67

антиваксър

преди 3 години

Нито се притиснявам , нито ми дреме за измислени вируси и най вече за измислената съществуваща само в главите на политици иДебили пандемия.

66

Атанас Велмазов

преди 3 години

Има ли още бала.мурници, които верват на пандемията КОФИ 19 ????????????

65

Анонимен

преди 3 години

"Трябва ли да се притесняваме от новия щам на COVID-19, който се появи в Калифорния?"Помня че го преместих когато зададохте същия въпрос и за британския щам.

64

Чоко

преди 3 години

Този щам вна вируса не ме притеснява особено. По-притеснен съм от Банкянския щам.

63

Анонимен

преди 3 години

ами те имат още 49 щата, е кво прайм ся.....

62

Анонимен

преди 3 години

"Тези нововъзникващи варианти ни казват, че трябва да бъдем бдителни"--------Бдя!!!Осветлението в хола е изгасено.Камината гори.Опънал съм съ на дивана!Кучето съ е свило в краката ми и похърква, а жената в спалнята.Латопа е на коленете ми.До мен е уискито (100% фалшив Балантайн) и студената сода, а в ръката ми е ел. цигарата.Бдя!!! Силно...

61

Анонимен

преди 3 години

Не! На високо ниво на вибрации чисто съзнание мисли и постъпки в БОЖЕСТВЕНОТО няма болести и вируси.На физическо ниво - може да има всичко особено когато ви лъжат кодират и подчиняват. А вие не мислите и сте биороботи.

60

Ми не...

преди 3 години

...аз лично се притеснявам от 3тата разновидност на 18тият нов щам, от бъдещата 2073-та година, идващ от ретроградният Меркурий - казават че те правил на жив-мъртъв! Проблемът е че обаче постоянно изпитваш глад за алкохол и си в пълен дийп техно транс. Оф дано дотогава още има и от двете, че иначе ЯКООО ще се мре ;( !!!

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Ще видим ние ,като дойде и щамът от Луалаба ! /По П. Бобев /

58

Ушев

преди 3 години

И сеа ко прайм?

57

Анонимен

преди 3 години

Трябва трябва и не само от този щам а и от тези които още не са се появили, важното е да сме притеснени.

56

Анонимен

преди 3 години

геерберския щам е най-опасенпоразява наред с кражбислед него трева не никне

55

Анонимен

преди 3 години

Трябва аз вече съм се притеснил, ама много. Направо ще си сипя един,, Джак'' от притеснение.

54

Анонимен

преди 3 години

Трябва разбира се, трябва да се страхуват за всеки щам който ви кажат че се е появил и най вече от този от,, Манастирски ливади'' той още не се е появил ама е на път. Така че приготвя те термус ите с кафе и творбите със сандвичи (може и кренвирши и лютеница) и се крийте зад дивана, там е най сигурно. И на забравяйте да дръпнете пердеттата и да с пуснете щорите, кой коквото има. УжЪс.

53

.

преди 3 години

Не! Не трябва!

52

Анонимен

преди 3 години

Да. Аз започнах да се притеснявам още преди да съм чул за него. Ей така, за всеки случай.

51

По Американски

преди 3 години

Знаеш що да си завреш наградата за главата ми отзад? Щото ако бях аз щяха да си идат и младия и стария Хенри, а актьорите Ран и Ът щяха да са живи, а половината мисловни танкове и отдел постоперации на ЦРУ щяха да са под земята всичките. Атаката е християнска - от християни срещу християни - нямам общо с тях много отдавна

50

Анонимен

преди 3 години

Трябва не само да се притесняваме ,ами направо да се ужасим от страх.Трябва да се заключим в мазето с храна и вода за три месеца и да не си показваме носа навънка.Трябва да се молим да оцелеем до август и да се надяваме да не ни изненада щама от Фуркина Фасо и Сомалия ,които се предават и по ан.а..лен път и са свръх заразни 500% по-страшни от британския щам.Следвайте съветите ми и ще оцелеете!

49

Анонимен

преди 3 години

Е как няма да се притеснявате ве? Те нали за това са ви го изкарали, да се притеснявате. Не си и помисляйте да си вземете дъх без притеснение. Слагайте тройни маски докато, ваксини, шлемове, каски, скафандри...страшно е. Да не сте помислили за събиране с приятели и някакви увеселения, само работа и страх от вируса! Така искат приятелите ни от NWO.

48

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз съм на 42. Талоните не ги помня, но вечерите на свещи да. Бях дете и все питах защо нямаме ток и сме принудени да седим на свещи. Понякога и свещи нямахме, родителите ми все се ядосваха че свършили свещите в магазина и трябвало да седим на тъмно. Помня, татко беше свалил акумулатора от шкодичката и с две кабелчета беше направил осветление. Крушчицата едва свети, но свети. И като се замисля - било е хубаво. Нямахме ток, но имах родители. Сега имам всичко, но нямам родители....