21

anonimen

преди 3 години

jiveem va demokraticen svyat vseki moje da pravi kvoto poiska nisto loso ne pravyat horata napreddd nema da gi nosim na oniya svett

20

монтьорчето

преди 3 години

До с големи носове офТова с обичането е във фантазиите на една маникюристка с голям нос и еманация на кича и на един монтьор без образование и класа.Много близко до ума е, че както изневерява на жена си с теб, така изневерява и на теб с друга, по-млада и по-красива и най-вече по-умна.Но маникюристките и монтьорите няма как да знаят това. Само интелигентните хора го разбират.

19

до 19

преди 3 години

нужни са двама? Мило, извинявай че си го напъхах в съседката, ама знам, че и ти искаше да го направя??? айде глупости, проблемите в отношенията не се решават с изневяра, това само ги задълбочава, като има проблеми или се решават или се разделяте, не виждам как изневярвата решава някакви проблеми, освен да създава нови и да дава илюзия на хората за намерено изгубено щастие

18

рецепта

преди 3 години

рецептата е само една: всеки ден сутрин след ставане и вечер преди лягане верният партньор трябва даПръдне в носа на изневерилия партньор, така един месец, ако след този един месец все още са заедно ще са си верни докрай

17

Анонимен

преди 3 години

След изневяра няма възстановяване.Има агония за потърпевшия. Съветвам всички, които току що са научили,че половинката им изневерява, моментално да слагат край. Втори шансове, ала бала, оня/оная дето са тръгнали да си го слагат с други, изобщо не им пука. Те пак ще го направят, особено щом им е простено веднъж. Нямате си идея колко са нагли хората, които изневеряват. Наглост до безобразие! Не си го причинявайте, а бягайте от такива отровни връзки!

16

Анонимен

преди 3 години

За тая работа са нужни двама. Много е лесно да плюем само по този, на който вече му е преляло от нещо и е избило на някъде.

15

истината е че

преди 3 години

Когато някой започне да изневерява, той няма да спре никога, на всяка нова жена ще изневерява със следващата нова.

14

Анонимен

преди 3 години

Едно мушкане не е проблем. За да се стигне до там значи има много по-големи проблеми от едно чесане.

13

Анонимен

преди 3 години

Just don't.Разделяте се без скандали и търсете друг човек, запазвайки все пак прилични отношения с бившия/ бившата, понеже и омразата изморява. Считате го за внезапно умрял, има болка, но ще има и ново начало. Животът е прекрасен, но и кратък, не си струва да поправяш и за се задоволяваш със счупени неща.

12

Анонимен

преди 3 години

Никакво възстановяване.Почне ли веднъж край няма да има.Само повече мъки.Бягайте далеч, това е спасението.

11

Ахмед

преди 3 години

Не се възстановява никога една връзка по начина по който е била преди изневярата . Никога.

10

Анонимен

преди 3 години

Напълно нормално. Хората да направени да правят секс с много други, не с един. С 1/0 правят секс грозните хора!

9

Анонимен

преди 3 години

Не самия акт е страшен. Но ако някой ви кръшка просто не държи на вас или му е писнало от вас.Нищо няма да се промени, освен към по-лошо.

8

Хахаха

преди 3 години

Като искате парите на баровеца ще стискате зъби и ще се правите на неразбрала!

7

животни

преди 3 години

Явно статията е за лгбт , там няма вярност, доверие , каквито и да било ангажименти и отговорности,

6

Анонимен

преди 3 години

Само изпаднал индивид може да тръгне да кърпи стара счупена от изневяра връзка. Виталният човек продължава напред.

5

Анонимен

преди 3 години

Изневярата е край. Няма нужда да хабите усилия за да въстановите връзката. Имате твърде много нови възможности.

4

Анадол?

преди 3 години

Брей, големи сте анадолци. Край, не става, изпращаш... Така и не разбрахте, че никой не ви е длъжен и ако се държите зле има последствия.

3

Анонимен

преди 3 години

не става.продължава да лъже.а ти вече никога не му вярваш и се съмняваш във всичко.дори го мразиш.бракът се разпада на 100%.спомняш си как те е лъгал за срещи с другата.как е крил пари.как се е крил с телефона си в банята..

2

ЦИНИК

преди 3 години

Нито женътъ нито мажа има километраж отдолу.