76

Анонимен

преди 3 години

Сега да ви кажа и как ваксинират в тез зелени коридори по списъците отиват две пенсии сутрин разреждат онази ваксина дето за да е стабилна трябва да се прилага веднага излизат да оият кафе и оставят ваксината в спринцовките на шкафчето тъйче от тази РНК не знам кво остава ама контрол няма

75

ЛЪЖЕЦ

преди 3 години

ТОЯ Е За ЗАТВОРА за ОСОБЕНО ОПАСНИ ЛЪЖИ и ГЕНОЦИД

74

разсмя ме

преди 3 години

Лъжеш Кунчев!Лично мутрата ви разпореди да не пазите втора доза от А/З.

73

ДВЕТЕ ДОЗИ

преди 3 години

КАК ТАКА НЕ СВЕТВАТ ЛАМПИЧКИТЕ на УМОВЕТЕ на ХОРАТА, че фармацевтичните мега корпорации мамят и рекетират хората?ДВЕ дози е напълно неефективно освен да се прави по-голямо усвояване на пари и повече злоупотреби. Ако както сами си казват без никой да ги проверява ваксината била 90% ефективна като се раздели на две дози 90 / 2 става 45 % тоест под 50%. За това време от цял месец човк не е защитен заразява се боледува и пренася заразата. ПЛЪНА ИЗМАМА ЩОМ НЕ МОГАТ с една доза да гарантират защи

72

Анонимен

преди 3 години

Мой познат, с който се видях се ваксинира преди три дни. Днес ми звънна да ми каже, че е с 38 градуса така, че въобще не се знае с какво ни боцкат. Сега отивам да се тествам ОТНОВО!

71

Анонимен

преди 3 години

Много сме видяли, ама такова крадене като герберското не бяхме виждали. Постоянно се ръсят едни милиони и милиарди по свое усмотрение и както дойде и за каквото ни кефне, стига да може да се отдели и за чекмеджето. Сега бил платил, пъкне му дали. Каква грижа за финансите и за хората само!

70

Реалист

преди 3 години

Поредната лъжа, пазели се , самолета чака да отлети за ваксини, зелени коридори

69

хах

преди 3 години

До къде ни докара хунтата и нейния водач, да се караме и спорим дали да се бодем или не, дали масово и отговорно да се редим на опашки или пък да сме Гюровци и да викаме, мене вируса не ме лови!

68

БУТНИ ДРЪПНИ

преди 3 години

Един път така ПОСЛЕ друг път ОНАКА !!! Запзен стил на управление. Преди щяха да ваксинират всички дори 1 доза от тая чудодейна ваксина било достатъчно чудо и защита и нямаше да пазят за втори дози. Сега с по 1 доза колко е ефективна ваксината на 50% или по-малко? Като хвърляне на монета каквото ти се падне ли? ТОВА НЕ САМО ПРОВАЛ А И ПЪЛНА ИЗМАМА и подигравка с хората и пилеене на държавни пари на уж безплатните ваксини, които са от нашите данъци и си ги плащаме.

67

хах

преди 3 години

Виж ти, пък вожда каза точно обратното, че няма да се пазят! Кой лъже???

66

Анонимен

преди 3 години

Голяма далавера са тези ваксини дето така горещо ни ги пробутвате, нали?

65

Боряна

преди 3 години

Надявам се да дойде момента в който ще има спокойствие и да не започва денят ми с тези истерии. Да се водят статистики, да има информация, но нормално поднесено. Надявам се да получим ваксините и който желае като мен да се ваксинира. Да престанат тези спорове относно ваксините. Всички разбрахме, прочетохме и всеки да избира за себе си. Всеки си знае и здравословното състояние и кое е най-добро за него. Вие просто осигурете ваксините! Без повече думи, попитайте Израел как се прави.

64

С този избор

преди 3 години

на ваксина провалят цялата ваксинация. Хората се объркват и в крайна сметка се отказват и започват да чакат онзи по-късен етап. Важно е да се обясни че не става дума за ИЗБОР, а за възможност по медицински показания да се приложи евентуално по-приемливото. Реално тъй като няма ДОСТАТЪЧНО данни за нито една от ваксините, нищо не може да се каже със сигурност и едва ли някой ще поеме такава отговорност. Лично аз се ваксинирах с АстраЗенека, защото с е позната, изпробвана в миналото технология

63

ОТМЯНА и ЛОКДАУН

преди 3 години

ЩЕ отменят ли изборите? ЩЕ обявят ли локдаун за месец април? Това ще е най-смъртносния месец на умрели пенсионери и пандемичен взрив. Имаме близо 2 милиона ходещи пенсии, ще видим колко ще останат живи единствена полза е да ги ползват за гласове по изборите както ромците.

62

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ТЪРГОВЦИ НА СЪДБИ ЧОВЕШКИ

61

Капиталист

преди 3 години

Който не се ваксинира е комунист!

60

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КУНЧЕВ КЪДЕ СА ВАКСИНИТЕ КЪДЕ ГИ ПРЕПРОДАДОХТЕ

59

Анонимен

преди 3 години

Аз обичам ЕС! Аз ще се ваксинирам. Аз много обичам САЩ и ЕС!

58

House M.D.

преди 3 години

Другарят Кунчев наистина ли се е изразил в този небългарски словоред?

57

Нови заразители

преди 3 години

еднократно ваксинираните са силно уязвими докато чакат втората доза едни си заразяват и други ще умират засегнати едновременно от половин ваксина и вирус.