9

NASA

преди 3 години

Първи са кацнали на Марс германците през януари 1945 г. В Интернет имаше филмов материал, заснет от тази мисия. Иначе, най-великите постижения на Марс са на NASA, която по признание на генерал Бен Рич от NASA, живее в 25-ти век, 400 години преди човечеството...

8

jaj

преди 3 години

Тъпацци! Вместо да колонизират пустините на земята или примерно Антарктида, харчат милиарди, за да правят снимки от Марс. Няма как да не е лъжа това. Лъжат като съдрани.

7

Анонимен

преди 3 години

Това с марс е най голямата простотия ! Ще търсят майка си там

6

123

преди 3 години

Фотошоп картинки за наивници. На Луната що не е стъпвал човек от 50 години?

5

Анонимен

преди 3 години

Преди хиляси години напреднали цивилизации са колонизирали Марс там всичко е било във изкуствен интелект и машини програми. Машните обаче са унищожили чавечеството и са създали симулация на същото това човечество и сега историята се повтаря. Машините ще унищожават симулацията, докато решат че човечеството заслужава да живее Всичко което преживаваме вече се е случило и кода на програматта се повтаря отново и отново.

4

Ся

преди 3 години

Тез тука на взеха за балъци!Някви снимки изфабрикуфаха и вдигнаха малко пашпалигата с някъв винтилатор,лъжат че било на Марс.Къв.Марс бе мушмуроци!Вии от Сусурлево по далеч не сте ходили.

3

Анонимен

преди 3 години

За да се колонизира Марс са нужни трилиони долари инвестиции Само много богати ще могат да идат до там и да си позволят жилище.

2

Ще

преди 3 години

Ще, ще.

1

Анонимен

преди 3 години

За Луната похарчиха над 10 милиарда без изобщо да стъпят там. И се отплатиха в нечии джобове.