11

6

преди 3 години

Е, как ще има като фирмите казаха , че на могат да изпълнят поръчката до края на годината !?Поредният лъжец на режима!Ти съвест имаш ли !

10

Анонимен

преди 3 години

Пичаааа професорес, а ти нали си получи втората ваксина, нема да питам даже и произвидителя кой е, а за обикновения да ъкоплстец, който желае да се ваксинира кога и с какво, аре стига лъгал

9

Ядосан гражданин

преди 3 години

А кой пък е казал, че ни трябват ваксини? Имунната ни система се справя успешно с вируса. Разбира се има и хора, при които не е така, но това важи за всички инфекции. И какво означава да решиш да се ваксинираш? Личният лекар би трябвало да прецени дали е възможно това, въз основа на наличните хронични заболявания и моментното състояние на организма. И каква е тази рекламна кампания на експериментални ваксини?! Изказвания на некомпетентни лекари, денонощно се внушава страх, затваряния, фалити...

8

някой

преди 3 години

"В Германия никой от хората не избира каква ваксина да си постави."Точно в Германия са пропищяли от ваксината на АстраЗенека, най-вече заради многото странични ефекти които почти всички изпитват. Даже се е спирала ваксинацията на много места. А друга ваксина не им се предлага, както е в момента и тук. И това не си го измислям аз а го съобщават официално на сайта на Дойче Веле.Кой лъже сега и кой маже?

7

Анонимен

преди 3 години

Тия нарочно ни заблуждават че свършват ваксините, за да се юрнеме сега всички да се боцкаме. Щото ако кажат че са залети с ваксини и никой не ги ще, никой няма да им ходи на пунктовете.

6

Аман

преди 3 години

Много станахте пишман професорите ще се счупи клона

5

Калеко Алеко

преди 3 години

Разбира се че ще има, забавяне има не само у нас, а и навсякъде по света, явно фармацефтичните фирми се задъхват притиснати от необходимостта да произвеждат повече ваксини, без да снижават качеството ... А и без това форумите са пълни с антиваксъри, които отричат всякакви ваксини без руската разбира се, с която са си чипирани по рождение, така че желаещите да се ваксинират не са чак толкова и целият този рев е инспириран от мUнчовците и мангъровците подтиквани от нездравите си амбиции и сърбежи

4

Анонимен

преди 3 години

За какво са ни ваксини ?!?

3

Петър

преди 3 години

Вие казвахте, че няма желаещи за ваксини. А ние ви питахме, ще има ли достатъчно ваксини, защото не ни трябваше много време по балкански да разберем, че ваксини няма.

2

Анонимен

преди 3 години

Управляващите получават паник атаки, защото имат да се отчитат пред господарите, а масовата ваксинация нещо не върви гладко никъде по света.

1

Анонимен

преди 3 години

Другите държави поръчват по стотици милиони дози, нашите гербери по няколко хиляди.Ами толкова позволява чекмеджето явно.