18

До тролската дружина

преди 3 години

В "История БГ" участват историци, които цитират източници и дават своето тълкувание. Така се говори за история.А тук за какво се говори? От това, че преподавател по история в Софийския университет ''Св. Климент Охридски''е кандидат за депутат от гражданската квота на БСП следва опорната точка: Да се оплюят историците в България че:1. са все още съветски учени нямащи нищо общо с науката2. са поколение нискочели историци,.. ползвани от червените3. са масово червени другариПлоско, за гербаджии

17

Анонимен

преди 3 години

Всъщност история бг беше дело на Горан Благоев и е време Кошлука да я изпрати в пенсия като самозвания богослов отлъчен от Синода.

16

Анонимен

преди 3 години

Аз пък точно съм си историк и мога да ти кажа,че История бг е отвратителна отвсякъде.По добре канал Хистори.Не дразнят с присъствие поне и шуробаджанащина.

15

Тикволандия

преди 3 години

До Мафия,братче: Ти, братче, си точно от тези, дето изобщо нищо за историята ни не са чели откак са излезли от училище.Това е то електората на Бойко. Той ви го каза ясно: Аз съм п'рост и вие сте п'рости затова ще се разберем.Гледай поне "История БГ" дано научиш нещо. Това ли са "нискочелите историци"? Нискочел е бат'ти Бойко с пожарникарското си образование.

14

Пак по опорката?

преди 3 години

До Анонимен: Пак ли с тая тролска партенка Техноимпекс? Корнелия Нинова никога не е била собственик на Техноимпекс. Хайде стига г'лупости.Корнелия Нинова е купила акции от приватизираният Техноимпекс и ги е продала през фондовата борса. А в процедурата по приватизацията са участвали двама зам. министри от кабинета на Иван Костов.Ако имаше нещо нередно в това, досега бат'ти Бойко и гербаджиите да са задействали прокуратурата. Гледаха под лупа и нищо не намериха.Не че има връзка с темата.

13

Мафия,братче

преди 3 години

Класическа дилема.Ако не учиш оставяш всичко в ръцете на червените другари и те ще казват:ние сме знаещите и грамотните.Ако пък влезеш и учиш трябва да изтърпиш всякакви унижения.Имайте предвид ,че се създаде поколение нискочели историци,които ще бъдат ползвани от червените.Те не са чели нито една книга,камо ли сериозна литература,но са авангард за всякакви манипулации.В училищата са също основно такива вече даскалята.

12

Анонимен

преди 3 години

1. Ето затова няма смисъл човек да следва в България. Преподавателите са масово червени другари. 2. Депутатите ни после са масово от този тип хора които нямат 1 ден трудов стаж извън държавната хранилка. 3. Тази публикация являва ли се безплатна или платена реклама на БСП?П.С. Никога няма да се изтърка въпросът - как стана Корнелия Нинова директор и в последствие собственик на Техноимпекс преди да навърши 30 години. Произход на парите?

11

До 11

преди 3 години

Нагледал съм се на всякакви там...Това са все още съветски учени нямащи нищо общо с науката!

10

До11

преди 3 години

Нали това казва,в СУ над 95% са подобни.Нищо не разборат,но по тъча с преписване се водят учени!Трагедия!

9

моч

преди 3 години

сега по темата ;1.Този другар , бидейки историк - преподавател , очевидно или не познава или не разбира уроците на историята , което с други думи идва да рече че е много интелигентен :(2.Този другар , бидейки историк - преподавател и познавайки отлично историята от последните 100 години , но въпреки това припознава БКП(БСП) - означава че страда от сериозни морални дефицити :((С други думи - 5 пари не струва !

8

Анонимен

преди 3 години

Ще развива науката Беров.Знаете ли какви статии за белградските бардаци има човечеца.Мъко историческа от софийския...Има акъл на кокошка,но там се издигат такива,червени без много акъл.Винаги с по-малко от издигащия.Сигурно следващия ще пише статии за тиранските тоалетни.

7

моч

преди 3 години

До Браво!ВСЪЩНОСТ ИСТОРИЯ КАЗВА ТОЧНО ОБРАТНОТО , А И КАТО СЕ ПООГЛЕДАМЕ ВИЖДАМЕ ОЧЕВАДНИ ПРИМЕРИ ЗА ТОВА . ПО ЦЯЛ СВЯТ ДЪРЖАВИТЕ С ЛЯВО И КРАЙНО ЛЯВО УПРАВЛЕНИЕ ТЪНАТ МИЗЕРИЯ И ГЛАД , А ЗА ХУМАНИЗЪМ И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА И ОБРАТНОТО НАЙ-РАЗВИТИЯ КАПИТАЛИЗЪМ ОСИГУРЯВА НАЙ-ВИСОК СТАНДАРТ И НАЙ-МНОГО СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ - ФАКТ. НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ЛЯВ ДА БЯГА КЪМ РУСИЯ , ВСИЧКИ БЯГАТ КЪМ "ЛОШИЯ,ПРОГНИЛ И ЗАПАДНАЛ" ЗАПАД. ЗАЩО ЛИ ??? :)))

6

Анонимен

преди 3 години

Протеже е на Илчев,сина на Илчо Димитров.Илчо Димитров осъжда двама студенти от СУ по време на пражката пролет.Илчев и Баева са свидетели,но мълчат като луди като ги питаш.Никога за тези мафиози!

5

Историк, а!

преди 3 години

А каква история може да преподава един комунист на студентите, можем лесно да се досетим. Затова при Новия световен ред, всички учебни заведения трябва да се прочистят от националните предатели, да се въведат нови учебни програми с ново учебно съдържание.... друг историк

4

Анонимен

преди 3 години

И тоя се наредил за лапачката на лесните пари,има да пляаампа и тоя бла-бла,дрън-дрън и накрая кво каза едно голямо нищо,приказки дето сме ги чували 1000 пъти,ама те комунистите само в това ги бива да плямпат и нищо свършено накрая,само дето парите ги нема.

3

Очевидно

преди 3 години

След като е историк и ще се кандидатира от листите на комyнделите значи е от онези "историци" които фалшифицират историята.

2

Тошо

преди 3 години

Много добър анализ, браво на доцента, бих го подкрепил, само дано да издържи 4 г. с тези думи и размисли, но ...дано!

1

русенец

преди 3 години

В тая силно лява партия няма ли да има поне един стругар депутат, бе?:) Само плямпалници и нито един, който да е свършил за пет лева работа през живота си.