19

Родолюбец

преди 3 години

Великият Запад и ваксини не може да продаде-или първо тях си ваксинират,а онези от Източна Европа-да го духат!??Браво на Виктор Орбан и сърбите ,купиха си руски и китайски ,за по сигурно и ваксинират ,не чакат Запада!!!!Боко-тиквата нали е убеден европеец.....ще чакаме ,ха,ха,ха!!!

18

mgs

преди 3 години

До АнонименНеизползването на възможността да се ваксинираш не прави системата глупава, а теб самия.Аз отидох и за 15 мин. свърших тая работа, имаше хора, хаос нямаше и съм доволен, че имам по-голяма вероятност да пропусна това заболяване, писна ми да си седя само у дома.Дай му на народа да мрънка и да не върши нищо, като няма ваксини - няма,, като има - кой ги произвел, освен от футбол и от политика започнахме да разбираме от ваксини. Аман от простотиил

17

Анонимен

преди 3 години

И защо да не отваряме ресторантите? Над един милион души имат естествени антитела след преболедуване - какъв е проблема? Който няма антитела или го е страх да не ходи на кафене - много е просто. Защо трябва да се пречи и на хората, които са защитени?

16

Kolio

преди 3 години

Баламосват ви създават илюзия за много желаещи и че другите вече са се боднали.Уж няма ваксини сега малко ръст стрес после юруш да не свършат пак ваксините.Хитро Хитро.сертификатче и след 6 месеца нова ваксина и така до края на живота

15

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна амтьорщина цари в България. Има желаещи за ваксиниране- няма ваксини, но отваряме всички ресторанти, барове и тнт.

14

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Ха-ха-хаааааааа..............сега е наред ''кафявият коридор''...................

13

Анонимен

преди 3 години

Ами сега!? Да му мислят безсимптомно хронично здравите. Направо са за затвора. Не се ваксинират даже и ваксините които ги няма!

12

Анонимен

преди 3 години

Нали щяха да са първо възрастните,тези с хронични заболявания и т.н. Стана си пак по нашенски .

11

Анонимен

преди 3 години

хахахахахаха поредната издънка

10

до9

преди 3 години

Глупи проблема не е в това кой ще се ваксинира, а че заради такива като тиквата ни прекараха с 200 платили, а ваксини йок.

9

Анонимен

преди 3 години

Я да видим сега позитанците дето повтарят като папагали че няма да се ваксинират, дали ще реват че са свършили ваксините.

8

Анонимен

преди 3 години

Досущ като ремонтите им човека взе парите и рече ще видим.

7

Анонимен

преди 3 години

ЕС ще се разпадне заради глупостта да се поръчват ваксини само от баджанаците! Не можете да ваксинирате няколко милиарда с няколко хиляди дози! Това и нобелов лауреат по математика няма как да ви го изчисли!

6

ПАРТИЯ ГЕПИ

преди 3 години

се готви пак да ни управлява и краде още 4 години. Дали ще им позволим

5

ДОН БАЛОН

преди 3 години

вече едвам влиза в ДЖИПКАТА. Време е да ти изпуснем въздуха, че ще гръмнеш и може всички да пострадаме

4

ГЕРБАДЖИИ

преди 3 години

НАРОДНАТА ВЛАСТ беше преди 30 и кусур години. Не може да се оправдавате, че КОМУНИСТИТЕ пак са ви виновни, като сте на власт 15 години вече

3

Ossi

преди 3 години

При няма и 2% ваксинирани, ваксините свършиха. Защо училищата отвориха, а сега и ресторанти? Ние сме на опашката. Русия е по-напред, за Румъния, Турция и Сърбия с 16% не говоря. Затворете училищата и отложете ресторантите. Докато не може да осигурите ваксини, никакви училища и барове. Толкова ли е далече до акъла?

2

НА ГЕРБ ВСИЧКО Е ТЪЙ

преди 3 години

Балони, фанфари, пък после спукани асфалти, паднали мостове, тунели, пропаднало метро. Обаче за Баце е важно той да реже лентата, пък после пак комунистите ще кажем , че са виновни

1

Анонимен

преди 3 години

хубава работа ама... тука им а- тука нЕмажелаещи много - ваксини няма