76

Анонимен

преди 3 години

До 30 годишенАма ние и теб не те познаваме, що за стока си. Как ще си "правим сметка". Може би с право не са те взели за учител.

75

Анонимен

преди 3 години

имам позната учителка по математика.взема 2000лв заплата.отделно пари за онлайн обучение.въобще не е прекъсвала частните уроци без да плаща данъци .не е на училище от март миналата година присъствено и е ОТКАЗАЛА ВАКСИНАЦИЯ

74

Към учителите

преди 3 години

Вие сте лишени от всякакъв вид морал, ценности ... получавате и искате пари и пенсии и работите срещу обществото и срещу държавата. Ако има ваксина отказвате, ако няма също само пари искате.Национални предатели и държавни изменници това сте вие. Истински достоен български учител би работил дори и без ваксина.

73

Бай ГИНЬО

преди 3 години

Хахахха май даскалята станха по-големи хайлази и от учениците хахахаха Не им се оди на даскало вече...друго си у къщи да опъват баджака и мачкат гъзера цял ден...пред компютру и да се либуват на порнхъб и други благини из нета. Закривайте парада направо, то се е водяло че ни ученици ни учители сакат да ходят на школо хахаха

72

30 годишен

преди 3 години

Завърших педагогика и Биология в СУ. Кандидатствах в 10 училища за учител по биология, не ме взеха никъде, въпреки че учителките им бяха пенсионерки на по 70 г. Така е, тръбят че нямало желаещи млади, а старчоците висят и се напикават в училищата само и само да вземат 2000 заплата и 900 пенсия. Сега съм в Англия, куриер работя. Вие си правете какво е училището и какви хора учат децата ви...

71

Ннн

преди 3 години

Хем отказват да се ваксинират, хем ги е страх ..Май от вкъщи по *** е по-удобно да се преподава!

70

Свобода на словото?

преди 3 години

Изтрихте ме. Защо?Защото казах, че съм учител, който иска да работи "на живо" с децата.Учител, който не иска всяка година по два пъти да се ваксинира срещу болест, от която за да разбере, че е болен, трябва да си направи тест.Обичам работата си с децата и смея да кажа, че и децата ме обичат..Не ви ли е срам, така да плюете срещу учителите? И то само, защото някой псевдо журналист е подхвърлил нещо в Интернет пространството.

69

Анонимен

преди 3 години

и аз идкам учителките да се ваксинират..ама не щат и не напускат

68

РОДИТЕЛИТЕ ПОДПИСКА

преди 3 години

Подписка за незабавно съставяне на списък с тези учители. Да бъдат уволнени без право на заемане потворно на държавна работа / длъжностДа бъдат глобениДа бъдат осъдени на обществено полезен труд да чистят тоалетни, улици и градини.

67

Анонимен

преди 3 години

Ще искате присъствено обучение когато осигурите ваксини за учителите, разбрахте ли, де-били от правителството. Какво присъствено обучение, като сме последни по ваксини в ЕС, тези учители да не са камикадзета? Съд и затвор за цялата управляваща групировка, нехаеща за здравето на българските граждани, включително учителите

66

Веска учителка

преди 3 години

Да се отменя присъсственото веднага. На 68 г съм и хич не ми се ходи в училището. Не ми остава време да давам частни уроци а парата е там. Как ша я карам с 2000 лв само на заплата

65

Просто е

преди 3 години

Който не се ваксинира ще умира..

64

реалнафантазия

преди 3 години

Учебната година е провалена с тази несигурност... как ще си вземат изпитите деца, като и без това знаем нивото на обучение? А сега с тази криза на квадрат? Та те седмокласниците едва изкараха 3ки по математика минала година , като среден успех. Които си бяха на практика двойки, а сега с тази криза, колко ще изкарат? :)

63

Анонимен

преди 3 години

Първо, не искам някой да говори от името на всички учители. Аз съм ЗА присъствена обучение. Второ, хайде някой си там да не решава вместо мен дали съм длъжна да се ваксинирам. Имам право на избор. Трето, не се ли уморите да плюете срещу учителите? Вие тук явно сте най-кадърните и отговорни хора на света... Повръща ми се от всичко, а обичам работата си с децата безкрайно....

62

Койот

преди 3 години

Много сте нагли бе , организацията с педерастко име ! Една година се търкаляте вкъщи. Перете ,готвите ,чистите ,спите ...и уж работите . Май ви и хареса ... Заплатата тече ,а ваканцията си е все същата - безкрайна. Часове по.30 минути . Добър ден, как сте? Прочете домашното и часът минал. Тези по музика , изобразително и физическо не ги и коментирам...Цирк . Ваксини дойдоха. Ако сте толкова " уплашени" да сте боцнали досега . С приоритет . Ама не щете . И ние не щем да ви слушаме . Лигльовци!

61

рабитещ дистанционно

преди 3 години

До Яба-даба-дууу!!!Чак пък всички не са. Има и такива индивиди, но контролът зависи от работодателя. Бъди убеден, че на много хора дистанционната работа последната година им костваше много повече усилия и нерви. Заплатите на места станаха почти неактуален въпрос, просто се опитваш да свършиш двойно повече неща на инат. Не съм учител.

60

Яба-даба-дууу!!!

преди 3 години

До: Учителска далавераДа, знам че е така. Иронията ми е прекалено тънка и може и не всеки да я усети, но съм абсолютно съгласен с теб и точно затова написах този коментар.Защото не са само учителите. Всички вече взеха да свикват с т.нар. "дистанционна работа", и след като намериха "на баницата мекото" се изхитриха да не работят а да лапат само пари.Затова казвам, че цивилизацията е на път да се срине и това го твърдя сериозно.Може да не стигнем чак до пещерите, но е плашещо само по себе си.

59

Анонимен

преди 3 години

До Работяга"Така и не разбрах защо се наблегна на ваксина, не на лекарство."Защото е много сложно да се направи добро лекарство срещу вирус. Ако си болен, част от вирусните частички винаги са в клетките ти. Лекарството трябва да навлезе в клетките, за да елиминира вируса. Но молекулите, от които са съставени самите клетки, са много сходни с тези на вируса. Лекарството просто няма да може да ги разпознае. Ако е достатъчно ефикасно, ще убива самите клетки покрай вируса.

58

ПУБЛИЧНО ПОРИАЦАНИЕ

преди 3 години

Малко е само уволнение и глоба на тези учители държавни предатели. Пулично да се порицаят да не са анонимни да им видим на всички имената, снимките и трудовите книжки.

57

Учителска далавера

преди 3 години

До Яба-даба-дууу!!!НЕ искат ваксина, НЕ искат да работят ИСКАТ ПАРИ САМОВсе ще се намерят и учители с бонус заплатаи да ти обучават децата онлайн дори и от пещерата да си :-)))