10

БатеЕ

преди 3 години

Така. Всички пълни хора искат да отслабнат, ама ако може да си хапват и да не мърдат много много. Хапват се вафлички, банички, пици, мекици, кроасани, простотии. И в някъв момент леля Гиче става 106 кила. И се започва суетене и сумтене. Истината е, яжте всичко, но в калориен дефицит + спорт и нещата стават.

9

Православен

преди 3 години

Т.нар. фастинг е изобретен от църквата преди повече от хиляда години - сряда и петък са постни дни. Започнете да постите в сряда само на сурови плодове, зеленчуци и семена (бадем, фъстък, орех и други, но с мярка, разбира се, 50-100 грама ядки, а не половин кило), а в петък готвени - печени или задушени плодове и зеленчуци с постно масло (олио, зехтин) и риба, без месо и млечни продукти.7 март е Неделя Месопустна, а 14 март - Сирни заговезни. Чудесен повод да постите няколко седмици!

8

Анонимен

преди 3 години

Боклучави храни и липса на движение, това е проблема. През 99,99% от еволюцията си човека се е движил и се е хранил с естествена храна. За последните 100 години всичко е наопаки. Няма какво да се мъчите с диети и да гледате със свиреп поглед. Движете се.

7

до 2

преди 3 години

Няма страшно, и аз бях с инсулинова резистентност. Половин година строга диета + спорт и я преборих. След това - поддържаща диета и пак спорт за да не се върне. Променяш начина си на живот в по-добра посока.

6

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости, при ниско-въглехидратна диета можело да се изпадне в кетоацидоза... Автора, който е писал статията понятие си няма за какво пише...

5

Анонимен

преди 3 години

Диетите и режимите са за БОЛНИ ХОРА не за здрави.Спортувайте бе прасенца такива. Без спорт няма да стане каквито и чемери да ядеш.

4

Тая Диета е

преди 3 години

тотално Фалшива, като я почнах бях 103 кила, 4-5 месеца по-късно съм 115 кила! Така, че благодарение на Кето напълнях с 12 кила и бих рекорда си, никога преди не съм бил над 107 кила!! Не бих я препоръчал тая диета на никой!

3

Tonita-7

преди 3 години

Секс!:))

2

Анонимен

преди 3 години

Аз съм с инсулинова резистентност. На никого не го пожелавам.

1

Анонимен

преди 3 години

Знам една много ефективна - смукане на сперрма всяка вечер!