19

Анонимен

преди 3 години

Koko, тия "статии" и без това никой не ги чете, затова се и пишат през пръсти, всеки влиза тука да се из.ака под тях. Драйвър, ууд, айрън, на никой не му пука за терминологията.

18

Анонимен

преди 3 години

Тоя беше най-тъпия президент, управлявал Америка.Като напишеше нещо в Туитър или Фейсбук народа се смееше.Те даже не го взимаха на сериозно.Путинското *** му бяха купили изборите преди 4 години и той си поверва, че е нещо.

17

КокоБийч/СаутБийч

преди 3 години

Оранжевия Лузър бил увеличил шофирането?! Като превеждате от CNN поне превеждайте правилно..драйвъра е стик за голф, а и от там темина драйвинг в случая не означава шофиране, а дистанцията, която покриваш след удара с драйвъра..Анадъму?

16

Йосарян

преди 3 години

Дреме му на някой за този оранжев ритард..

15

Анонимен

преди 3 години

Ако Байдън е добър президент Тръмп няма да може да си отмъсти. Либералите от сега се притесняват от отмъщение, представям си Байдън какви ще ги надроби.

14

Байден

преди 3 години

ще Затрие САЩ, така че 2024 избори няма да има, а САЩ ще е Васална провинция на Пекин, под Китайска Комунистическа Окупация. Точно като ЕС в момента - от Брюксел по цял ден *** сладко задните части на Император ЗиЖинПин!

13

xa xa xa

преди 3 години

Кажете мумията pedophile Биден какво прави по цял ден?

12

Trump forever

преди 3 години

Trump forever

11

Истината

преди 3 години

Бойко е тръмпист

10

почнаха да се ядат

преди 3 години

Преди няколко дни Джо Байдън каза в реч, че 38 милиона американци гладуват, а наскоро някакъв в Оклахома сготвил сърцето на съседа си за да нахрани семейството си.

9

Истината

преди 3 години

Тръмп е бойковист!

8

Диана

преди 3 години

До Анонимен7Извинявай, но по-скоро можеш да откриеш прилики на Тъмп с БСП отколкото с ББ...Този, който ни доведе до тук е БСП, въпреки целият им "професионализъм" на администратори в политиката...Също така не е вярно, че Тръмп не бил работел - той сам е изградил своята империя и затова много от конкурентите му го мразят...Просто политиката е нещо по-различно от бизнеса, макар и да си приличат по много неща...А и вероятно Тръмп е доста стар за толкова сериозно ново начало...

7

Анонимен

преди 3 години

Многобройните пътувания по игрището през последните няколко седмици са послужили за постигане на отдавна обещаната цел, казва човек, който прекарва времето си с него през последните дни. Доналд Тръмп твърди, че е увеличил шофирането си с 20 ярда, нова любима хвалба пред партньорите в голфа или някой---------------Мале мале.

6

Микрон

преди 3 години

Президент Тръмп е истински Президент на САЩ. байдън е китайска играчка

5

Диана

преди 3 години

Не мисля, че е разумно Доналд Тръмп да се завръща към политиката! Той донесе сериозни трусове в страната, разпали и пали страстите, а това доведе до смъртта на хора...Също смятам, че зае доста неадекватни позиции по много важни глобални проблеми като затоплянето и пандемията, а това съвсем не му прави чест! Поради неадекватни мерки за предпазване от коронавируса също пострадаха много хора..Тръмп не се консултираше дори със съюзниците си, действаше зад гърба им..Тази страница трябва да се затвори

4

Анонимен

преди 3 години

След 3 години отново ще се кандидатира за президент и ще спечели.Само като погледна гадното излъчване на Камилата ми става лошо.Иначе, какво става с Тексас - пуснаха ли им тока?

3

Анонимен

преди 3 години

На тъпите медии без Тръмп им е тотално скучно.

2

Очакваме Ви

преди 3 години

Г-н Президент, връщайте се! Света и Америка имат нужда от Вас. Мирен, благороден, щедър, милостив, справедлив са само част от безкрайния набор от качества на най-величествения президент в американската история след Ейбрахам Линкълн!

1

Анонимен

преди 3 години

Кажете мумията Биден какво прави по цял ден?