35

Кьор Кютюков

преди 3 години

Бъркотевина и половина. Соц-ком-парт-Гулаг, после комунизмът от бъдещето се оказа в миналото, после оксиморонен хибрид между демокрация и капитализъм, сега пак хибрид между джендъризъм и трансхуманизъм. Докато разберем кое какво е, пак ще сме гиберясали.

34

WC

преди 3 години

Носът и устните не се променят.

33

Анонимен

преди 3 години

Гледам тази неприятна мутра на снимката и се сетих за старата изпитана мисъл "Ако някой ви прилича на **** раст, най-вероятно е такъв!".И ние зависим от такива!

32

Христо Христов

преди 3 години

До Ели"АМА ВСИЧКИ РЪКОВОДИТЕЛИ ОТ ЕВРОПА ЛИ СА ПОДКУПЕНИ ОТ САЩ???????????" - след ВСВ западна европа е по-васална на сащ, отколкото източна европа на ссср.В белгия речите на премиерите им през 60-70 години са не по-малко по-сервилни от тези на червенков и тошо. немците два пъти отказват предложение за обединение от ссср.И все още белгийски и холандски политици са по-големи марионитки от бкп през 80те. Немците са си окупирани безгласни роби.

31

...

преди 3 години

Чудех се защо в Кремъл пиха шампанско при избирането на Тръмп?И аз му симпатизирах,но Тръмп се оказа карикатурно копие на Рейгън.Вече няма "америка фърст",има "ол тугедъ"...

30

ЕЛИ

преди 3 години

ВЪЗРАЖДАНЕ НА НАТО ,ТОВА ЗНАЧИ ВСИЧКИ ПАРИ ЗА ОТБРАНА НА ЕВРО СЪЮЗА ДА ОТИВАТ В АМЕРИКАТОЗИ ТЪПУК ИСКА ДА СЛОЖИ КРАЙ НА ЕВРО СЪЮЗААМА ВСИЧКИ РЪКОВОДИТЕЛИ ОТ ЕВРОПА ЛИ СА ПОДКУПЕНИ ОТ САЩ???????????

29

Надежди от

преди 3 години

престъпници : -" Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, наши са изедници. Спекуланти са омразни интерес им покажи, че да виж дела проказни и *** в тях лъжи." - Дядо Славейков, на него вярвайте, не на това *** на снимката!

28

Мизирабъл!

преди 3 години

От това плашило по страшно няма, точно такива като него са заплаха за Европа! Ако един ден разпалят война, първа жертва ше бъде Европа, руските ракети вече са насочени към нас. На Байдън му е все тая, той е вече взел дал, ама язък за младите, които се надяват *** да ги опазят. В НАТО е пълно с обратни, това ли са защитниците ни!?

27

Анонимен

преди 3 години

Мнооооого дълбоко кОпаш бате, дай го по-леко.Мисленето предполага и мозък,

26

Аз съм тъп, вие не:)

преди 3 години

С нищо друго не можете да преборите дезинформацията в демократични държави, освен с истинска иформация. Истината, дори по-бавна от лъжата- винаги побеждава накрая. Затуй свободата на словото е задължително в една демокрация! С лъжливи и манипулативни мас медии - не става обаче. С разни социални медии и тек-гиганти да затварят усти - дава обратен ефект. Ако тия Големите и Умните искат само тяхната истина да се чува, да построят комунизъм или фашизъм. Което и опитват де.Ама пък кой съм аз!

25

ББ

преди 3 години

и руските кибер агенти...няма начин да прикриете зависимите ви приятели от ЕСССР,преди вкарвахте в лагери...сега овладели медии плющите минуси...Човешките Същества си имат Хладилници...Банкови сметки...Чувства...Любови...това са нашите критерии...вие бедни...само пари...плюем на парите ви!!!Свободен и Справедлив Свят...или Мъртав!!!

24

ББ

преди 3 години

ЕСССР в този му вид и с тези "политици"отрекли идейте на бащите създали ЕС...тръмп назначения от путин,които финансирахте брез Дойче бан....или Президента на САЩ... Байдън,къде е са приятелите ни от Великобритания,отказващи да финансират мафиоти и престъпници с парите на данъкопалците ...които вие лансирате...за власт и офшорни отричате Божии ценности,обричате милиарди невинни човешки на геноцид и смърт...къде са ви ваксините ...имащи пари богати...маски нямахте за Народите си...оставки и Съд...

23

някой

преди 3 години

Надявам се и на всичко отгоре тръгнали да дават акъл на руснаците за правата на човека за този хартутник НАВАЛНИ

22

Вижте го

преди 3 години

Чистокръвен французин! Май истинските му имена са шимон моше

21

SS

преди 3 години

До 23. Въпрос на време е (според мен) ЕС да се разпадне.Предстоят да се случат глобални събития.

20

някой

преди 3 години

Надявам се този така наречен ЕС да се разпадне и всяка страна да започне да си гради своя икономика защото тези неадекватни същества в европейския парламент не знаят къде се намират и не знаят къкво правят толкова са зле че сега искат да сложат и винетки на хората

19

SS

преди 3 години

Както писах преди пет часа по една друга тема,Спокойният и хубав живот свърши.Очаквайте и неочакваното.Комунизмът ще ни се стори детска градина пред това което предстои.Какво ще бъде ли ? Незнам! И едва ли някой знае какво са ни подготвили тия които управляват света.Бъдещето няма да е розово.Въоръжавайте се! Не бъдете овце !!!

18

Анонимен

преди 3 години

Ми то след като ЕС се управлява от *** какво добро да чакаме.Всичко е тръгнало с краката нагоре.

17

Анонимен

преди 3 години

Много пълнеж и нищо конкретно.Както казва асан:Сьооле бана кОООнкретно!

16

Анонимен

преди 3 години

Не можем да се справим сами с предизвикателствата, затова трябва да укрепим трансатлантическите отношения и НАТО!приветствам изключително силното послание на администрацията на Байдън за възраждане на съюзите и за укрепване на трансатлантическите връзки----------Ей такива като този превърнаха Европа в Марионетка на САЩ!