48

Ядосан до 47

преди 3 години

Няма да ти схванат иронията ....

47

Избягал

преди 3 години

Кеца, не беше ли онзи с данъчната амнезия ?Е няма такава противна държава и такова противно племе.

46

Моля

преди 3 години

Много моля *** да не коментират. Всички тия хора са дали много на България и заслужават да получат тия пари. Без значение, че не са социално слаби роми. Както ви се иска. Поклонете се, замълчете. Шапки долу пред българската култура.

45

Втрещен

преди 3 години

Ама аз 99% от тия хора не съм и чувал за тях! Честно! За какво ми харчите данъците и осигуровките ???? Тия хора дали са живи или умрели е проблем на близките им!

44

--

преди 3 години

Да живее БКП начело с другая Бойко Методиев Борисов, Вечна слава!

43

Ангел

преди 3 години

Етиен Леви има доход от 15 к месечно от работата си като преподавател,участието му в капките и други частни проекти

42

Анонимен

преди 3 години

нека дават пари щом има, обаче....казус - като са били на върха на славата си, са взимали не мналко, имали са и са заделили - кола, къща, вила...100 % има такива...а трудовият човек с една панелка, за него нищо...да бяха прверили кой какво има като имущество пък тогава да решават...ама да са живи и здрави!

41

Анонимен

преди 3 години

Това не е ли платен вот ? Така мафият герб си купува гласове с нашите пари . Който не е получил от тия подаръци всъщност ги е платил с данъка си.

40

аз-ът

преди 3 години

Богдана Карадочева ? Жената, на която Костича реституира цели сгради ,не апартаменти - СГРАДИ в идеалния център на София с награда от 500 лева на месец. Тази жена притежава половин София бе..Не се ли напълни тая ваша алчна и *** гуша бе....

39

Анонимен

преди 3 години

Ами нали помните как вдигнаха високите пенсии/които вземат те/ на 1440 лв., а уж загрижени за ниските които станаха 300 лв., всъщност масовата остана без промяна. Всичко си правят в тяхна изгода и да имитират дейност. Сега пак дали на тези дето не са в нищета.

38

Анонимен

преди 3 години

Васко кеца е милионер за кво му дават парите на народа ? Долу магията герб. Крадат от работника за да дават на безделника .

37

Тарикат

преди 3 години

Ама вие честно ли ме убеждавате да си плащам осигуровки ?! За чий? Да храня Етиен Леви ли?

36

Анонимен

преди 3 години

Абе тез си раздават пенсии като комсомолски поръчения. А за баща ми дето бичеше на смени като стругар на фабриката- МОЧУК! С какво той е по-лош от разни "естрадни звезди"? Всичко произведено в тази фабрика дето работеше баща ми се изнасяше за Съветския съюз. А оттам се внасяха суровини, които нашата държава препродаваше за 3-ти страни. Значи той е бил по-полезен за държавата отколкото някакви си певачки и дрънкачи, които и 1 лев не са донесли за държавата!

35

Анонимен

преди 3 години

Тези певци добре си жовееха по соца сега пак привилегии....

34

Анонимен

преди 3 години

Единственият принос на Веждичката към България е изложбата му в посолството ни в Анкара през 1993, където сервираха лимонадата на Тургут Йозал.

33

Анонимен

преди 3 години

БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ...ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ НАРОДНИТЕ ХРАНТУТНИЦИ НАЧЕЛО С НАШИЯ ВОЖД...

32

Анонимен

преди 3 години

Иначе за децата няма пари

31

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

На Черепа що не отпуснаха пенсийка и той е нуждаещ се...и без това половината от списъка са богаташи?Нов позор и срам...

30

Анонимен

преди 3 години

На Лили Иванова още преди години е отпусната пожизнена пенсия 700лв.Две пенсии нема начин.

29

Анонимен

преди 3 години

Нямам думи, толкова ли беше трудно да дадат на всички по 400 лв. и да няма разделение. Лили Иванова никаква я няма, а жената е прима. Поредната безумица.