13

Анонимен

преди 3 години

ок бе ама няма ваксини

12

И аз !

преди 3 години

До Читател 9 Напълно те подкрепям ! Не вярвам на нищо което се казва ! Ако искаха да ни помогнат, имаха над 30 години в които да направят нещо в помощ на хората ! А сега изведнъж , рязко дайте да ви спасим ! Ха !

11

Христов

преди 3 години

Ваксини няма. Ние малко по-късно след света.

10

Анонимен

преди 3 години

ДА не стане накрая , който не е ваксиниран , нама да ходи на избори .С тези строеви ваксинации , на такова ми намирисва

9

Читател

преди 3 години

Вече окончателно реших да не се ваксинирам. Щом всички медии тръбят за доброволно-задължителна ваксинация значи има нещо гнило.

8

Анонимен

преди 3 години

ваксините свършиха

7

Анонимен

преди 3 години

Време е вече да се признае целта на пландемиците - да се ваксинира населението на света задължително с техните отрови, които ще доведат само да познатите на тях и целени от тях последици. И това НЕ Е конспирация. Това е реалността. Видна още от месеци. Ковид фашизъм на фармацефтичните фирми. А те са собственост на световните господари, които си играят с хората.

6

Анонимен

преди 3 години

Нали не бяха задължителни ваксините? Тогава вървете на Пунта си Кана!!!!!!

5

някой

преди 3 години

А сега четохте ли статията със заглавие, че доктор Симидчиев развенчава поне 10 мита за ваксините? И единият от тези митове е, че който е ваксиниран не можел бил да пренася вируса и съответно не можел бил да заразява и, видите ли, вълшебните "зелени паспорти" го освобождават от скъпите иначе PCR тестове!!!!Ами истината е, че никой не знае доколко си заразен и доколко не, след като си ваксиниран. Така че всеки сериозен учен или лекар ще каже че това са бабини деветини!

4

Анонимен

преди 3 години

Ей, голямо натискане, голамо промиване на мозъци!Че то това е една от причините, които най-много отблъскват хората.Да хубави неща, ако са наистина хубави, не се налага натискане. Тука се сблъчкаха от ваксърска пропаганда. Единственият правилен въпрос в случая е: Кой и колко печели от това?Другият - останалите какво и колко губим?

3

Анонимен

преди 3 години

Да бе,с ментета ,за които ги няма ,Ко става министри депутати ,и евродепутати все още не са ваксинирани ,а постоянно на 5 мин.ни казват че е нужно да,се ваксинираме )

2

mery

преди 3 години

Туристическият бранш трябва да се научи да разчита на вътрешния туризъм, а не да чака само чужденци. Ако искат да оцелеят трябва да направят цените си поносими за българите и ще продължат да работят.

1

Това

преди 3 години

Което предлагат от туристическия бранш е противоконституционно и в разрез с приети документи от НС за абсолютва доброволност при ваксинирането. Къде е КС да се самосезира за ограничаване правата на гражданите при ваксинацията. Това граничи с медицински фашизъсм. Абсолютно ограничаване законови права на човек да работи, да се предвижва свободно, да контактува! Пресетанете с този подход. Няма да намерите кадри за сезона!