92

" СКЛУПТОР ? &q

преди 3 години

Да се премахне моментално! Този, "склуптор" - глуптор сапунисан масон, да си го сложи в хола и да плаши децата си в къщи! Ако иска да бъде уважаван от своите съграждани като творец на искуството, уважаван дори от всички българи, да направи склуптура на "Св. Николай " олицетворяваща морския град Бургас. Такива завоалирани простотии на масонство не вървят, - г-н Георги Андонов !

91

malart

преди 3 години

Първо да си изясним, че богомилите са били назадничав и деструктивен елемент в историята и обществото ни. Приписваните им достойнства са съмнителни и преувеличени. Отричане на държавата и стожерите й. Пряка покана за чуждите нашественици. Неслучайно богомилите първи приемат исляма. Толкова за "вярата" им. Масоните също самохвалстват колко добро са направили за цивилизацията. А колко злини са сътворили не казват

90

Анонимен

преди 3 години

Халтура. Поне очите му не светят.

89

Изкуство

преди 3 години

Май някои си, които обичат да се събират по без дрехи, да се оковават във вериги и да беснеят, са овековечили забавленията си.

88

Анонимен

преди 3 години

Големи сте ми критици ама :) и тая бабишкера там ко го снима да ходи да пали свещи против демони :))) *** простото племе

87

Анонимен

преди 3 години

До морскиИ ко? Разплака ли те от умиление?

86

морски

преди 3 години

В одеското ристанище също има статуя , но тя е с моряшка жена и детенце което е с вдигната ръка и поздравява моряците !!!

85

Анонимен

преди 3 години

Ей балкански шматки :) това ли е ви е проблема? :) Защо все се бунтувате за глупости, а не се бунтувате за наистина важните неща? Нямате здравна система, нямате образование, нямате работещи институции ама за това не ви пука нали? Излизате на протест щото ви забравнили да ходите у мОла или като забранят на шепа пияни селяни да влязат в една река да играят хоро. Ето за това сте на този хал 30 години и така ще си отидете.

84

Ел Булгаро

преди 3 години

Вениамин е бил ЧЕТВЪРТИЯТ син на Симеон след Михаил, Иван и Петър.

83

Бс

преди 3 години

НЕ МУ Е ТАМ МЯСТОТО , ГРОЗНО Е.ДАЖЕ ПОДТИСКАЩО ТОВА ,,ТВОРЕНИЕ,,РЕДНО Е ДА СЕ МАХНЕ.

82

Ко? Не?

преди 3 години

"Това, че има хора, които имат негативи, това е техен проблем. Нека те оставят нещо!" ?!?! Гледай сега Андонов, аз всяка сутрин оставям по нещо в тоалетната ама не го натиквам в очите на хората, капиш ?!

81

Анонимен

преди 3 години

До Ноитадноуф"Богомилите са били сегашните босненци ,албанци и помаци. Приемат исляма защото са ги клали християните заради богомилството..."--------Тези,които си изредил,изобщо не са били на Балканите по време на богомилството, босненци и албанци тогава изобщо не е имало на Балканите, нито помаци,които са си българи по произход,но са мохамедани,насилствено ислямизирани през 16-17 век.

80

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМного произведения на изкуството са били отричани от съвременниците си от неразбиране, нищо ново под слънцето.-------Като я харесваш,прибери си я у вас, да си я гледаш или на бустана да плаши гаргите!

79

Ноитадноуф

преди 3 години

Богомилите са били сегашните босненци ,албанци и помаци. Приемат исляма защото са ги клали християните заради богомилството...

78

Еинарбос

преди 3 години

Раковски и Левски са масони.Раковски е бил масон към Истанбулската ложа дори се жени за дъщеря на месетн масон взема цирка в Цариград все едно сега да купи Нетфликс и става милярдер.Той е дал парите са Софийския университет и 2000 коня и пушки на възтанниците с парите на Цариградските зрители.

77

Анонимен

преди 3 години

Защо е завързан с верига? Иска ви се да не се завърнат, но се завръщат.

76

Анонимен

преди 3 години

Много произведения на изкуството са били отричани от съвременниците си от неразбиране, нищо ново под слънцето.

75

Striker

преди 3 години

За самата статуя - мисля, че е малко недовършена, но пък има замисъл. По-жалкото е, че *** в центъра(!!) на София и оня изнасилвач и крадец Альоша в Пловдив стоят...така, че на тоя фон, Боян Мага си е направо шедьовър!

74

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТолкова са били християни богомилите,че са ги изгонвали навсякъде от държавите си, включително и от християнските държави са ги изгонили!Това са деца на анархията и разсипията,изгонени от Византия и България и нямат нищо общо с никакви владетели,а в съвремието са просто една секта.

73

Анонимен

преди 3 години

Абе това е Кралят на нощта от Игра на тронове, подсъзнателно или не, баш него е направил. Щеше да е гот да изобрази Боян Магесник над земята, ама и на него му е промит мозъкът от попкултурата.