23

някой

преди 3 години

Искат да слагат винетки и на хората

22

GodisSavior888

преди 3 години

До Анонимен 18Още нещо за който вярва в предсказанията на Ванга. Антихристът би трябвало да е Осмият цар, който ще подпише окончателния мир на Земята. Световен лидер, вероятно начело на Световно Управление / Правителство. Явно това ще е за заблуда на хората и след това ще се види накъде отиват нещата.

21

GodisSavior888

преди 3 години

До Анонимен 18Съгласен съм с това, защото вероятно първо ще бъдат премахнати книжните пари и монети. В момента има разплащания с карти, чипове (в Швеция). Вероятно сегашните карти ще бъдат заменени с т.нар. чипове за разплащане и просто няма да има друг начин за купуване и продаване освен този. Може би групи от християни ще опитат да правят замяна на продукти и да се отделят някак от тази система - дано времето да не е дълго и да могат да издържат, надявам се в България да сме повече.

20

Конспиратрица

преди 3 години

Този ваксинационен сертификат е само началото. Прозорецът на Овертон се мести. Бавно но славно. Докато се усетим и всички ще бъдем чипирани, пардон сертифицирани, като гoвeдa.

19

Barba Ganios

преди 3 години

...abe tezi vsichkite darjavi ...niamat li snaiperisti be -vacsinatori ?!??! Da gi vaksinitra po vednaj sami i da se prikliuchi s plandemiata !!! Da saberem pari i da predlojim na kogoto tribva !!!

18

Фаустакис

преди 3 години

Гърците просто са се продали на сатаната.

17

Анонимен

преди 3 години

До 16 : Тези думи от Библията нямат нищо общо със сегашната ситуация! Те се отнасят конкретно за антихриста и то тогава когато бъде на власт и се обяви за бог. Още не сме дошли до този момент ,но вече сме близко!

16

Анонимен

преди 3 години

*** те много *** това гърците бе! С тия паспорти туризма отива в трета глуха!

15

Анонимен

преди 3 години

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; 17за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. 18Тук е <нужно> мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

14

Анонимен

преди 3 години

ми да ги въведат само за хора над 40 и така, какъв е проблема?

13

Анонимен

преди 3 години

I business otiva na kino, a? Necropolis

12

ъъъ

преди 3 години

То освен че е несправедливо, е и скъпо. Защо паспорти? По една звезда за неваксинираните, да се виждаме отдалеч и готово.

11

Анонимен

преди 3 години

Жена му ваксинира ли се тя е в златната рискова възраст.

10

Китайските Комунисти

преди 3 години

разкатаха фамилията на Брюкселските Другаре!

9

Ей

преди 3 години

Нали няма наивници,които да смятат че на господарите им пука за нас?Просто трябва да се приберат едни пари,да се ограничат едни свободи и да се запази статуквото...Ваксините могат да си ги заврът в ....

8

Кое не разбрахте

преди 3 години

Край с глобализма.

7

Анонимен

преди 3 години

А паспорт за номера на обувките да имаме ли. Навсякъде ли във властта са тотални неграмотници.

6

МекияРон

преди 3 години

спаси Младежите на ЕС, искаме да можем да ходим при Украинките!

5

Анонимен

преди 3 години

ама кой говори да се ограничи придвижване еее то без ваксина?! Просто опциите стават от две, три: пцр, карантина или ваксина

4

ЦИНИК

преди 3 години

Сичко е тръгнало през просото.Язе няаа съ ваксанирам! От ката ден се тва праа.Пия ракия 55 градуса,ям припечени *** ребра с чесън ,кви ваксини ?