55

Анонимен

преди 3 години

няма да е голяма загуба за човечеството.

54

До Право в целта 43,

преди 3 години

Това, за непускането в самолета без "ваксина", кой ти те излъга?

53

До Право в целта 43,

преди 3 години

Напротив, другарю ***, в момента не само не се иска ваксина, ами не се иска и ПСР тест.Навръщане за у нас искат само тест пък. Виж там, прерови си опорките. Май сбърка държавата.

52

46,

преди 3 години

Организмът на човек, който не е тровен с лекарстмва и живее нормално, по човешките и природни закони, си сеоправя сам. Аспиринът е просто за справяне с главоболието. Което дори не беше всеки ден, а около 4-5 дни за двете седмици, през които "боледувахме". В кавички, понеже други инфекции сме карали по-тежко от тази. И сега да си натровя организма с нещо, което още не е минало всички нива на изпитване - никога!

51

Из

преди 3 години

Как точно е опасен?

50

Анонимен

преди 3 години

Хората не ходят в Израел да разглеждат пустини!

49

Анонимен

преди 3 години

60,Просто коментират различни хора. Тези, които не се интересуваме от ваксини, ни е все едно има ли ги, няма ли ги. Други пък се интересуват. Ама не са много. Това е подход за реклама - направи стоката желана и дефицитна, за да се тълпи овцелението на опашка за нея.

48

Анонимен

преди 3 години

Странни коментари.Хем не искате ваксини, хем нямало!

47

Анонимен

преди 3 години

До 1Да, българите не "са се изтрепали да ходят на екскурзия в Израел!"

46

До 41

преди 3 години

За повечето неща си прав, но има мнооооооого други евтини неща, освен аспирина, който не е най- добрият избор, и които подпомагат имунната система в справянето й с вируса.

45

Георгиев

преди 3 години

И после нека някой да каже, че нямало световен заговор.

44

Анонимен

преди 3 години

Хахаха кой се е затърчал за там пък хахах

43

Право в целта

преди 3 години

До Анонимен 42И как ще отидеш до Занзибар, като няма да те пуснат в самолета без ваксина :)

42

Анонимен

преди 3 години

Пука ми. Другия месец заминавам на почивка в Занзибар. Колеги се върнаха от там - чудно са изкарали.А който иска - да се увива в десет платна и да си слага по 10 маски, да се боде с каквото му кажат и да кеси под кревата ако ще и още 10 години.

41

Анонимен

преди 3 години

Ковид, като всички грипни и коронавирусни инфекции, си се лекува от самия организъм. Може да се подпомогне страданието, доколкото го има, с обезболяващи и толкоз. Вкъщи нашето лечение есента беше *** аспирин за главоболие. И доста сън. Ама той пари не ни е струвал. За нищо на света няма да се набода с експериментална ваксина, особено след реално прекарано заболяване. Да си гледат продажните зад.ници и да блеят стадата. Аз не съм от тях.

40

Финансовите загуби

преди 3 години

...от спиране на икономиката са мнооооооого по- големи от евентуалното лечение в болница на 2% тежки случаи без ваксиниране.

39

Анонимен

преди 3 години

И какво от това?

38

До 6

преди 3 години

Направи си правилния извод - значи ги е страх от ФИНАНСОВИ ЗАГУБИ, нали така? НО ВСЪЩНОСТ КОВИД СЕ ЛЕКУВА МНОГО ЕВТИНО И БЕЗ ВЛИЗАНЕ В БОЛНИЦА, АКО ЗНАЕШ КАК. Има инфо, но никой не му обръща внимание. Защото НЕ НОСИ ПРИХОДИ ЗА ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ, ЧИИТО ПЕЧАЛБИ СА ПОВЕЧЕ ОТ ОРЪЖЕЙНИЯ БИЗНЕС.

37

Анонимен

преди 3 години

Израел в момента и без друго е опасен за посещения. И да ме канят без пари, точно сега не бих отишла.А при подобни ултиматоми направо ги отписвам. Не съм овца, човек съм и не позволявам някой да ме изнудва по такъв елементарен начин.

36

Анонимен

преди 3 години

А, те немците сега го връщат на евреите - пращат им техните отрови, дето ги наричат ваксини, а евреите пак се навеждат и поемат немските химии.Нищо ново под слънцето. Гледам им само сеира. А овцете, готови да се набодат с това, дето го не знаят още какво и до какви последици води, е неясно защо се джукят на тия, които не желаят да са опитни мишки. Ако смятате, че ви пазят инжекциите, що се плашите от света? Нали сте в безопасност?Много антилокига има.