62

Вили

преди 3 години

До Тодоров Никой не се мъчи да свали авторитета на ГЕРБ. Проблема е че ГЕРБ сама си сваля авторитета с мутрите в нея и измекярите от неправителствени организации работещи срещу Българските интереси. На практика управлението на ГЕРБ поднесе на тепсия страната ни на световните глобалисти. И понеже това стана безплатно те мгот да си правят с нас каквото поскат , но това в никой случай няма да бъде добре за нацията

61

Искрен

преди 3 години

Скоро ми попадна местен вестник от 2011г. На снимка Томито беше с човек който и тогава и сега си беше "доста компронтиран", ако мога да се изразя по вежливо, защото това компроментиране включваше и търговия със забранен и медицински продукти. Разбира се той в последствие се е разграничил вероятно от този човек. Но мисълта си остава, че Томито един използвач и се възползва от всичко което може и е един безскруполен човек си остава. Ей такива хора ще провалят ГЕРБ. Казавм го сголямо съжаление.

60

Анонимен

преди 3 години

До Тодоров Най бедните в Европа ,нали ? И световни шампиони по смъртност на етноса ни .

59

българин

преди 3 години

ТозиГабровски хитрец!Да забрави че в следващото управление на България!Той и "шефа"му бившето борче след прехода в началото на 90 сте ЩЕ СА НЯКОИ ВЕЧЕ! Тръгвате сидр Дончев от властта!Бях написал преди малко мнение и коментар.НО БЯХ ИЗТРИТ НАЙ НАГЛО!И то явно от дете,което не разбира за какво точно говоря! Ами казвам неща и събития случили се във времето! Няма как да си ги измислям!ИСТИНА Е!Че вие дечица на 31 годишната"демокрация"Американска Не ги Помните.Не е моя вината!Да сте се родили порано

58

Анонимен

преди 3 години

Поне си пооправи Габрово, а иначе си е в най- корумпираното правителство от началото на прехода до сега.

57

Bravo

преди 3 години

Томислав Дончев: Не бих оглавил правителство на ГЕРБ

56

Взеха да се опъват,

преди 3 години

не всяка мутра може да рекетира като Боко. Който и да го замести, няма да може да стане мутра като Боко. Той е единственият който е прочел само една книжка, другите само цоцаха покрай него, иначе са гола вода!

55

Томиславчо

преди 3 години

Наля стотици милиони евро фондове и си направи кръг от фирми. Някой помни ли думите на Доган за кръговете от фирми. От тези мерзавци няма отърсване.

54

до 60

преди 3 години

Леле, това изказване за непоклатимия авторитет на герб направо изби рибата по всички океани, морета, реки, язовири и блата.

53

Мяу

преди 3 години

Политикът трабва да увлича хората........в кражби и лъжи.....сутрин да казва едно.... след обяд друго.....или казано на политически език... да увлича хората в организирана престъпност...да шикалкави, и т.н.

52

Тодоров

преди 3 години

До Анонимен :12 години Герб е на първо място в България и се развива с темпове по-високи от европейските, така че и с футболни сравнения не можете да свалите авторитета на ГЕРБ.

51

Анонимен

преди 3 години

Цялото ръководство на герб ще премине за инструктаж през бай Ставри. Човекът е строг, но справедлив.

50

riho

преди 3 години

Бе той и Плевнята нямаше да става президент ама...нема брат, ако мафията в ГЕРБ Баце каже нещо - нема не искам няма недей

49

Анонимен

преди 3 години

Мда, гроздето е много кисело, а Дончев?

48

Анонимен

преди 3 години

Много са ми интересни тия дето защитават герб. Когато един футболен отбор 12 години е на последно място има ли случай в света треньора да продължава да води отбора?

47

Анонимен

преди 3 години

Що, някой те е поканил ли? Или вече ЦИК се е произнесла и президентът е възложил мандат на гроб?

46

Лято 2021

преди 3 години

Тези от Герб вече оглавяваха три правителства на България. Фалираха държавата и никой след тях не иска да е министър председател. Така е с фалиралите държава като родната ни България. Честито на комуниста Методиев Борисов, който вече си е намерил членската книжка от БКП-то и ще се кандидатира за народен представител от БСП. Листите за кандидатите за депутати се отпечатватна хартия. Честито на инвестиралите в този вид стока !

45

Мяу

преди 3 години

остави тебе вътре

44

Мяу

преди 3 години

Не ви харесва да стоите в МС под ударите на домати и яйца, та затова и Боко уставните вътре. Ама да крадете ви харесва?

43

Дядо Петър

преди 3 години

Тя рибата в морето, тоя готви тигана.