405

Анонимен

преди 3 години

Абе и голям мошеник да си,се искат качества.Питайте щерката на чиляка от ДС,дрогарката Сибанкя- Цв.Бориславова.Не се става лесно милиардер.Първо осигуряваш прокуратурата да не те пипа и действаш.

404

Финансист

преди 3 години

Методиев Борисов да се ядосва на назначените от него трима *** от НОЩ. Като не са глупави, защо броят на ваксинираните се увеличава пропорционално на броя на заразените. Честито на министър председателя, който си губи портфейлите Владислав Горанов и Кирил Ананиев. Той си избира и си ги сменя. Никой не му е виновен, че фалира държавата и, както и НОИ. Между впрочем, вече няма пари за пенсии.

403

Боко.... ,

преди 3 години

Ти пари без договор ли си давал ?Неустойки няма ли ?Я се качи на джипа и оди да им свирнеш да дават ваксините !

402

Анонимен

преди 3 години

И тоя се прави на Д.Тръмп-управлява държавата от фейсбук.Затова ще последва съдбата на оня.

401

Достатъчно вече

преди 3 години

Какъв хъс, каква борба за справедливост. Малииии. Абе сер се мино, от месец и нещо се знае за това, и вие го знаете. Вижте си изявленията, че ги има и черно на бяло. Какво сега се правиш на ощипана госпожица. Толкова ли психяса или театър след театър на тема другите са виновни. Аман от тебе

400

Анонимен

преди 3 години

Докога ще държите тая статия?Достатъчно ни отвратихте.

399

Проотивник

преди 3 години

Ако днес дойдеш, както се говори , в Костинброд, ще го посрещнем, както подобава- с цветя, със хляб и сол, а може и с нещо друго!

398

Анонимен

преди 3 години

*** много добре знаеше че ваксини за нас нема но оня ден пришпори системата зелени коридори ,там глупости, и са кой ми *** в гащите .

397

Анонимен

преди 3 години

Нека обясни защо вдигна здравните осигуровки точно по време на криза.

396

и ние

преди 3 години

плащаме осигуровки но като влезем в болница -плащаме отново,какво като сте платили

395

Анонимен

преди 3 години

Съвестно с нашите пари. Много лесно се харчат народни пари, нали Боко? Не те е срам!

394

Коко

преди 3 години

Това е провокация на комунистите - платили са на фирмите-производителки да забавят/намалят или спрат доставките на ваксините, за да компрометират великия вожд и учител, предводителя на куманчите и кандидат на всякакви науки и на всичко останало, с оглед да провалят полагащия му се следващ доживотен мандат!

393

Lina

преди 3 години

Боцке, цялото филмче беше с тая цел. За едни пари - че да не си само ти крадец. Който плаща- той. В случая чаршафите и зелените звезди. Бързат - да не ги превари някой.

392

Обективен

преди 3 години

Ами Боко, питай Зоран Заев как ваксинира 1,5 милиона сърби и как имат избор от 4 ваксини.

391

Анонимен

преди 3 години

Много сме видяли, ама такова крадене като герберското не бяхме виждали. Постоянно се ръсят едни милиони и милиарди по свое усмотрение и както дойде и за каквото ни кефне, стига да може да се отдели и за чекмеджето. Сега бил платил, пъкне му дали. Каква грижа за финансите и за хората само! Ти да видиш.

390

sorry

преди 3 години

П Р О Б Л Е М А Н Е Е В Д О З И Т Е ! П Р О Б Л Е М А Е В Ъ В В А С - Г Р О Б !

389

оффф

преди 3 години

Не се тюхкай, бате, недей се кахъри. Нали ние ти плащаме масрафа? Не си извадил мангизите за отровните ваксини от собственото си чекмедже, така, че трай си най-добре и не дигай врява, че адски дразниш вече

388

Да бе,да

преди 3 години

Единствения извод е-от тия "стратегически "партньори очаквай неочакваното и то- в твоя вреда! Тия партньори ни натресоха ***, Истанбулска конвенция, паради на психично-болни извратени, а ти очакваш- спазване на договорките!?!??? Как така от неморални и непочтени особи ще очакваш да си държат на мъжката дума-че те са ...и те не знаят какво са-мъже ли са,жени ли са, третополови ли са,*** ли са, извънземни ли са?

387

ужасно е

преди 3 години

Млъкни най-накрая,***....

386

Анонимен

преди 3 години

Боце а за аеропланите нещо нема ли ? Платихме ги отдавна и ей го на - още сме си без въздушна защита ....