51

Анонимен

преди 3 години

Много моля, не обиждайте Лоренцо Ламас.Никаква прилика с това топчесто, неугледно и мърляво изглеждащо лице!

50

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми журналисти, Моля ви! Много ви моля! Спасите ни от този дългокос неандерталец. Спасите си от "мъдрите" му словоизлияния. Смилете се над читателите си. Моля ви!

49

иванова

преди 3 години

Стига сте мрънкали-отворете ресторантите,сега -скъпо ни е да отворим ресторантите! Като че ли кръчмите са най-важният отрасъл на българската икономика.Дайте пари на работещи ПРОИЗВОДСТВА!,а не на тези,които само хленчат.

48

Анонимен

преди 3 години

Пръскай яко с ДДТ!!!!Трепи всичко - насекоми, гризачи, вируси и дори клиенти!Гаранция 100%!!!!!!!!!-)))))))))))))

47

Анонимен

преди 3 години

От началото на март, съмнително дали ще е рентабилно. Но лято идва-ще има работа, стягайте се. Живи и здрави!

46

Алибеков

преди 3 години

До до 47Извинявай изразих се по американски става въпрос за 1ви Март 2021 :)А храната е от 1ви март 2020 като ни затвориха първия път, ама е свежа гарантирам !

45

до 47

преди 3 години

Абсурд да дойда на 03.01.21. Ако храната е от тогава, по ще те разбера.

44

мак

преди 3 години

Не се спирате. Кръчми, ричи, т.улуп. Ваксини, бройки болни, т.луп, кръчми. Всеки ден е така.

43

Алибеков

преди 3 години

Тая снимка ми е от хубавите, мерси :)Да уточня малко под 50% от 200% обявен капацитет (до преди пандемията кръчмата събираше 100, вече събира 200 човека, няма да губя оборот я..)Масите ще са на около метър една от друга колкото да има място 2ма да си дръпнете столчета и да седнете гръб с гръб :)Под дезинфектант за еднократна употреба разбирайте мокра кърпичка (колко дезинфекцира не зная)Заповядайте на 03.01.2021 при нас !

42

ДДРОнег

преди 3 години

Мда, мнго приаказки за косата му , много ...Много сме имали дугли коси и знаем какво е, неговата е поддържана

41

ДДРОнег

преди 3 години

До до 2Ми един готвач се преквалифицира на монтаж интернет и не ще да се връща !Мда, сигурно на някои или на повеето ще им е трудно, да...

40

Max

преди 3 години

Наистина е едно към едно с Лоренцо Ламас от 80-те

39

Анонимен

преди 3 години

Абе хора, един готвач или сервитьор, на първо място трябва да има приличен външен вид, да излъчва чистота! Как клиента да му се довери и да консумира храната му??! Незнам защо този човек е с дълга коса и брада- по скоро ми прилича на морски вълк. Или имитира турския готвач Нусрет, ама разликата- колкото две различни планети.

38

ДДРОнег

преди 3 години

Дезинфектант външно и вътрешно, нали :)

37

До 30

преди 3 години

Е нормално да дават него, нали е шеф на една от рганизациите им, ся няма аптекар да дават я, и не знам къв ви е проблема с външния му вид, така решил, така ходи, тук важното е какво казва...

36

Да

преди 3 години

Е има замразено поне едногодишно месо за пробутване.

35

Анонимен

преди 3 години

И минете след отварянето да видите в заведение на Ричи масите ще бъдат пак една върху друга. На приказки е голямата работа. Никой не го проверява и санкционира

34

twin peaks

преди 3 години

боб

33

Анонимен

преди 3 години

Нема нужда да отварят...да спестят разходи

32

Анонимен

преди 3 години

Бе, купете му на човека една ножица, самобръсначка, *** и една туба вода, че съвсем на нищо не прилича.