милиарди. Всички ще загубят. А малките акционери ако не почнат да продават сега, пак ще ги прекарт. Дау Джонс го крепят на системи, за да не изглежда че правителството на Байдън, който сами назначиха е провал. Раздаване на пари за *** програми по света, зелени програми, репарации за робството, подържане на локдауни с наливане на пари, СЗО, ООН, спиране на енегийната индустрия в САЩ, онлайн обучение за децата да не работят родителите, средни бизнеси аут! Е?

33

Анонимен

преди 3 години

"ижте, ако Мъск е загубил само за един ден 14 млрд, НЯКОИ ДРУГИ хора са ги СПЕЧЕЛИЛИ!"FFS!?!?!?!?!?!До 21В моемнта не притежавам кола, но съм събрал около 75% за Model 3 LR. Не ми се взимаше с кредит, нито на лизинг. Искам да си е мое, защото съм материалист4е ;)

32

Анонимен

преди 3 години

той не ги е имал за да ги загуби.