15

joe

преди 3 години

За всеки е различно. Аз съм 1,85 и тежа 97 кг, но нося 47 обувки и съм с много големи кости, и не изглеждам с наднормено тегло. Нито имам шкембе, нито паласки, нито гуша. Имам познат, който е висок ,колкото мен, с много тънки кости ,тежи 100 кила, но изглежда много зле. С шкембе, гуша. Просто е мек и няма мускули и едри кости.Така че, ако една жена спортува и е висока около 1,70 ,съвсем нормално е да тежи 65-66 килограма.

14

Ира Маркова

преди 3 години

Винаги най-дебелата се оплаква

13

Astarot

преди 3 години

Не че имам идея, коя от четирите е тая (сигурно най-лявата), ама това е шоу бизнеса. Ти не си творец, ти си продукт. А продуктът иска хубава опаковка.Когато започне сама да си пише песни и да си ги изпълнява, както и да пробие с това, вече може да си позволи да е, каквато си иска.Затова и Миг Джагър и Стивън Тайлър могат да са си грозни, като неразбъркана салата, обаче Певецът Х, от бой-банда У няма как...

12

Анонимен

преди 3 години

До 10Ти, Митьо Пищова и няколко гейзери шивачодизайнери сте си в клуба тогаз. Мъжете не са педофили - те искат добре оформена жена, която си има дупе, бюст, талия и е секси. 170 на 47 кг. е патологично нездравословно и ненормално ниско тегло за зряла жена. Само ръгу и зъби не е секси, дори да има силиконово надути цици.

11

тия на

преди 3 години

снимката мноо грозни, май една от Европеидната раса няма, тия дето малко се белеят мязат на Юдеи-Семити, явно продукт на Шикса и Юдеи-Семит!

10

до 9

преди 3 години

под 170см над 47 килограма не признавам за жена!

9

Анонимен

преди 3 години

До 6При 163 ръст едни килограми между 53-65 кг са абсолютно нормални и здравословни. Това дето го описваш ти ( ръста - 110) е манекенски стандарт и няма общо със здравословното, дори в някой случаи би била с поднормено и нездравословно тегло. Тъй че момичето си е много добре,без значение дали е С или М размер.

8

анон

преди 3 години

До 7Добре де, по коментара ти си личи, че си слаб и строен, с тяло на Аполон. Какво ти пречат дебелите, нещо правят ли ти? Остави ги, проблемът е техен. Щото тая злоба и на тебе ти вреди на сърцето.А между другото аз в тази новина дебели не виждам. Ако 60 кг жена ти се вижда дебела, не е зле да помислиш дали да не си промениш вижданията. Заради такива злобни подмятания много момичета стават анорексички.

7

от 6

преди 3 години

забранени са рекламите на цигари, че били вредни.. но масовата пропаганда на безконтролно плюскане - не.

6

Анонимен

преди 3 години

на тея години и на тази височина трябва да 10 кила надолу, че да няма риск за здравето. С други думи казано, трябва да е 1.76 (тя е 163) висока, че да са и ок 65 кила.

5

Анонимен

преди 3 години

До 4И според теб на какво тегло трябва да бъде едно момиче? Викаш така както я гледам към 60-65 кг е редно да стане не повече от 35-40 кг за да е хубава.

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонименщото много хубаво да си затлъстял и да се тръскат сланини. Как според теб се справя сърцето с тва свръх тегло, а ставите, а...?Крайностите не са хубави, *** като я гледам тая си е двойно на теглото, което трябва и е здравословно да бъде

3

Анонимен

преди 3 години

Колко много млади жени са така... И после бум на анорексията, булимията и всякакви други хранителни разстройства.И защо? Защото някой, като вече покойният Карл Лагерфелд, ти е внушил, че ако си с 2кг отгоре не ставаш за нищо и или трябва да гладуваш до смърт или да си прережем вените, че си дебела.Пълно безумие, особено що се отнася до момичета на 12-13 години!

2

Анонимен

преди 3 години

абе остай го тва, не мога да разбера що се пропагандира дебелотия.. оня ден прецъквах тв, попаднах на предаване за 300кг-ви задокеанци. Тва ли ви е мярката за щастие, да плюскащ докато заприличаш на кит. Да не говорим пък за здравето...

1

блек ливе мада

преди 3 години

Бедното момиче, подлагали са го на ужасяващи лишения само за да угодят на белите насилници и расисти.