95

ангелов

преди 3 години

състезаваме се с вируса, ама аз съм в неговия отбор.На изборите така хубаво ще ви финиширам пак с 4000 на ден и 200 на нощ.

94

изказ

преди 3 години

Какъв мутренски израз. С какъвто се събереш - такъв ставаш. И какво постигна, като се представи .....ганьовски в света...нищо! Поредната излагация. Направо ме е срам от наш,те "Лидери"....прости, некомпетентни, корумпирани, дори и не могат да говорят на български. Като ги съпоставям дори и с македонските водачи---издишаме. Нима, няма да се намерят по-умни, културни хора в БГ?!

93

Анонимен

преди 3 години

Най-важното нещо, което е написано в статията е, че смъртността е 0,008%. И за това въвеждат локдауни, мерки и тотален психически терор над цялото човечество. Хора, събудете се! Подиграват ни се в очите и ни ограбват живота под претекст, че се грижат за общото благо. Да ви напомня за един обществен строй, който в България се възцари на 09.09.1944 г.?

92

Анонимен

преди 3 години

България е ваксинирала едва 2.13% от своето население при средно за ЕС-6.40%--------Ти какво искаш, насила ли да те ваксинират?

91

Анонимен

преди 3 години

Смъртността е 8,27 на 100 000-------И това е за период от 1 година?Това е половин процент от всички умрели, това е по-малко от стандартната статистическа грешка при пресмятане.И това при умишлените фалшификации на причините за смъртта?

90

уйли

преди 3 години

втора доза,за кило боза

89

Флейтиста

преди 3 години

кавали и флейти,и майтапи и шоу бизнес

88

таман да ни

преди 3 години

Спасят, но коварен враг лишава гербарската върхушка от народната любов

87

сминдух енд чесън

преди 3 години

Не разбрахте ли ,че пик на заразени ще има по време на изборите,когато и да са те

86

Гаврош

преди 3 години

Като увеличението нараства от ковит 19,призоваваме Президента,да влезе в ролята си, да промени датата на изборите,за по късна дата!

85

Петър

преди 3 години

Да ни връщат милионите и да си поръчаме от там където веднага ще ни доставят. Цяла година чакаме лекарство или ваксина и е много неразумно да продължаваме да си правим експерименти със здравето.

84

ББ

преди 3 години

До 61 Тия какво общо имат с пациенти бе. Тия с Гешев и Младен Маринов лекуват по КПП тата само. Хората си търсят начин да се оправят сами.

83

До84

преди 3 години

Прав си,сега се загледах и видях във България ваксинирани с поне една доза са Около-1. 70% от които около-0. 50% имат поставена и втора доза!

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85Знаем езици и четем - в Европа са ваксинирани над 15 %, в България 1 %.

81

Анонимен

преди 3 години

Надбягваме се, ама тия във властта се надбягват с джипките, а нас ни пратиха да "одим пеш".

80

Анонимен

преди 3 години

Я не пишете глупости, че само ние българите нямаме ваксини и правителството е виновно! Който знае чужди езици чете и е информиран какво става в Европа! От безмозъчни ми е омръзнало в тая държава!

79

До 81

преди 3 години

В България ваксинираните с две дози са под половин процент от населението, а с поне една доза са под 2% от населението. Тези 2,13% от какво са процент.

78

Електра

преди 3 години

Аз Мисля, че Кауна безделник дето се крие като мишка, се справи по добре, защото заразявайки електората си от бабички на Шипка, успя да намали с 3-4% гласоподавателите на Импексовата си господарка...

77

Анонимен

преди 3 години

"Надбягваме се с вируса и ще видим кой ще финишира пръв, посочи здравният министър."Аз залагам на вируса. Коцко има голямо шкембе и женски гърди, просто не виждам шанс в такова надбягване...

76

Анонимен

преди 3 години

"много-Уважаеми"господа Борисов и Ангелов,като как страните в Европа и около нас на Балканите успяха да доставят ваксини и ваксинират??????? Сърбия-14.50%Турция-18.64%Румъния-7.48%Гърция-7.40%ЕС-6.40% средноБългария-2.13%А ние в същият момент ние сме отново на дъното в цяла Европа и на Балканите с едва-2.13% ваксинирани!ЗАЩО?????