14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Явно вече неискат тая фалшива ваксина и започнаха да и правят реклама"Много си е добра ваксината, почти няма странични ефекти и прави голяма доза антитела.

13

Анонимен

преди 3 години

Явно вече неискат тая фалшива ваксина и започнаха да и правят реклама

12

42

преди 3 години

Друго си е да пофилософстваме за кинетика на mRNA. А ако я подобрим с разнообразни наноразмерни носители и квантови точки? Важното е, че накрая решението ще бъде взето от някой политически колос, същински Зейфод Бийблброкс....

11

Анонимен

преди 3 години

И последно...? Кое е вярното?

10

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Предоставяш ми кредит с приемлива лихва в размер на 1 с много нули и го правя! И бонус за тебе ще има! Не се е свила змия в кесията ми я!

9

Анонимен

преди 3 години

te taka...veterinarchetata vi razkazvat igrata...na ujkim humannite filosofski doktoria...zatui tolko bg doktoria si otidoha barabar chirkov...poneje ne struvat kolkoto edin veterinar daje...

8

Анонимен

преди 3 години

"До 5 До 1 от Баш. МайсторМаската в Китай е около 0.02 цента на едро! Зависи от бройката на поръчката! Началото на януари имаше скандал в Италия за това - купува за 0.02 от Китай и внася за 0.5 цента в Италия! Разликата - офшор!"Ми вземи я ТИ от Китай бе....МНОГО СТЕ МИ ИНТЕРЕСНИ ТАКИВА ИНДИВИДИ, ами хайде бе внеси 100 000 000 маски и стани милЕонерче за 5 дена? Ето ти предложение!!!

7

Анонимен

преди 3 години

На фармацевтичен фризер не пише "Делта" или "Дарко".

6

да,да ама не

преди 3 години

Някой има ли определение за фармацевтичен фризер?! Каква им рззликата с другите фризери?!

5

анонимен

преди 3 години

До 5 До 1 от Баш. МайсторМаската в Китай е около 0.02 цента на едро! Зависи от бройката на поръчката! Началото на януари имаше скандал в Италия за това - купува за 0.02 от Китай и внася за 0.5 цента в Италия! Разликата - офшор!

4

Анонимен

преди 3 години

Днес във фармацевтични фризери, утре в търговските фризери на търговските обекти.Докато не ги пуснат в продажба няма да мирясат.

3

До 5

преди 3 години

Те ваксините не се правят от такива като тебе без образование в кварталната барака. То не е като да забъркаш спирт и есенция и да направиш коняк.

2

До 1 от Баш. Майстор

преди 3 години

Наши трябва да им напълниш гушите.Също като с маските.Китаеца я произвежда за 1 стотинка а в магазина струва 1 евро.Ваксината не вярвам да се произвежда за повечее от 2 лева а струва майкаси и баща си.

1

Майстора

преди 3 години

Абе всичко може, може на бременни, на бебета, може на алергични, може по време на боледуване, може преди операция, може по две дози, а може една, а може да се мешат, а може и по три, а може да я шмръкнете, а мможе всичко всичко, САМО СИ Я СЛОЖЕТЕ БЕЗКРАЙНО НЕВЕРОЯТНО ВАЖНО НИ Е ДА СИ Я СЛОЖИТЕ!А що е толкова важно бе... Аз ще чакам първо да разбера. Очевидно, не е свързано с "пандемията".