42

Избирател

преди 3 години

Марешки ще гласувам за вас,ако ми помогнеш да взема място до твоето в морската градина.имаш 1000 гласа от мен.

41

Анонимен

преди 3 години

Тези са за затвора с ДПС Пеевски и Бочко чекмеджето,това са затворници Магарешки и Симончо.

40

Група онанисти

преди 3 години

поздравява новата формация

39

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 40: Изборите ще са интересни, но, според мен по друга причина. Това отваряне на училищата, а след това и заведенията месец преди изборите вече предизвиква ръст на заболелите, а ваксинацията закъснява и резултатите ще се видят след месеци.Плоска хитрост е това, което подготвят Бойко и гербаджиите. Ръст на заболелите, препълнени болници, приказки за пандемия по ТВ от сутрин до вечер и ще правим избори. Колкото по-малко гласуват, толкова по-добре за Бойко.И ще получим още от същото.

38

Анонимен

преди 3 години

С тия толкова много и все радикали, знам ли, неволята току-виж се задълбочи...

37

Анонимен

преди 3 години

Охо...г-н Марешки вече е патриот ,а Слави до април може да му паднат процентите наполовина хората не са наивни само като видите кои са области кординатори хората ще гласуват с две ръце ),интересни избори се задават !

36

Време за промяна

преди 3 години

До моч: "Боко и ГЕРБ за много зле - очевидно е , но има ли по-добри" ? Има разбира се. Боко и ГЕРБ са толкова зле, че не е трудно други да са по-добри от тях.След вече три мандата на Бойко сме все на опашката на ЕС - най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Изборите са за това. Ако изберем пак Бойко, ще получим още от същото. А България заслужава по-добро управление.

35

Нищо ново

преди 3 години

Още две партии с по един файтон хора в кошчето за о'тпадъци "Воля" - НФСБ? Голяма новина, дума няма.

34

Анонимен

преди 3 години

Значи едните радикална партия, а другите - съюз радикали. Нямат и една маса за белот хора (без писара).

33

Най ще им пасне

преди 3 години

партията на Божков- черепа, еднакви мо шеници са! Тогава такова крадене ще настане, че от държавата нищо няма да остане!?

32

моч

преди 3 години

До Анонименне мисля че се познаваме за да ме прикачаш към тези или онези....Нима си измислям или преиначавам историята за управленията на БКП и ДПС. Да не би Слави , Бабикян и Мая да са стока или онези леваци дето се правят на десни ?!Боко и ГЕРБ за много зле - очевидно е , но има ли по-добри ?

31

Анонимен

преди 3 години

Марешки разбра че който е във властта може да строи навсякъде където простосмъртните не могат например в морската градина и сега полудя да влиза пак . Властта е най големия бизнес в България

30

Анонимен

преди 3 години

До ЦАР ЧЕКМЕЖАНАбсолютно, ББ разкешва и нарежда за следващия парламент, ако не му достигнат случайно другите купени, да добави и тези патерици,белким влезе в парламента,аслед това бой по всички в България,а непокорните или несъгласните, освен боя,може да изядат по някоя институционална бухалка да им вземе всичко или болест или умирачка!Гнус ме е от тези патерици,които влачат кръволока във властта и народа към пропастта!

29

Анонимен

преди 3 години

До мочВие сте дикатори,бе братчееее, големи диктатори и насилници, много хора се разболяха или умряха покрай ЦЦ и ББ,стига вече, самозабравиха се!

28

ЦАР ЧЕКМЕЖАН

преди 3 години

Пейзане, брача мое, тъй са прай политика! Когат требе да се удари политическият противник, Аз бръквам у чекмежан и фъргам милиони и роя десетки партии-фантоми, които обират от 0,1-1/2% и така фактически дърпам от БСП, онези 10-12%, с които те съвсем спокойно биха ме били на изборете. Когато не ми достига, обаче, на мен - збирам хайванете, па бъркам у чекмежан и права една солидна и дебела Патерига, която става моята Сопа след изборите, с която ви лупам по главите гълви;)))

27

Анонимен

преди 3 години

Жал ми е за кротката буля Черкезка! Я какви яки ...каки е надокарал тоя разгонен Магарешки....

26

Анонимен

преди 3 години

ще гласувам за тях

25

Анонимен

преди 3 години

Мъжката любов стана множествена.

24

Зозо

преди 3 години

Пак по-добре от атака, възраждане, абв и др. руски партии.

23

Анонимен

преди 3 години

Голем бapдак стана.