21

ЖОРЕТО

преди 3 години

ЕДНО ВРЕМЕ В КОМУНИЗМА БЕХМЕ ПЛУВНА ПАРАЛЕЛКА И ТРЕНЕРА ДИРЕКТНО НИ СИПЕШЕ ПО ЕДНА ШЕПА ЗОБ В РЪКАТА ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА. ВИТАМИН 'Ц' МУ ВИКАШЕ.СИЧКИ ПЛУВАХА КАТО ФУРИИ.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Станозолола нито ароматизира, нито стои дълго в кръвта.

19

Анонимен

преди 3 години

Да, всички знаели за чашките с хапчета и да, много са възмутени, ама кой направи нещо да огласи това и да се бори за промяна?

18

Щерю

преди 3 години

В чужбина на спортистите дават - адреналинки в прашки...

17

Анонимен

преди 3 години

Явно треньора и доктора се правят на ощипани ,тия момчета още пъпки имат ,може и да са право за тия чашки ,по добре да се самосъзирара и прокуратурата

16

Кик

преди 3 години

Как така не са тествани всички, както е било винаги преди това или може би са имали някаква допълнителна информация. Въпросните момчета да не би да са ***, за да вземат препарат, който остава в организма в следващите 6 месеца, а и след като им правят проби постоянно, както каза самия Аврамчев. Май има нещо гнило, ама няма мъже да излезат и да си признаят как са унищожили мечтите наа трима млади спортисти.

15

Robinzon

преди 3 години

Това с чашката е самата истина,лично съм го видял на лагер на олимпииски надежди..Мой приятел ги плюваше в тоалетната.Общо взето на България проблема е че почти нищо не се променя или се случва доста бавно.Особенно държавните институции си работят като през соца.

14

Кик

преди 3 години

"Защо в определения ден са тествани само трима човека?"А кой каза колко състезатели са проверени, ами ако са проверени всички, както обикновено и всички са излезли положителни и е станало така, че само тримата най млади да са го отнесли, а другите по "переспективните" да са ги скатали. Не е ли необходимо да се направи една пресконференция на федерацията и всички тези длъжностни лица да излезат и да отговорят на всички въпроси. Как така права само на тези трима плувци тестове и тримата положител

13

Анонимен

преди 3 години

До 14И в края на 70-те беше същото. Всъщност, чашката я нямаше. Заместваше я шепата на тренера. И имаше по един зад врата за по-бързо преглъщане.

12

Анонимен

преди 3 години

М-да виждал съм го макар и непрофесионално да тренирах. Тези от спортното училище на опашка пред една масичка и трениора на всеки дава по една чашка с хапченца.

11

Анонимен

преди 3 години

Национален състезател по плуване да взема станозолол-евтин,агресивен,натоварващ джигера,ароматизира и стои дълго в кръвта?!И не е за плувци.Моето мнение е,че едва ли доктора ще посегне точно към него.Или е самосиндикално,или е курт капан.

10

Лудко

преди 3 години

Е не само в лудниците в чужбина също е така.

9

ДДРОнег

преди 3 години

АЛо, г-це Иванова, оправете си текста, че не се разбира !!!Още в първите няколко изречения има логически грешки !!!

8

Анонимен

преди 3 години

До Бай ХТова нищо не е - в кошчето на съблекалнята на един фитнес е пълно със спринцовки.

7

Анонимен

преди 3 години

Не само в България го има това с лекаря с чашките със задължителен допинг, а в целия бивш източен блок, и свидетелите са многобройни. За разлика от индивидуалния допинг състезателите не могат да направят нищо, защото ще бъдат изхвърлени от отбора, а ако някой е хванат, е предадан от всички, които мълчат, защото иначе и с техните кариери е свършено. Отвратителна история.

6

Бай Х

преди 3 години

преди 5-6 години минавах през съблекалнята на армията и над всяко шкафче имаше по чашка с по десетина шарени хапчета

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Жалко е, че простаците продължавате да оцелявате някак си ...

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Да, ако си на 6 години.

3

Анонимен

преди 3 години

Не само в спорта и в болниците правят така, хвърлят ти една шепа лекарства и въобще не знаеш кое какво е.

2

Анонимен

преди 3 години

Без препарати, няма резултати.Това го знае всеки спортист.