13

Шоп

преди 3 години

Ама за 12 години не можаха да обсъдят, ама не забравиха да си вземат премиите.

12

Краси

преди 3 години

Комунистката Фандъкова и общинският съвет да проучат опита на развитите европейски държави !

11

Анонимен

преди 3 години

Събрание на етажната собственост, решения ...и така 12 години луната,,,извинете, общината спи. И да убие човек, пак няма да се събуди.А парите за паспорти на сградите набързо ще ги прибрете.

10

Анонимен

преди 3 години

Камъните падат!

9

Анонимен

преди 3 години

Такава опосност има и по селата. Трябват и хора за селата. Няма кой да мие кравите и овцете. Няма качественно млеко. Няма качественна храна. Та тези софянци по някакъв начин да са принудени да работят и на село

8

Анонимен

преди 3 години

То само една да е,с мед да я намажеш.В центъра на София има безброй рушащи се сгради,но това на картофката не прави впечатление.Ама били частни.Те и ония са частни,за които дадохте за саниране 2 милиарда, от които откраднахте поне половината и се точите да похарчите още 2 милиарда пак за частни имоти и пак по същата схема,ама този път няма да ви се получи.

7

dk

преди 3 години

от къщата на будапеща и искър се беше откъснал къс около 50кг като голям камъки не е никакъв паметникпросто трябват закони за собствениците и да се изпълняваконтроли глоби и да видим как бързо ще си решат проблемааман от тази слаба женица и преди това усмихнат демократ

6

Стар Самотен

преди 3 години

В повечето случаи в тези къщи живеят стари и самотни хора. Понякога около Женския пазар и араби - те може да бъдат задействани.В голяма част тези съборетини са обявени за паметници на архитектурата и собствениците не могат да направят свестен нормален ремонт. Ремонт на паметник на архитектурата е нещо скъпо.

5

Издънкова

преди 3 години

Чакат да се разруши и къщата паметник на културата на ул Неофит Рилски N 64 която е на бившият кмет на София Никола Петков за съжаление убит и дарена на държавата !!!

4

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боку и Фандъкова не са...виновни.Те не...искаха,ама народа ги...преизбра за N-ти път.(платено съобщение от централата на ГЕРБ -София)

3

Qwerty

преди 3 години

2013 се прибрах от чужбина, за да работя в София. Издържах около месец и половина и си хванах самолета на обратно. Това е едно голямо кално гето. Много ми е странно като говоря с хора от София и се държат като все едно са родени в центъра на Виена,а всъщност са родени в олюпена панелка като в Припят.

2

Анонимен

преди 3 години

Само там да беше... На Журналист вчера видях същото - огромно парче от козирката се стоеарило, сложили лента

1

неандерталец

преди 3 години

За това провинциалистите ли са виновни?