37

Див Петел

преди 3 години

Добре сте я открили, ама само за вас ли си пазите материала?

36

pablo

преди 3 години

До АнонименВ Северна Корея, не е престъпление, докато Кимчо е учил в Швейцария, си е попушва;л, видял е, че не е кой знае какво и го е разрешил частично поне, така че и те са по-добре от нас...

35

Тъкмо навреме

преди 3 години

Прокуратурата разширява бизнеса, щом е разкрила нова модерна лаборатория за марихуана. След като отворят казината, кръчмите и чалготеките, ще могат да си пласират продукцията там.

34

до 37

преди 3 години

Че то е бурен! Расте навсякъде. Дядо ми си правеше ракиена настройка с коноп. И млад умря тоя наркоман. На 98...

33

селянин

преди 3 години

откога марихуаната се "произвежда" в лаборатории, при това модерни... тя не е ли растение, дето може в саксия да се "произведе"? на село колко декари с "лаборатории" за "производство" на тютюн има малееее, сега ако и тях разбият ко' ша пра'им...

32

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

Явно затова се държите като надрусани...

31

Анонимен

преди 3 години

Много е ушат този екземпляр. Копой ли е или прокурор?

30

Анонимен

преди 3 години

Преди да дойдат каскетите през 1944 в България се е произвеждал промишлен коноп. И почти всички военни униформи са били правени от коноп. Защо сега не го правим? Я вижте една конопена риза колко струва... от 80 евро нагоре. Не говоря за коноп за пушене, а промишлен. И парадокс - мога да си купя законно кремчета, ризки и каквото се сетиш от коноп, а не мога да отглеждам? Става дума за промишлен коноп. За земеделието е естествен враг за колорадски бръмбари и попови прасета. Вода гази и жаден ходи!

29

Анонимен

преди 3 години

С чекмеджето кога ще се заемеш? Или няма такова?

28

Анонимен

преди 3 години

продължава хващането на шанаджии, а големите риби са на свобода.прах в очите

27

Гочо

преди 3 години

ГешефТ е като сламено човече, сложено там да прикрива кражбите на триумвирата Тиква/Глиган/Ефенди.

26

Прокуратура

преди 3 години

В чекмеджето всичко е точно. Нищо не липсва от еврата и златото. Няма данни за престъпление.За незаконно имущество питайте Цацаров стига занимавахте мен. Цацаров е шеф на Агенцията.

25

Тъпи БГ политици

преди 3 години

До АнонименТочно така! Проблемите са ни от канабиса тук иначе сме цъфнали та вързали! Не стига, че някои се е навил да прави качествен продукт, а те се бият в гърдите колко голяма работа са свършили при положение, че половината свят отива към легализиране! *** Смешков е тоз Г-Е-Ш-Е-В

24

Анонимен

преди 3 години

деца умират от токови удариа тоя каскет ми говолри за марихуанабеше се скрил в дупката и пак се показва

23

Анонимен

преди 3 години

Не се занимавайте с глупости. Отивайте да разбивате нелегални купончета, сега това е актуално по света.

22

Шоп

преди 3 години

Каскет, кажи за чекмеджето какво разкрихте, недей ни занимава с дреболии!

21

.!.

преди 3 години

Значи тоя каквото и да каже то трябва да се провери препровери и накрая пак ще се окаже, че ЛЪЖЕ! Така, че когато ми казва, че нещо работи то това нещо или е поредната му ОГРОМНА ЛЪЖА или това което работ е в полза на МАФИОТСКАТА МУ КАРИЕРА или е нещо което В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е ПОЛЕЗНО НА ГРАЖДАНИТЕ НА държавата! Та така!

20

Анонимен

преди 3 години

На никой не му пука за тия работи.В САЩ е легална в 30 щата. В Аляска например притежанието на 28 грама не се преследва от законът.Само в пропадналите комунистически клоаки Китай,Северна Корея,Блатная България и разни талибански държави на това се гледа като на престъпление.Жалка държава сме,били сме и ще бъдем.

19

Анонимен

преди 3 години

На тоя плехундер някой да му подари един тълковен речник с дебело подчертано значението на думата "лаборатория". Имам въпрос. Колко лаборанта е имало там и към кой университет са били?

18

Анонимен

преди 3 години

Тя тая лаборатория е на хора на Баце.Нищо в тая държава не става без да знае той!Избори идат затова си реже опашката!