38

Анонимен

преди 3 години

Не си давах сметка, че представителите на Астра Зенека присъстват на пресконференцията на НОЩ.

37

Анонимен

преди 3 години

След приключилите за няколко дни "зелени коридори" за ударна имунизация равносметката е "ваксинирани са не рисковите и уязвими групи, а младите, здравите, късметлиите..."

36

ЗоЗо

преди 3 години

А Евa Мейдел доволно потрива ръчички и пълни чекмеддженцата.

35

Хи хо йо

преди 3 години

Ботокс за сетен път показа че тази работа нее за измислен професор

34

Анонимен

преди 3 години

Зелените Ви коридори са провал хората започват да търсят познати да се запишат да не говорим за чистотата мтусотия до шия и боза в спринцовки

33

Анонимен

преди 3 години

Не бива да се допуска внос или съвместно производство на руската ваксина. Дори и да се провали ваксинацията и да умрат известен брой хора това не е толкова важно

32

Анонимен

преди 3 години

Ангелов каза куп лъжи за възможността за договаряне на доставки на руската ваксина. Излъга, че всичко било в ръцете на Евросъюза и комисията по лекарствените средства на ЕС. Истината е, че всяка държава може да договаря доставки на лекарства и ваксини от трети страни така, както намери за добре. Всяка държава членка може сама да одобрява лекарствени средства за употреба на своя територия и да договаря доставки. Унгарците го направиха и всички го знаем, а Ангелов лъже, че било невъзможно.

31

аа1830

преди 3 години

А доставките от кого зависят бе, Ангелов? От мене или от тебе? Договори, клаузи, неустойки, щети, искове... такива неща известни ли са ти на теб и на хората, които сте подписвали?

30

Анонимен

преди 3 години

Така не се намери поне един независим от правителствените среди лекар да обясни нормално оправдан ли е риска да се ваксинираш. От толкова много говорене никой не каза нещо конкретно за ваксините и защо трябва да се доверим. То и за симптомите на грипчето не чух нищо смислено. Заплетоха се в политики, а тук става дума за здравето ни, все пак.

29

пичов-е

преди 3 години

Някой дава ли си сметка как ще се унищожават милиони дози отрови с изтекъл срок и къде ще цъфнат?

28

Лили

преди 3 години

Аз съм на 72 години с прекаран инсулт.Не искам да се ваксинирам с Астра Зенека а с Модерна или Пфайзер. Ще мога ли ? Дори Меркел отказва АЗ, защото е на 66.

27

Смешко

преди 3 години

Медиите в Европа вече ви дадоха за пример (отрицателен, разбира се). Накратко: страната с най-висока смъртност и най-малко ваксинирани; единствената страна която изостави своята стратегия за ваксиниране на приоритетните групи; страната, където ваксинирането е "пълен хаос" и се ваксинират млади и здрави хора, а няма ваксини за рисковите групи.

26

астора

преди 3 години

Ваксините ще дойдат сьс самолетите Ф-16 кьде ги платиха

25

Анонимен

преди 3 години

baхтИ мал0умnIците , един план имат да следват там пандемии мандемии, да натровят целия свят с ваксини и се дънят като новобранци :D

24

Анонимен

преди 3 години

bg medii sa christianski fashistki teroristi.

23

Анонимен

преди 3 години

до 17 пичов-еЕ само ти ли не разбра каква е играта?Не помниш ли,че имаше пожар в Индия в завод на Астра Зенека?Да не си помисли,че е случаен?Мафията ги запали,защото купи милиарди ваксини и трябва да ги пласира,даде оферта на Италия,като преди това предложи на Файзер да обявят,че имат проблем с производството.В противен случай-Индийски вариант и за техен завод.Извикаха ги от ЕС вчера шефовете,ама те са заплашени от мафията да не правят количества докато мафията не си продаде спекулативните.

22

Анонимен

преди 3 години

абсолютно всичко от началото на пландемията което беше считано за конспирация се оказа вярно...и въпреки всичко овцете отиват и се бодат...

21

Аз

преди 3 години

Боко, 18 милиона "ваксини" какво ще ги правиш?

20

Анонимен

преди 3 години

почнаха да говорят и за паспортите вече....има ли още заблудени овце които си мислят че всичко това е конспирация ?

19

Поручик Ржевски

преди 3 години

Пожарникар сър - нито знае колко хора живеят тука, нито знае колко искат да се ваксинират, нито знае колко ваксини има налични.....Верно, не е ли време да изхвърлим ***?