7

Анонимен

преди 3 години

Американската ваксина пфайзер е единствената която има 98,9 процента успех. А условията на съхранение е задължение на властите. Регламента е ясен. Стига сме оплювали нещо което е изключително полезно за обществото. Някой страни драпат и дават луди пари за да се докопат до тези ваксини, които е договорила еврокомисията. Ние българите сме големи късметлии като член на ЕС и НАТО.

6

 хм

преди 3 години

как така преди се е разваляла на по-ниска температура сега не се разваля не е трудно да се нпарви тест нещо не е ясно

5

минувач

преди 3 години

На не би да е почнала да им залежава стоката - та почват да правят 'промоции'?

4

aide

преди 3 години

Да ви посъветвам като един експерт. Тази ваксина не е нужно да се съхранява при специални условия. Даже най-добре да се отвори флакончето и да се остави да изветрее. Още по-ефикасна е. Помага също и силна слънчева светлина, екстремни температури от -283 до +6000 градуса и всички други аномалии.

3

Анонимен

преди 3 години

Човечетата вътре във ваксината може да умрат от високите температури ще настъпят климатични промени във тяхните вселени-шишенца.

2

Анонимен

преди 3 години

Значи до тука за Фазер - можело и с една доза(нищо че производителя настоява за две), можело и на топло да я съхраняват(нищо че производителя е предписал -70C), можело и на бременни(нищо че производителя изрично упоменава че не са правени тестове за това), и още, и още...Ми да, какво толкова може да се обърка? То като витамин Ц това. И да не се дозирам правилно, и да е с изтекъл срок на годност - няма дерт!

1

Анонимен

преди 3 години

Писна ми от Пфайзер, всички медии само Пфайзер та Пфайзер. А вижте какво са направили в Нигерия по време на епидемията от менингит. Ама за това никой не говори