23

Р

преди 3 години

Може ли шкембе чорба вместо яхния?

22

УТРЕ

преди 3 години

Истината е, че никой не знае кое е правилното - да си ударник по медицинско предписание, да си антиваксър или фен на конспирации на нов световен ред... времето ще покаже. Успех на Израел и Англия, които дори и да грешат, ще са пример и опит за всички ни

21

Анонимен

преди 3 години

Ехо ...нали измисления бог е роден лри вас ,що се ваксинирате а не се молите бря

20

Последни новини

преди 3 години

Яхнията вече е тук... Хората чакат на дълги опашки да се ваксинират и да хапнат от деликатеса по-скъп от черния хайвер и шафрана.Нашият репортер попита една жена с още мазна от яхнията уста как се чувства след ваксинацията:- На седмото небе съм от щастие!Никога не съм си представяла,че може да хапна такава вкусотия.Дано скоро пак да има ваксини за да може да получа още една порция от вкусната яхния! И жената отправи към ЩАБА и правителството отбрани молитви и благословии!

19

Ааааа

преди 3 години

Говоренето за дози ми навява мисли за наркотици. И то май не е далече от истината. Ковидтерористите си вземат дозичката и си мислят, че са богопомазани!

18

Анонимен

преди 3 години

Значи питие или манджичка за да се съгласиш да те боцнат, ако и това не проработи няма няма да те пускаме на фитнес и други места ако не си ваксиниран. Ама иначе ваксинацията е доброволна.

17

ПорЦелан

преди 3 години

До Т.Шак - Ултрасите са около 10%. Ако няма нормални израелци да изкарват пари, тия ще умрат от глад. Тях ги водят един вид студенти и им плащат стипендии да не се бъркат на нормалните хора.

16

Анонимен

преди 3 години

Я... Имало и по-прости от назе хахах

15

уфф

преди 3 години

стимули за трудно приемащите ваксината.. хахахаха ужасно:( иначе статията на места е много емоционална, особено това с мрака над Англия, който се надигнал след като наболи 18 хиляди с новия препарат.

14

Анонимен

преди 3 години

Без поставянето на значки в Израел, няма да се мине.Досега казвах че- такава ваксина в мен, само през трупа ми. Но виж ако дават яхния- се замислям.

13

Анонимен

преди 3 години

Потресаващо глупво заглавие, типично за тази "медия".

12

Анонимен

преди 3 години

В Исраел ортодоксалните е/вреи протестират срещу ковид "мерките ".Вадят ги от синагогите и ги товари полицията като престъпници . КРЕЩЯТ равините на полицайте Гермаииим, гермаииим (май това на иврит значи германски фашисти ,на цисти).Щом там короната ги раздели и накара да правят протести и размирици хич не е добре значи.

11

Ака на 47

преди 3 години

Скоро приятелите ми Базука Катюшева, Торпедо Картечников, , Танко Напалмов и пр. ще се включват в обслужването на Ковид отрепкиите. Иначе паспорти, значки, намордници, вибраатор в задниика и т.н.

10

Басимуси

преди 3 години

След като се набоциха с фалшивите емареней ваксини, фалшивите пициар тестове пак дават хляди новозаразени днес. *** го разбери.

9

ДО 13

преди 3 години

Съгласен! Прав си!Израел и Англия са фашистки държави!

8

Анонимен

преди 3 години

В България шише ракия срещу доза ваксина.

7

Т.Шак

преди 3 години

Ако тая ваксина наистина се окаже кофти, накрая в Израел ще останат самоараби и еврейски ултраси.Представяте ли си?

6

Анонимен

преди 3 години

А нас нормалните хора какво ни интересува това? Все вече знае че Израел и Великобритания са двете най големи клоаки в цивилизования свят.

5

А?

преди 3 години

Е кво, искаш да кажел че масовата ваксинация в Израел е било театър за пред гоите?

4

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирани ама друг път. Тия ги разправяйте на някой друг