30

дърт

преди 3 години

Реклами, реклами!

29

Четете листовката

преди 3 години

Тази е за затвора! Производителите съветват да Не се ваксинират бременни, а тази рекламира за процент

28

ескимос

преди 3 години

Кой ще носи отговорност, ако бременна вдигне 39гр. температура /една честа реакция при ваксиниране/ и пометне?

27

ескимос

преди 3 години

Указанията на МЗ, базирани на експертния съвет по АГ е бременни да НЕ се ваксинират! Както и за жени, плануващи бременност до 6м.

26

Щирлиц

преди 3 години

Мда,дори и незаченатото.

25

Анонимен

преди 3 години

Доказано е, че имунитет се предава през плацентата към плода. Антителата преминават и към бебето"Доказано? В конкретния случай? И с четирите налични ваксини? От кого? Как? Кога?Доказано е и айдеее. Юруш на маслините.

24

Анонимен

преди 3 години

Ама разбира се. Даже и ако ядеш от л***йната на ваксиниран също ще имаш имунитет. Чувате ли се какви ги говорите? Много специалисти се извъдиха, спрете се малко.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Само между ваксинирани с надлежно представен имунизационен паспорт

22

Анонимен

преди 3 години

За колко време ще е с имунитет като не се знае още за колко време ще е ефикасна ваксината? 2 месеца, 5 месеца, година?

21

Анонимен

преди 3 години

това е смешно...сега хората ще ги е страх да правят секс и деца...или пък трябва да се измисли някаква система обвързваща секса с предварителни тестове...

20

Анонимен

преди 3 години

повече никакъв безразборен секс,защото ако се забременее,не се знае жената с ковид ли е или не...или ще го хване след дни примерно...секс само с точини изчисления и най добре с роботи автомати,които отделят *** в нужния момент и най-добре една яйцеклетка от жената и един спермазоид от мъжа да се отделят в изкуствена утроба,където заченатото дете след известен период от 9 месеца да излезе бебе и майката да си го вземе...като преди това си е направила ПИ СИ АР тест,за да не зарази бебето...

19

Анонимен

преди 3 години

Е вече прекалихте с пропагандата. Как може да агитирате за ваксинирането на бременни жени, вие нормални ли сте бе?

18

Бай ХОЙЧО

преди 3 години

Правя само нобелистчета с антитела, руси къдрици и сини очи.

17

Анонимен

преди 3 години

Значи с прости думи...първо се ваксинираш и след втората ваксина започваш да правиш бебе...и то не веднага,а да са минали поне двайсетина дена ,за да е сигурно ,че вече действа ваксината...и то дано вируса не е от британския , южноафриканския или бразилския,защото те преборват ваксината...а вече имало и нюйоркски.Ако случайно се сбъркат времевите обхвати,не се казва дали трябва да се абортира.Не се казва и дали бащата трябва да прави бебета едва когато е ваксиниран или това важи само за майката

16

aa

преди 3 години

всички журналистки от днес веднага на опашката бързо

15

Анонимен

преди 3 години

При положение, че по време на бременност дори аналгин не може да се пие според СЗО коя бъдеща майка ще рискува да си сложи ваксина докато е бременна или планува бременност? Още повече ваксина която е направена за 4-5 месеца и не се знае какви точно странични ефекти има.

14

sss

преди 3 години

ало доцентче, агитацията за медицински препартати е нарушение на закона! който иска - да си се ваксинира, не е нужно да се прескачате да се натрпвате на хората, това си е личен избор! и какво знаеш ти за ваксините, присъствала ли си на тестовете на ваксините, провеждала ли си изследване на вируса, участвала ли си във реални проучвания на тези коронавируси или ни преразказваш западните медии??? или каквото каже ес все е вярно??

13

Анонимен

преди 3 години

И със завършено основно образование.

12

Патриот

преди 3 години

Ако жените се ваксинират преди бременост има голяма вероятност да не забременеят изобщо!Ваксините атакуват плацентата и водат до стерилитет!

11

Анонимен

преди 3 години

Тая да си ваксинира дъщерите, снахите, внучките или каквото там има. После да очаква раждането на гений като нея.