36

Нелка

преди 3 години

Добре,че има такива умни и интелигентни хора,като Боян да мислят правилно.Той е много добър човек и дано всички политици бъдат знаещи,като него.

35

Анонимен

преди 3 години

Ами защото е обикновен кебапчийски котарак,а Нинова би шута на такива като него.Корни е единствената алтернатива на хунтата ГЕРБ.

34

Зозо

преди 3 години

Много е смешно и жалко, когато БСП говори за крадене :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))Важното е, че повече никога няма да управляват.

33

Анонимен

преди 3 години

защото разбра че българия е в клещите на вашитгноти няма измъквани в близко време човека търси сигурност за останалите дни а за нея му трябват пари а пари за крадене има само където е управатанарода дето се е аставил да го стрижат кучета го яли

32

Зозо

преди 3 години

Важното е, че Волен-руснака ще оттече в канализацията на политиката, където му е мястото.

31

този...

преди 3 години

ТОЗИ ЯВНО ЦЯЛ ЖИВОТ Е БИЛ ПРЕДАТЕЛ,НАГАЖДАЧ И ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ - СРАМУВАМ СЕ ОТ ТАКИВА БЪЛГАРИ КОИТО НЕ СИ ЗНАЯТ МЯСТОТО А ЧАКАТ ОТ КЪДЕ ЩЕ ДУХНЕ ВЯТЪРА - АЗ НА ТАКИВА КАЗВАМ БОКЛЪЦИ ДРУГИ НЕМОГАТ ДА БЪДАТ

30

Шопо

преди 3 години

А иначе тоя що работи,каква му е професията ?

29

Любо питен

преди 3 години

Да не търси изгодно Паспорт за некой приятел?

28

Анонимен

преди 3 години

Кадесарите са ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ДОШЛИ в Мвро, отколкото в бсп...

27

Знае се!

преди 3 години

Защото ВМРО са национални предатели и натрупаха много пари от продажба на паспорти.

26

Анонимен

преди 3 години

България винаги инвестира в продажници и неграмотници

25

Анонимен

преди 3 години

ВМРО И БСП СА ЕДНО И СЪЩО

24

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Защото ВМРО са комунисти.

23

Анонимен

преди 3 години

ВЯРНО Е, БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ИНВЕСТИРА МНОГО В КОМУНИСТИТЕ, ТАКИВА КАТО ДРУГАРЯ ЧУКОВ И КАРАКАЧАНОВ. ТЕ СА И ДЛЪЖНИЦИ, ТЕ СА ДЛЪЖНИЦИ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НОРМАЛНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ, КОИТО НИЩО НЕ ДЪЛЖИМ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО НИЕ Я ГРАДИМ.

22

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИма българи в Косово,бе,това,че ти не знаеш ,че има такива,не означава ,че ги няма.

21

Странджата

преди 3 години

По точния въпрос е човек като него какво е правил в тая вмирисана партия !

20

пияница мистик

преди 3 години

Всичко е въпрос на математика. Нинова го е сложила на неизбираемо място в листите и този дъртак сега гледа да се намърда в някоя партия, където да има шанс отново да е в Парламента на сладко лапане на кинти за нищоправене. А в тази изтърбушена телевизия нямате ли друга водеща, че все тази неприятна изрусена пAчА пускате?

19

Сата НАТО

преди 3 години

През 1981 г. Боян Чуков става член на БКП. През 1982 г. завършва разузнавателна школа в ПГУ-ДС, а през 1982/1983 г. разузнавателна школа на КГБ в Москва.-------Аре, моля ви се, да не ме занимаате с глупости!Дедо Господ нема да ВИ прости!На кого е нужен 70-годишен изпьрден кагебейски мутрак?

18

Анонимен

преди 3 години

Човека си каза,че иска да помогне на българите от Косово и Македония,затова е избрал ВМРО. ------------"Помагането" на българите в Македония (в Косово такива няма), ще доведе до военен конфликт, в който ще ни обявят за агресори и ще ни смотат за една седмица, след това ще ни окупират и ще ни превърнат във военна зона. По-добре не си играйте с тоя огън.Чуков въобще не го знам какъв е, има ли синове да ги дава курбан, няма ли...

17

Анонимен

преди 3 години

Той ако се е преместил за пари,щеше да влезе в ГЕРБ или ДПС или някоя друга партия , която е вечно на хранилка,а не във ВМРО.--------Ти кьорав ли си, че ВМРО е придатък на ГЕРБ ?