60

Анонимен

преди 3 години

Тогава ще престанат да броят заразените и ще съобщават само умрелите.

59

Правда

преди 3 години

България е пк на опашката в ЕС и света за ваксиниране и купуват по -евтините ваксини макар че са по-малко ефективни по малко изследвани и пак се грижат повече как да си разпределят милионите от ЕС вместо за хората от народа които са подложени на геноцид особено безработните, инвалидите, много родители някои пенсионери и др. И не само няма информация за съдържанието, нито право на избор добре че са безплатна и доброволни,а не както в Италия коиот се опитват да правят бизнес с живота на хората

58

Истина

преди 3 години

Израел са Божия избран народ който познава истинския Бог и има здравословен страх от Бога Който един ден ще съди праведно всички,Затова и Израел спазват моралните принципи които са основани на Божия свят закон даден чрез Израел за цялото човечество и вложен във всеки като знание от Бога на Израел нашия Творец и Господ чрез съвестта,затова за Изааел са важни Божиите заповеди,живота и хората създадени от Бога а не парите и властта а които дори убиват хора корумпираните слуги на дявола-терористи

57

Анонимен

преди 3 години

А нашите умница не дават пари на нашите учени да разработят ваксина. Хубаво е да имаш умни управляващи, а не калинки.

56

д-р Мунчев

преди 3 години

ето така се прави, браво на евреите, ще си открият направо заводи и ще си произвеждат и продават ваксини на балъците по света. Дали те не го измислиха този Ковид-19 а?

55

До 57

преди 3 години

Не си прав. ФАКТ е че да е прецизна статистиката трябва да имаш целия процент на заразени, разболели се и починали. Близко до такава прецизна статистика имат някои източни държаи но не и в Европа. Естествено , че след като при нас сме далеч от масово сканиране за положителни към вируса процента починали ще е по- висок. Страни като Белгия, приеха да водят стриктно статистика за починали сега, и като я сравнят с предишни години ще имат точня процент

54

До трол 55

преди 3 години

А защо не слагаш в сметките и такива като теб, които не са се изследвали, но са починали от Ковид-19 и са ги регистрирали като починали от нещо друго? По твоята логика ще смятам с официални брой на заразилите се, а за починали ще взема 3-4 пъти повече от официалния им брой и ще докарам смъртността до 15-20%, както ти "доказваш", че е по-ниска.

53

До 53

преди 3 години

По официални данни до вчера в България починалите са 10026 човека, а излекуваните са 202005 човека. Останалите, които са заразени си чакат един от тези два изхода. Колко е смъртността, можеш и сам да си сметнеш 4,73%.

52

Трол 49 и 50,

преди 3 години

Не знам как ги смятате тези проценти, но ние само у нас 4 души изкарахме ковид през октомври, установихме след това наличие на антитела. И никой не ни е слагал в никакви сметки. Такива като нас има хиляди в България - изкарали ковид, оздравели, забравили.У нас, да напомним, се изследват основно вече сериозно болните. Ми нормално е да е по-висок процентът на смъртно от реалния такъв на наистина заразени.Дано схвана каквото казвам. Не е трудно, но кодивид и.иотията мозъци изпива.

51

До 49

преди 3 години

Има ОФИЦИАЛНИ ДАННИ В САЙТА.

50

До 50

преди 3 години

Официално установената смъртност у нас е до 2, 2%, което означава че 2ма души на 100 заразени умират. В Израел - 0, 8% е смъртността преди ваксинацията или по- малко от 1 човек на 100 умират. Не знам защо лъжеш?!

49

Анонимен

преди 3 години

Да бе ..тия толкова се.заблудени ,мислят че като си бият менте ваксини ,ще отварят икономики)

48

Реалист

преди 3 години

Израел ще се оправят, но ние да му мислим с този хаос навсякъде в държавата.

47

Анонимен

преди 3 години

В Мексико един на всеки 10 заразили се умира. В България умира един на всеки 21 заразили се, като това е различно по възрастови групи, но има и различен дял на заразените според възрастта. Най-много са заразените сред 40-49 годишните - един на всеки 19 човека.

46

Анонимен

преди 3 години

Засега в България смъртността от Ковид-19 е 4,7%. За какви 0,8% бълнувате? При това тези 4,7% са при много малък дял заразени сред най-възрастните - два пъти по-малко в сравнение с дела на заразените сред 40-49 годишните.

45

УТРЕ

преди 3 години

Успех на Израел! Успех и на нас с връщането към познатото ежедневие - със или без ваксини и маски

44

До исак

преди 3 години

НИТО ВИСЯ ПО БАЛКОНИТЕ, НИТО МРА ПО БОЛНИЦИТЕ. СМЪРТНОСТТА НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА Е 0, 8%. НЯКЪДЕ Я ВОДЯТ ДО 2% ЗАЩОТО НЕ ВСИЧКИ БОЛНИ СИ ПРАВЯТ ПСР. АЗ СЪЩО - НЕ.

43

Исакчо,

преди 3 години

КОЛКОТО СТЕ ДАЛИ - ДВОЙНО И ТРОЙНО СТЕ ВЗЕЛИ. ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ТИ ГО КАЗВАМ. ДНЕС И СЕГА.

42

Анонимен

преди 3 години

Тоя пък сравни България с Афганистан... Без коментар... Що не избягаш от тук бе, плоскоглав, отивай да живееш при интелигентните и ваксинираните, защо се мъчиш при нас? Сигурен съм, че с твоя интелект ще се избият за теб навсякъде в "развитите" страни!

41

Анонимен

преди 3 години

До До мишоАфганистанците казват същото